Проблем със наднормено тегло

02.08.06
13:48

Здравйте на всички.
Имам проблем със наднорменото тегло.Тежа 69,5 кг. и съм висок 172 см.(На 13 години съм) Проблема се сътой в това че по бедрата имам мазнини,по корема искам да махна страничните сланини и да си оформя гърдитеп понеже са отпуснати.Искам да отслабна 5/6 кг. за около месец  + - 4-5 дни .Не искам строги диети и без фитнес примерно нещо с храната ??Помагайте

02.08.06
15:01

Кви диети на 13 ??

02.08.06
15:26

[quote author=“djpetko”]Кви диети на 13 ??

Написал съм че не искам диети а някаква програма по която да се храня за да стопя 5/6 кг. :wink:

02.08.06
15:47

[quote author=“AXEL”][quote author=“djpetko”]Кви диети на 13 ??

Написал съм че не искам диети а някаква програма по която да се храня за да стопя 5/6 кг. :wink:

Няма смисъл, след няколко години пубертета ще те оправи :lol:

02.08.06
15:52

Имам проблем с наднормено тегло на 15 г съм и сам 1.60 висок и тежа 160 кила Някои казват че е нормално даите съвет  :wink:

02.08.06
19:45

хахах аи стига сте се ебавали !!

02.08.06
20:33

[quote author=“GainFast4100”]Имам проблем с наднормено тегло на 15 г съм и сам 1.60 висок и тежа 160 кила Някои казват че е нормално даите съвет  :wink:

Съвет:
спри да пишеш глупости !

02.08.06
20:34

просто повече движение - тичане, колело и ще се стопят, особенно на тези години

06.08.06
01:36

Не искаш фитнес, ама не искаш и диета..... 
Ето какво е добре да хапваш – пилешки гърди, рибка, зелени зеленчуци, белтъци от яйца, много вода. Избягвай пърженото, сладкото, тестеното, всички газирани напитки и сокчетата натъпкани с захар.
Ако обаче смяташ да стоиш цял ден пред компютъра без да се движиш няма да стане. Като за начало започни да тичаш 30 мин. сутрин на гладно.
А 6 кг. за един месец точно никога няма да свалиш. Освен да се подложиш на без въглехидратна диета от която ще стопиш мускулчета, но не и мазнинки. 
Хайде успех.

06.08.06
18:50

Плувай, карай колело, играй баскетбол, футбол .... Както казаха по-горе - пубертета ще оправи останалото  :wink:

09.08.06
17:21

ТОВА, КОЕТО МОГА ДА ТИ КАЖА Е САМО ТИЧАНЕ И НИКАКВО ЯДЕНЕ НА ТЕСТО И ЗАХАР! НЕ МОЖЕ ХЕМ БЕЗ ДИЕТИ, ХЕМ БЕЗ УПРАЖНЕНИЯ, НЕ СТАВА!

02.07.07
09:46

http://zdrave.reklamabulgaria.com/forum/viewtopic.php?t=4
това ползвах аз бях го взел от един друг сайт много е добро

PS

02.07.07
19:51

Ами това което си дал не мисля че може да има много ефект...защото няма достатъчно протеин за нормален човек..пък камо ли за трениращ...
Момчето да спред сокове...безалкохолни..тестени изделя...вафли...хляб и т.н...шоколади и захарни изделия..и ще свалиш малко мазнинки докато станеш на 14-15 и станеш 182..примерно ;)

02.07.07
21:33

стига бе, хора.. това си е изнасилване на организма на тези години. Нека си яде хляб, сладичко, сокчета натурални примерно ( в умерени количества всичко това), но най- важно е движението. Спорт, кардио, разходки.. все по много. Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1