Сваляне на мускул

22.09.04
21:31

Да предположим че съм направил големи и мощни гърди.Има ли някакъв начин да разкарам тия мускули и отново да си върна предишните плоски гърди?(не ме питайте защо)

22.09.04
22:29

Ами най-добре ще е да си разменим гърдите  :lol: , но едва ли ще стане. Претренирвай ги редовно, като го правиш с повече повторения в сериите (10-16) и ще почнеш да губиш маса.

DM

23.09.04
21:13

Ами няма смисъл да ги претренирваш, по добре тренирай с леки тежести докато спаднат, все пак растежа на мускула е предпазен механизъм и колкото повече се товари толкова повече расте
Стан

23.09.04
23:54

По - добре спри изобщо да ги тренираш, може и да подейства. Е, не е сигурно, при мен това не действа, мога да не тренирам с години някой мускул (изобщо) и пак да не сваля обем. Ако не тренирам изобщо също не свалям почти нищо, или ако свялям е от всички мускули равномерно. Но при теб може и да има ефект  8)

Има - начинът е преди всичко хранителен режим. Евентуално ако го комбинираш с претренирането - и ще стане.
Не се притеснявай, чак звяр отведнъж няма да станеш.
Да не мислиш да минаваш на стероиди?

26.09.04
11:09

[quote author=“D3BEP”]Има - начинът е преди всичко хранителен режим. Евентуално ако го комбинираш с претренирането - и ще стане.
Не се притеснявай, чак звяр отведнъж няма да станеш.
Да не мислиш да минаваш на стероиди?

Каква е връзката- сваляне на мускул и минаване на стероиди :?:

26.09.04
11:37

[quote author=“Freddie”]Каква е връзката- сваляне на мускул и минаване на стероиди :?:

Тренираш здраво, блъскаш стероиди... докато другите мускули станат толкова големи, че този който искаш да свалиш да изглежда жалък  :lol:

27.09.04
00:02

На мен лично ми се струва доста нелогично да успееш да свалиш обратно мускулите. Можеш да ги намалиш с X сантиметра, но ми се струва почти невъзможно да ги върнеш в изходящо положение (тоест в когато си тръгвал на фитнес). Аз лично, въпреки че имам малка маса, цяло лято висях пред компютъра, ядох боклуци и бях обездвижен като инвалид (от мързел, естествено :lol: ) и после като се върнах в залата си вдигнах от лежанка обичайните кила още от първата тренировка... Така че не се надявай да изгубиш масата, това е като секс без презерватив- първо го правиш, после мислиш за последствията...

Тренираш здраво, блъскаш стероиди... докато другите мускули станат толкова големи, че този който искаш да свалиш да изглежда жалък  :lol:

Макар че можеш да обмислиш и този вариант :wink:  :wink: .

ВН

27.09.04
03:53

Това е което е направило от културизма спорт -> умението да постигнеш визуалното допълване в пропорциите. Можеш да махнеш масата на гърдите, чрез претрениране + хранителен режим. Пример:
Храниш се циклично, като на всеки няколко дни имаш калориен дефицит + нисък белтък. Точно в тоя ден точно в ранна утрин на гладно правиш 25 серии обемна тренировка за гърди, след което закусваш само плодове :). На следващия ден продължаваш поддържащия режим на цялото тяло без калориен дефицит с поддържащ белтък. Риска да губиш мускулна маса от всики групи винаги съществува, но там се състезаваш да губиш повече при гърдите. До такива мерки, обаче обикновено прибягват профи билдъри няколко месеца преди състезания. Чел съм разни отзиви за претренирането с цел сваляне на мускулна тъкан и навсякъде пишеше едно - всички мразели тая част! Сигурно има защо!  :wink:

25.10.04
12:28

А има ли опадност като свалям мускул кожата да увисне...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1