Имате ли интерес към тениски bb-team

Прескочи до:

08.08.06
11:54

Приложението е вече налице:

http://wear.bb-team.org/

Тениските са по 13лв без доставката.

Старата анкета:
Приблизителна цена с доставката: 16лв.
http://img.photobucket.com/albums/v338/undisputed/FRONT.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v338/undisputed/BACK2.jpg
Надписа е бродерия, а картинката надувен цитопечат (релефен).
Тениските са по-втален по тялото модел.

JI

08.08.06
13:15

интерес определено имам но само бели ли ? и само сас тази щампа или ?

HE

08.08.06
13:42

Да това е единствения модел за сега. В последствие ще се обсъждат и други щампи и цветове. Ако някой е виждал какви са тениските на колегите от екипа - е същите, но с разликата, че тези ще са но по-хубави фанелки.

SH

08.08.06
13:47

Определно имам интерес, а и мисля, че и другите момчета ще си земат.А дали ще можете да снимате една готова и да я видим?И кога ще можем да си поръчаме?

btw поздравления за работата момчета казахте и ги напраихте фанелките :)

по здрави

HE

08.08.06
14:16

[quote author=“shadow_”]Определно имам интерес, а и мисля, че и другите момчета ще си земат.А дали ще можете да снимате една готова и да я видим?И кога ще можем да си поръчаме?

по здрави

Мога да снимам моята, която е от първите, както вече казах с Ванишър сме се заели сериозно - имайте още съвсем малко търпение. Не искам да се ангажирам пред вас с точна дата за да не стане като с един друг сайт  :wink: . Разбирам ви, че нямате търпение, но правим всичко което е по силите ни.

08.08.06
14:42

[quote author=“shadow_”]Определно имам интерес, а и мисля, че и другите момчета ще си земат.А дали ще можете да снимате една готова и да я видим?И кога ще можем да си поръчаме?

по здрави

Присъединявам се към поздравленията.
И да, ако снимате няма да е зле, дори от по-старите.

08.08.06
14:58

Ааааа предишния път моя милост не си купи после ме беше яд... Тоя път ще си взимам

EM

08.08.06
15:22

изглеждат много добре, поздрави на екипа

08.08.06
15:23

Аз може да не съм напред с мненията, ама от доста време чета форума и дискусийте в него, затова и аз съм навит да си взема :wink: Само да питам извън София ще може ли да си купиш тениска?

B_

08.08.06
16:08

ем и аз да питам без тоя здравеняка дали няма да е по-добре .... защото имам още доооста рЪнЪ да ям докато го стигна!!!Ама и с него да е пишете ме !!! :P

08.08.06
16:15

мене якия тип ме кефи..е кво па, няма само бб-тиим да пише пък :wink:

Мен пича не ме кефи :(

Ето една моя тениска - на гърба пише Fuck Genetics, а отпред пише ...както и да е:) ето галерията - http://picasaweb.google.com/techni76/MansonSBodybuildingTShirts -  Разгледайте и другите неща, сложиш съм и един тапет който го правих за себе си, но ще ви го предоставя :)

08.08.06
17:08

Фланелка ще си взема ! Чакам с нетърпение да са готови и искам да кажа че ако отпред под надписа бб-тийм се сложи още някаква картинка на някой нацепен с щанга или просто една щанга фланелките ще станат идеални , бе 100% ще си взема фланелка , искаше ми се повече да е фланелка без ракави ама и с ракави да е пак ще взема , айде успех в правенето чакам с нетърпение :) .

П.П. Поздравявам организаторите за тоя труд който хвърлят и то за нищо както се казва :)

SP

08.08.06
17:34

Гласувам за с двете ръце само кажете катоса готови :twisted:
А размери?

08.08.06
17:41

Поздравления ! Супер са ще си взема с удоволствие .+

П.П. Тениската е обикновена бяла нали ?

08.08.06
17:49

[quote author=“Sparkito”]Гласувам за с двете ръце само кажете катоса готови :twisted:
А размери?

Ванишър ги написа : S,M,L,XL,XXL,XXXL

Barcelona_FC много натрупано ще стане - 2 надписа, че и 2 картинки ? Така си е Х-тра.
manson shut up and squat е добро.

08.08.06
18:28

Като е станало въпрос за тениски защо не пуснем един конкурс за лого на сайта и след като изберем най-доброто да го лепнем на тениските :D

NE

08.08.06
18:42

хаха , яко , има ли черен цвят ??

08.08.06
18:45

Лелe manson…това е уникално http://picasaweb.google.com/techni76/MansonSBodybuildingTShirts/photo#4960875159939973138

Една приятелка бачка във фирма където правят най-различни тениски, та даже и елечетата на полицаите и контролите в градския...давам и го т’ва да ми го щампова...леле лудница направо...

Иначе за тениските и аз твърдо си взимам като станат готови... :wink:

08.08.06
19:03

тениските ще са доста по-добри от миналата партида.
и като тениска (модел) и като щампа (качество)
поръчани са вече и платени :)

ще има доставки до софия и страната. както и ще обмислим вариант диркенто от мен или от хънтъра да се купуват като не се плаща доставката на куриера.

искам mod edition :twisted:  ако не, сам ще си я pimp-на  :lol:
manson

08.08.06
19:46

Ето ви малко интересни предложения и от мен http://store1.data.bg/martinnest/Fitness%20Stuff/ но тъй като са малки снимките, мисля си че биха стояли добре горе в ляво на тениската... :wink:
Естествено могат да преминат една бърза обработка на фотошоп.

08.08.06
19:55

И аз па ше си я пимп-на, ест. не мод едишън, но all about honour едишън  :twisted:

Иначе едно голямо браво, бързо станаха нещата, направо и доставка даже не съм очаквал...БРАВО !
П.С. Дайте снимка обаче  :lol:

08.08.06
20:03

едно голямо БРАВО и от мен  :D само като сте готови наистина нека някой от мод-овете да се снима с нея да се добие найстина реална представа какви са тениските но и аз обезателно ще си взема - бодибилдинг сезона пак наближава  8)

SD

08.08.06
20:47

Евала и аз много съм навитак да си зема такава тениска и мисля че надписите които manson е показал са мноо яки евала и на него :).

08.08.06
20:58

хънтъра ще се снима :) само да станат готови

08.08.06
21:10

http://picasaweb.google.com/techni76/MansonSBodybuildingTShirts/photo#4960875159939973138
тази е перфекна просто ;) много хубав надпис и определено ми допада ;) аз лично съм разглеждал по сайтове с такива тениски разни и друг надпис, който ме заинтригува беше - Only plants grow naturally ;))

08.08.06
21:14

[quote author=“kibi”]http://picasaweb.google.com/techni76/MansonSBodybuildingTShirts/photo#4960875159939973138
тази е перфекна просто ;) много хубав надпис и определено ми допада ;) аз лично съм разглеждал по сайтове с такива тениски разни и друг надпис, който ме заинтригува беше - Only plants grow naturally ;))

Аз ли само не мога да го отворя?

[quote author=“kibi”]http://picasaweb.google.com/techni76/MansonSBodybuildingTShirts/photo#4960875159939973138

Точно това съм изписал отпред на тениската на снимката, просто нямам снимка  8)

08.08.06
21:47

Айде и аз съм навитак за тениската. Кажете къде и кога да поръчваме  8)

08.08.06
22:04

А как по точно ще се копуват от потребителите извън София ???

B_

08.08.06
22:22

доставка с наложен платеж ... демек идва фирмата куриер, даваш му кинтата на човека и си получаваш тениската ... или бъркам? :?

08.08.06
22:28

[quote author=“B_Ball_P”]доставка с наложен платеж ... демек идва фирмата куриер, даваш му кинтата на човека и си получаваш тениската ... или бъркам? :?

Бе то ако е дана идеално има със Speedy един авер така си продаде телефона даде телефона те си отговарят за него ако нещо стане ти дават цената която си искал , та доставят го на купувача той дава парите и получава телефона.Speedy Gonzales мился че се казваше куриерската фирма

B_

08.08.06
22:36

без гонзалес  :lol:  :lol:  :lol:  :wink:

08.08.06
23:08

[quote author=“B_Ball_P”]без гонзалес  :lol:  :lol:  :lol:  :wink:

Фирмата се казва само Спиди и бусовете им са жълти с картинка на спиди гонзалес :wink:

09.08.06
08:52

И в София и в страната доставките ще са с куриер. Плащате на него и сте готови.
А в София и във фитнеса където тренирам сигурно ще го направим да си ги взимате директно от мен за да се избегнат парите за куриера.

09.08.06
08:53

[quote author=“vanisher”]И в София и в страната доставките ще са с куриер. Плащате на него и сте готови.
А в София и във фитнеса където тренирам сигурно ще го направим да си ги взимате директно от мен за да се избегнат парите за куриера.

Значи 16 лв + пари за куриера ??

HE

09.08.06
09:04

[quote author=“TREVATA”][quote author=“vanisher”]И в София и в страната доставките ще са с куриер. Плащате на него и сте готови.

Не в тези 16 лв. ти е включена доставката.
Като ходихме да ги поръчваме облякох една за проба - как седи въпросния модел тениска и останах изненадан не само от това как седи, а и самата материя беше доста приятна.

ZW

09.08.06
11:03

[quote author=“head_hunter”][quote author=“TREVATA”][quote author=“vanisher”]И в София и в страната доставките ще са с куриер. Плащате на него и сте готови.

Като ходихме да ги поръчваме облякох една за проба - как седи въпросния модел тениска и останах изненадан не само от това как седи, а и самата материя беше доста приятна.

Една снимка можеш ли да качиш да видим как стоят ?

09.08.06
11:25

Кога ще можем да видим въпросните модели на тениските ?!

09.08.06
11:31

Идеята с тениските наистина е добра, ама някакъв женски вариант няма ли да има:)

HE

09.08.06
11:55

[quote author=“zwei0”][quote author=“head_hunter”][quote author=“TREVATA”][quote author=“vanisher”]И в София и в страната доставките ще са с куриер. Плащате на него и сте готови.

Една снимка можеш ли да качиш да видим как стоят ?

Снимка едва когато станат тениските. Аз пробвах модел на кройката - т.е готова тениска с кройка същата като нашите, но не беше с нашите надписи.

[quote author=“Macata”]Идеята с тениските наистина е добра, ама някакъв женски вариант няма ли да има:)

Какво имаш в предвид като женски вариант?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1