RQ:Хранителни Добавки за ММ

03.08.06
23:50

Та разглеждах форумите насам натам....тъй като тренирам вече 3 месеца сериозни тренировки....реших че няма да е зле да опитам покачване на мускулна маса с някои хранителни добавки.Та ако можете да ми препоръчате някои протеини/аминокиселини.....
това съм аз - 185/75 !

SP

04.08.06
00:58

Американски добавки най-добре или просто по-скъпи търси. Там е качеството.

04.08.06
01:14

[quote author=“Sportex”]Американски добавки най-добре или просто по-скъпи търси. Там е качеството.

Човек, който тренира от 3 месеца и сега започва да се интерисува от добавки този отговор нищо не му говори.
Сега моя съвет: Вземи си някакъв гейнър пий по 80-100 гр слуд трен. и аминокиселини преди, след трен, а можеш и сутрин и вечер. Има много марки на пазара така че зависи с какви средства разполагаш. На прилични цени може да си вземеш амино 1900 на genesis, гейнър muscle juice на ultimate

04.08.06
14:53

Мисля че това би било доста полезна информация за начинаещите...
Съвсем съм наясно че по скъпото е винаги по качествено...но все пак като за начинаещ...
забравих да допълня че по принцип залагам много на фитнеса със самото тяло и го практикувам от 1 година(лицеви/кофички/коремни/набирания....)И тъй като теглото ми остава на същотот равнище а и мускулната ми маса се развива повече на релеф...
Затова и се допитвам до вас нещо за качване и каква програма трябва да се спазва.за прилични цени но добро действие.Надявам се да има компетенти отговори в областа

EM

04.08.06
17:38

тежки тренировки с базови упражнения, тежестта ти да е такава че да не можеш да правиш повече от 8 повторение за малко група, 10-12 за голяма.Наблягай на тяга, клек, лежанка.
относно добавките, основното е протеин /след трен. може с 2 лъжици декстроза/, ак, креатин, глутамин.
Последните 2 са по желание, но ако ще вземаш едно от двете, по добре събери малко пари и ги вземи на веднъж да направиш един цикъл 30-40 дни.
ако често правиш трен с тежестта на тялото и отделно ходиш на зала, 100 % претренирваш.повече трен не значи повече мускули
успех ти желая

04.08.06
22:30

благодарности...ще имам в предвид вашите решения,но ако е възможно някой да ми даде някой от тези добавки във “марки” и цени ако е възможно за да си направя сметка.незнам мисля да се огранича с нещо до около 30-40-50 лева за флакон а ако мога да се вместя в тези пари за някоя програма от типа - Протеини+Амино ще бъде още по добре.Чакам отговор

SP

05.08.06
00:29

Повечето свестни протеини са от 40лв нагоре за кило. Марки ON, CN, Universal, Ultimate, Biotech и още други. По цената се ориентирай за качеството. Евтини аминки са на Genesis 1900, Universal 2700.

05.08.06
14:10

добре долу горе ме задоволяват цени от 40 лв.
и все пак можете ли да ме светнете за добра комбинация между добавки за по голям ефект .

А Universal-a + протеините как се приемат и например 110 таблетки от Universal amino 2700 за какво време ще стигнат и какъв резултат се постига.

http://www.fitnessbg.com/more.php?product=universal%20amino%202700

И още един въпрос ....кои протеини са по добри - Млечно яйчен или Суроватъчен (простете за невежеството ако това са две различни добавки)

EM

05.08.06
15:24

Сутрин на гладно суроватъчен 30 гр- 2 супени лъжици.
преди тренировка около час може млечно яйчен, 15 мин преди трен 2 ак, веднага след трен 2 ак, след 30-40 мин 30 гр суроватъчен
преди лягане млечно яйчен

05.08.06
20:10

Моята идея за добавки:
сутрин витамини (рибено масло 2гр)
преди трен 2бр амино 1900
след трен  2бр амино 1900 + гейнър 80-100 гр/ сурватъчен прот. 30гр  + декстроза 50-60гр
преди лягане 2бр амино 1900 рибено масло 2 гр)

сума за месец около за амин. - 1 кутия 23лв
гейнър /суроватка + дкстроза -        30-40 лв
витамини                            от 5 до15 лв

но да не забравяме храната!!!!!!!!

05.08.06
20:53

Храната разбира се е доста важна и аз от няколко месеца съм наблегнал главни на повечко телешко/свинско и пилешко месо+зеленчуци и плодове.
Дали можеш да ми кажеш например какъв ще да е ефекта в мускулна маса(кг) при редовно трениране и добра комбинация от хеанителни добавки за 2-3 месеца (за 1 месец).
Благодарим предварително

05.08.06
21:45

Ха, тава е строго индивидуално!!!!!  Когато започвах да тренирам растях супер много без да приемам никакви добавки, след като видях, че вече нямам прогрес започнах да използвам добавки и отново дръпнах с много кг като мускулна маса и сила. Така че ако всичко ти е ок - тренировка, храна, почивка от допълнително прибавенита суплементи ще осетищ разликата. Но в кг никой не може да ти каже точно колко ще дръпнеш.

05.08.06
23:18

дам...прав си!всеки организъм реагира по различен начин на стимулантите и напрежението.
мерсим за съветите .
Все още приемам съвети от вас ..Тъй като съм нов в областа на допълнителните стимуланти ще ми е от полза ако имате с нещо друго да ме посъветвате.Програми..
Тази тема според мен няма да е полезна само на мен тъй като фитнеса у нас става все по популярен и много начинаещи се интересуват от това.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1