04.08.06
11:02
http://i82.photobucket.com/albums/j250/kj_gethin/pic1.jpg
http://i82.photobucket.com/albums/j250/kj_gethin/pic2.jpg
Това не е реално...Дориан спря състезателната си кариера преди близо 10 години, а прасците му са същите... :shock: :shock: 8)
04.08.06
11:09
наистина са огромни. Според мен точно като видиш някой кутурист в такава ежедневна поза сред нормални хора, а не на състезание да позира, оценяваш колко е здрав наистина. еидос без да искам ти пуснах лс.
Респект към Дориан!! Без генетични дадености стана велик шампион! Той е културиста които уважавам най-много!
ето и един линк от мене http://www.dorianyates.net/graphics/%20Scott%20Hutchinson+DORIAN%20WI.gif
04.08.06
11:47
спря да се състезава, но очевидно бодибилдингът му е останал като хоби.... :)
04.08.06
12:27
без генетични дадености? Ти виждал ли си го как е изглеждал след 1 година тренировки?
виждал съм. а искаш ли да видиш аз след една година тренировки как изглеждам 8) 8)
това не е добър показател за генетика
[quote author=“JohnRambo”]Респект към Дориан!! Без генетични дадености стана велик шампион! Той е културиста които уважавам най-много!
Съгласен съм на 300%. Дориан е най-добрия. Той и след това не спира да тренира както преди. Супер е! RESPECT!
Интересно е да се видят такива снимки.
И ако намеквате, че прасците му не са от така наречените ‘генетични’... според мен са си такива отвсякъде.
И наистина, явно си разцъква фитнесче като хоби, надали е започнал йога... :P :lol: :lol:
04.08.06
16:23
Не знам какво толкова сте се впечатлили от Дориан днес. :roll:
На първата снимките си е седнал човека на дивана и не се откроява много много от другите хора там Просто си е един нормален билдер в наши дни и нищо повече.
Поне за мен е така.
Нека Митко Димитров да застане до него да видите каква ще е разликата в полза на Митко.
[quote author=“realityman”]Не знам какво толкова сте се впечатлили от Дориан днес. :roll:
На първата снимките си е седнал човека на дивана и не се откроява много много от другите хора там Просто си е един нормален билдер в наши дни и нищо повече.
Поне за мен е така.
Нека Митко Димитров да застане до него да видите каква ще е разликата в полза на Митко.
Нека Митко Димитров спре да зоби и изчака около 10 г и след това да седне до Дориан!!! Въобще не виждам смисъла от такова глупаво мнение!
Съгласен. А и Дориан е на 44 години и да не забравяме, че се отказа заради контузии, нормално е да свали доста.
Съгласен. А и Дориан е на 44 години и да не забравяме, че се отказа заради контузии, нормално е да свали доста.
Аз ако на 44 изглеждам като него бих се радвал адски много! Гръден мускул, бицепс, ако не се лъжа и квадрицепс беше скъсал (за квадр. не съм сигурен)! Не е лесно да се тренира така! Ето един от малкото недостатъци на Хеви Дъти! По здрави
Добре, че си е опрял прасеца на дивана та да изглежда добре. Иначе наистина много добре изглежда.
[quote author=“YODA”]
Нека Митко Димитров спре да зоби и изчака около 10 г и след това да седне до Дориан!!! Въобще не виждам смисъла от такова глупаво мнение!
абсолютно съм съгласен!!! то след 10 години от Митко няма да е останало нищо ако спре химията + тва никога няма да има прасец като на Дориан сега, независимо колко зоб зима. Дориан е велик!
04.08.06
20:52
А, я погледнете Лари Скот днес, който е със 20 години по-стар от Дориан.
Какво ще кажете?
[quote author=“realityman”]А, я погледнете Лари Скот днес, който е със 20 години по-стар от Дориан.
Какво ще кажете?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=53093
е то Лари Скот освен ръце и рамене няма с какво друго да се похвали. +тва Дориан е с 25-30 кг по тежък от него ...трудно се пази такава маса без зоб
04.08.06
21:41
колко е прасеца на дориан ако някой знае .... :? ама иначе, въпреки че е допрян до дивана е огромен ... :o
[quote author=“YODA”][quote author=“JohnRambo”]Респект към Дориан!! Без генетични дадености стана велик шампион! Той е културиста които уважавам най-много!
Съгласен съм на 300%. Дориан е най-добрия. Той и след това не спира да тренира както преди. Супер е! RESPECT!
Дориан ми е любимият културист и точно заради написаното над моето мнение го уважавам толкова много
Дориан е мн готин няма спор ! :) ...но защо мислите че не взима изобщо химия ?
В момента не взима химия! Това спор няма: поради тази причина и травмите той се отказа от състезателния бодибилдинг!
В момента не взима химия! Това спор няма: поради тази причина и травмите той се отказа от състезателния бодибилдинг!
Наистина е така. Колкото и назобан да е изглеждал и преди Дориан, той е бил един от малкото културисти които са разчитали на тренировките и строгия режим като главен коз в спечелването на Олимпията. За съжаление повече от културисти сега блъскат нон стоп химия и не се отлечават един другимо с нищо особено.
аз да ти кажа професионален култорист в IFBB който да не е зимал никога неква химия няма и няма да има...
е това е повече от ясно. ти май не ме разбра. Имах предвид че сегашните културисти не влагат толкова в тренировката колкото Дориан, а наблягат само на “дрогата” , ето защо е станал и шампион. А това че взимат химия всички е безсмислено да се споменава. и баба ми го знае
Сега културисти има колко си щеш. Има стотици професионалиста и всички са горе далу на едно нива като изключим Рони. Всички тренират яко, хапват здраво и се класират на задоволителни места.
Вижте обаче великия Йеитс !! в Цячата си кариера има само две втори места всичко друго са *1*. това му се вика целенасоченост!!! http://www.dorianyates.net/achievements.html RESPECT
е тва което си го написал ...смисал че Дориан е нахъсан много така .. не случайно го наричат краля на културизнам , но има много други професионалисти които са с много хъс..но са и по млади от дориан
06.08.06
21:59
е това е повече от ясно. ти май не ме разбра. Имах предвид че сегашните културисти не влагат толкова в тренировката колкото Дориан, а наблягат само на “дрогата” , ето защо е станал и шампион. А това че взимат химия всички е безсмислено да се споменава. и баба ми го знае
Сега културисти има колко си щеш. Има стотици професионалиста и всички са горе далу на едно нива като изключим Рони. Всички тренират яко, хапват здраво и се класират на задоволителни места.
Вижте обаче великия Йеитс !! в Цячата си кариера има само две втори места всичко друго са *1*. това му се вика целенасоченост!!! http://www.dorianyates.net/achievements.html RESPECT
несам мноо сигорен ама маи дориан е бил наркоман и се отказва от дрогата и по4ва да се занимава сас колтуризам
един от махлата дето дориан му е лубимиа културист ми го каза
Дориан е бил в поправителен дом и след това в затвор като малък. Още в затвора открил че е много силен. Татуирал се е по цялото тяло. Бил и един вид от “скиновете”. След това изведнъж решава да промени живота си и да се занимава с културизъм - другото е история.
06.08.06
22:41
Ето от тези снимки си личи,че името на Дориан заслужено фигурира сред най-великите!А това,че по-горе почнаха да сравняват Митко Димитров( :lol: :lol: :lol: ) с ДОРИАН ИЕЙТС Е ПРОСТО СМЕШНО!
абе въпреки че много умажавам Митко Димитров, той си е един посредствен културист от световен ранг. Такива като Дориан няма- той е единствен.
ниво трениращ - тренировки и здраво хранене
ниво “млад химик” - зоб, тренировки и малко ядене
ниво състезател - тренировке, хранене и зоб
ниво състезател световна класа - тренировка, хранене и МНОГО зоб
ниво професионалист - МНОГО тренировки, МНОГО ядене и МНОГО ЗОБ
нива Дориан Йеитс (в тази категория влизат Дориан, Арнолд и Рони) - за тази категория освен упомменатите неща се изисква специално отношение към тренировките!!!! да сега само тези трима културиста са постигали такъв НЕНОРМАЛЕН интензитет, който не става само с химия, а и със невероятна воля!
[quote author=“JohnRambo”]...да сега само тези трима културиста са постигали такъв НЕНОРМАЛЕН интензитет, който не става само с химия, а и със невероятна воля!
Ти колко професиналиста си видял до сега на живо, и на колко от тренировките им си присъствал, и колко време си им следил развитието им и количествата зоб. До сега се изписаха една камара глупусти в няколко теми тук, но сега вече просто не издържах.
говаря ориентировъчно. не е нужно да видиш културиста, че да разбереш как тренира и какво взема. недеи приема думите ми буквално. имам приятел на 17 год състезател дето взима 6 хормона едновременно ! прави си сметка профитата кво праят. Неслучяйно Майк Матаразо каза - “месихме по 20 стероида и 5 деуретика” толко няма в аптеките в цяла София!?!?!?. Много се дразня като някой омаловажава ефекта от приеменето на забранени субстанции, само защото му е неудобно да каже- “Стероидите ме направиха такъв”!!
нищо лично. всеки има право на свое мнение. по здрав
Малко са като Дориан, вижте например Арни че се е спаружил като падарска дреа
07.08.06
19:13
Е айде сега глупости.
Човека е на 60 и кусур години + това има няколко байпаса и присаден черен дроб и лекарите най-вероятно са му забранили да тренира, защото е опасно при толкова операции.
Дориан ще го видим на 60 + как ще изглежда и дали ще е по-добре от Арни.
[quote author=“realityman”]..+ това има няколко байпаса и присаден черен дроб и лекарите най-вероятно са му забранили да тренира, защото е опасно при толкова операции...
Как ви не омръзна да пишете толкова глупусти!
http://www.shanghaiist.com/attachments/shang_shamus/Arnold%20Schwarzenegger.jpg
http://linnseek.hp.infoseek.co.jp/mirror/Arnold%20Schwarzenegger.jpg
http://blogs.diariovasco.com/media/ArnoldSchwarzenegger_1.jpg
други?
07.08.06
20:17
[quote author=”Чукундур”][quote author=“realityman”]..+ това има няколко байпаса и присаден черен дроб и лекарите най-вероятно са му забранили да тренира, защото е опасно при толкова операции...
Как ви не омръзна да пишете толкова глупусти!
Кое е глупост обоснови се?
То лесно само да се критикува.
Дориан определено е велик ама много ме дразнят татуировките му .. можеше и по-хубави да си направи :?
Може и него да го дразнят, но ги е направил вече
07.08.06
22:32
Дориан е на 44 г.
Арни е на 59 г. Какво ги сравнявате???
07.08.06
22:55
Много е смешно да чета как съдите за един спортист ,по външният му вид ,когато е вече остарял.
Защо един бивш олимпийски шампион по вдигане на тежести не може да си подобри рекорда на 55 годишна възраст?
Ще кажете -Тъп въпрос!!!
Е да ,но отговора е прост-остарял е!!!
Момчета да ви питам сериозно защо Мис Свят 1976 година не се яви на тазгодишния конкурс :?: :?: :?:
Ще кажете :защото е стара и грозна-ами да старостта заличава и красотата и мускулите,но не и злобата у хората.
Безмислено е да продължавам дано да сте се усетили за какво говоря...
[quote author=“realityman”]Е айде сега глупости.
Човека е на 60 и кусур години + това има няколко байпаса и присаден черен дроб и лекарите най-вероятно са му забранили да тренира, защото е опасно при толкова операции.
Братле за кво говориш глупости ... 10 черно дроба е сменил ... Не е вярно тва може да е имал операция или нещо проблеми със сърцето .....
08.08.06
11:23
[quote author=“TREVATA”][quote author=“realityman”]Е айде сега глупости.
Братле за кво говориш глупости ... 10 черно дроба е сменил ... Не е вярно тва може да е имал операция или нещо проблеми със сърцето .....
Кое е глупост бе.
Арнолд има със сигурност наколко байпаса на сърцето.