03.08.06
20:21
Шейк от 20гр 95% соев протеин + 20гр 84% суроватъчен протеин ... или да не ги смесвам .... това за след тренировка става въпрос ... или 20гр соев+30гр суроватъчен?Кофти ли е да се смесват?
03.08.06
21:41
Ами не е хубаво да приемаш протеин от различни източници, що е така не знам... ама с това обяснявали и избягването на ядене на риба и мляко. Пий ги отделно.
и на мен са ми казвали така и по-специално риба и яйца да не смесвам - защо незнам ама било ужасна комбинация
на мен това ми се струва като да избягваш средно верижни въглехидратни полимери приети заедно с сложно или просто верижни. А именно това осигурява примерно постоянен приток на енергия в организма. На същия принцип работят решенията със смесени протеинови източници, като по този начин се обезпечава непрекъснатото снабдяване на организма с аминокиселини.
:arrow: че лично аз не виждам проблем даже да сложиш и казеин в шейка като съотношението между трите протеинови източника варира спрямо конкретните ти нужди и състояние
15.04.07
16:26
Можеш да комбинираш двата протеина сутрин след ставане, както преди и след тренировка същата смес от соев и суроватъчен протеин :).