07.08.06
00:21
от 3 дни пия този фат-бърнър и искам да питам имали запознати с него и въобще дали ще ми свърши работа или съм си дал парите на вятъра
От доста време го гледам.Дай впечатления. Като цяло е слабичък.
Кофеина е малко, йохимбето не разбрах дали е хидрохлорид или е екстракт.
—-
бтв - бях пуснал преди време една запитване в бб.ком за избор между ON DIet Boost, Reform, Xenadrine NRG и отговора беше че всички не струват,но ако трябвало да се избира между тях - Reform.
07.08.06
09:12
ами незнам все още взимам го от 4-ти,днес е 7-ми,след 2 седмици ще кажа дали има ефект.По-принцип фитнес инструктора, който е в моята зала каза:”абе как ще си даваш парите за фат-бърнъри,досега не съм чул някой да е отслабнал от тях!само карнитин и диета!всичко е до време спреш ли ги пак качваш!”
Познавам няколко жени, които го използват и са изключително доволни, доколкото знам йохимбето им действа много добре за да горят мазнини
[quote author=“fitboy”]Познавам няколко жени, които го използват и са изключително доволни, доколкото знам йохимбето им действа много добре за да горят мазнини
Ефекта от Йохимбето в РЕФОРМа е по-скоро плацебо.5мг алкалоиди от екстракт са нищо, виж ако беше хидрохлорид.
Постигнатото е от диета или от другите съставки, ама като гледам и те са нищожни.В БГ няма свестен бърнър тва е истината :lol: