Цигари!!!

02.08.06
23:40

Искам да попитам за цигарите дали от тях се вдигат кг защото наскора започнах да паля а искам да свалям кг.

P.S.Предварително се извиням ако темата не е за тук търсих място но реших все пак да я постна тук...

02.08.06
23:42

[quote author=“BlindMind”]Искам да попитам за цигарите дали от тях се вдигат кг защото наскора започнах да паля а искам да свалям кг.

Зарежи я тая отрова, няма да помогне в абсолютно нищо, нито в качване нито в сваляне!

RE

03.08.06
00:09

[quote author=“YODA”][quote author=“BlindMind”]Искам да попитам за цигарите дали от тях се вдигат кг защото наскора започнах да паля а искам да свалям кг.

Зарежи я тая отрова, няма да помогне в абсолютно нищо, нито в качване нито в сваляне!

Че е отрова си прав, ама за другото не си.
Цигарите подтискат апетита и оттам = сваляне на Килограми.
Дори и хора с надномерно тегло склонни кам напълняване са свалили.Говоря ти от практическа гледна точка/не за мен, а за приятели/.Не го препоръчвам, обаче и аз като метод за намаляне на тегло щото се тровиш.

FZ

03.08.06
12:03

[quote author=“BlindMind”]Искам да попитам за цигарите дали от тях се вдигат кг защото наскора започнах да паля а искам да свалям кг.

P.S.Предварително се извиням ако темата не е за тук търсих място но реших все пак да я постна тук...

Пич , направо ги хвърли тея цигари , пълен боклук са  . :twisted:
По добре си направи хранителен режим с подходяща тренировка за сваляне на килограми.  :!:
Т`ва с цигарите е най- тъпия начин за сваляне на килограми . :evil:

HS

03.08.06
19:48

Цигарите на гладно скапват стомаха!Освен това когато нямаш цигари,а ти се пуши се тъпчеш с храна,аз за 1 год се освиних доста,заради опити да спра да пуша.

04.08.06
19:25

[quote author=“BIG PICHAGA”]Пич , направо ги хвърли тея цигари , пълен боклук са  . :twisted:
По добре си направи хранителен режим с подходяща тренировка за сваляне на килограми.  :!:

А още по-тъп начин е, тия добавки дето пиете за горене на мазнини, за покачване на маса и т.н. :evil:

04.08.06
19:49

[quote author=“rammmpage”][quote author=“BIG PICHAGA”]Пич , направо ги хвърли тея цигари , пълен боклук са  . :twisted:

А още по-тъп начин е, тия добавки дето пиете за горене на мазнини, за покачване на маса и т.н. :evil:

Хахаха,със сигурност много по-добре е да пиеш добавки,отколкото да пушиш  :lol:
Или ти си от онея,които смятата всияко,което е в аптеката или фитнес магазина за химия  :roll:
Както и да е...

FZ

05.08.06
11:59

[quote author=“rammmpage”][quote author=“BIG PICHAGA”]Пич , направо ги хвърли тея цигари , пълен боклук са  . :twisted:

Пич а ти к`во пиеш  :?:
Че нещо не става ясно от това което си написал.  :D
Виждам че имаш нещо против добавките ако знаеш нещо по-добро го кажи не се срамувай . :evil:

06.08.06
00:15

[quote author=“BIG PICHAGA”]Пич а ти к`во пиеш  :?:
Виждам че имаш нещо против добавките ако знаеш нещо по-добро го кажи не се срамувай . :evil:

Еми тренирам от 3 години и то само на лостове, успоредки и алеите в парка и чесно да ви кажа, тия диети, които предлагате и казвате, че били 99% от ефекта е ПЪЛНА глупост. Бил съм на диети, НВД и т.н., но никакъв ефект не съм получил от тях, а само и единствено от тичането (говоря за изгаряне на мазнини), ако искам да трупам маса си предвиждам 1 кг мед за 1 месец или дори 2 кг. Чрез него качвам сумати маса (вероятно заради високото съдържание на въглехидрати).
Винаги съм ял каквото ми е попаднало, но разбира се в ограничени количества и сега мога да се похваля, че тялото ми изглежда много добре (без никакви пити добавки), единствено с постоянство. Не съм много любител на плочките по корема, но се забелязват малко от малко, затова гледам да пия много вода. Другото което е, че тялото ми не изглежда супер напомпано, както на някои хора, които ходят на фитнес, които бият анаболи и т.н. глупости. Според мен това е един много добър начин за изграждане на тяло. Разбира се без цигари :)

06.08.06
01:47

лед такива хвалби е добре да сложиш и снимки за доказателство.

06.08.06
08:33

[quote author=“rammmpage”]Еми тренирам от 3 години и то само на лостове, успоредки и алеите в парка и чесно да ви кажа, тия диети, които предлагате и казвате, че били 99% от ефекта е ПЪЛНА глупост. Бил съм на диети, НВД и т.н., но никакъв ефект не съм получил от тях, а само и единствено от тичането (говоря за изгаряне на мазнини), ако искам да трупам маса си предвиждам 1 кг мед за 1 месец или дори 2 кг. Чрез него качвам сумати маса (вероятно заради високото съдържание на въглехидрати).
Винаги съм ял каквото ми е попаднало, но разбира се в ограничени количества и сега мога да се похваля, че тялото ми изглежда много добре (без никакви пити добавки), единствено с постоянство. Не съм много любител на плочките по корема, но се забелязват малко от малко, затова гледам да пия много вода. Другото което е, че тялото ми не изглежда супер напомпано, както на някои хора, които ходят на фитнес, които бият анаболи и т.н. глупости. Според мен това е един много добър начин за изграждане на тяло. Разбира се без цигари :)

Ако нямаш ефект от НВД, проблема е в твоя телевизор (знанията ти). Затова и нямаш плочки - добре изчистения корем изисква хубава диета :wink: .

06.08.06
14:13

[quote author=“rammmpage”][quote author=“BIG PICHAGA”]Пич а ти к`во пиеш  :?:

Еми тренирам от 3 години и то само на лостове, успоредки и алеите в парка и чесно да ви кажа, тия диети, които предлагате и казвате, че били 99% от ефекта е ПЪЛНА глупост. Бил съм на диети, НВД и т.н., но никакъв ефект не съм получил от тях, а само и единствено от тичането (говоря за изгаряне на мазнини), ако искам да трупам маса си предвиждам 1 кг мед за 1 месец или дори 2 кг. Чрез него качвам сумати маса (вероятно заради високото съдържание на въглехидрати).

Една дума-метаболизъм  :wink:
Както има хора,качващи от вятъра,така и има хора,които свалят,а същевременно не пазят някаква диета(примера с мен е достатъчен).
А и понаучи малко за добавките(това което ти го приказват ваще са глупости) дали ще изядеш една пържола и ще набереш 30 гр протеин от нея или ще изпиеш една чаша протеин-това е едно и също разбери.
А и немисля щом не си тренирал в залата сериозно,че имаш чак толкова хубаво тяло(поне според мойте разбирания)...

06.08.06
17:34

Относно цигарите искам само да кажа че са пълни лайна. Казвам го защото и аз пушех но за мое щастие се справих с този проблем поне засега. Не пуша от 1год. и 1 месец и искам само да кажа че се чувствам много по-добре отпреди, въпреки че се освиних и сега се опитвам да отслабна. Мисля все пак че най-важното от всичко е човек да е здрав, а не да се трови с тези боклуци. Ако още не си ги почнал сериозно по-добре е да ги откажеш навреме. Това го казвам от опит, защото аз с много усилия успях да ги откажа, но познавам много хора, които немогат да ги откажат и е просто ужасно. Опитай да отслабнеш със спорт вместо да пушиш.
Успех! :!:

FZ

07.08.06
10:36

[quote author=“rammmpage”][quote author=“BIG PICHAGA”]Пич а ти к`во пиеш  :?:

Пич мисля ,че  ти нещо май си объркал сайта и форума . :D
Щом толкова ги разбираш нещата и си против това , което се пише  тук тогава не виждам смисъл да го четеш .  :lol:
На който не му харесва да не чете .  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1