Ами от тази снимка си личи, че като свали известен брой подкожна ще изглежда доооооста прилично за възрастта си, запазил е немалка част от постигнатото!
02.08.06
22:21
Еми човека е вече на 59 не може да е като на 30, нали Да не говорим че на тая възраст кожата се отпуска мускулите също, костите стават чупливи.Просто вече е стар, ако намерите некой на неговата възраст(59) kойто изглежда по-добре от него без пластични операции и др. ми се обадете
не забравяйте че хората които изглеждат стегнати на неговата възраст, а те са мноооого малко, тренират и се хранят много добре. Арнолд има толкова работа че сигурно тренира “на месеца веднъж”.
За тези, които пожелаха, надявам се Дейв Дрейпър да е достоен пример:
1999г. http://davedraper.com/dave-draper-57.jpg
http://www.criticalbench.com/images/Dave_Draper.jpg
02.08.06
23:06
За тези, които пожелаха, надявам се Дейв Дрейпър да е достоен пример:
1999г. http://davedraper.com/dave-draper-57.jpg
http://www.criticalbench.com/images/Dave_Draper.jpg
YODA, все пак този човек тренира.Арнолд е спрел от доста време ако не броим ” влизането вьв форма ” преди Терминатор.
не само че тренира ами нищо чудно да “се лекува с винстрол”, като ги гледам тия вени ненормални....едва ли са от Нитрик Бууст :lol: :lol:
[quote author=“StronG™”]
YODA, все пак този човек тренира.Арнолд е спрел от доста време ако не броим ” влизането вьв форма ” преди Терминатор.
ако намерите некой на неговата възраст(59) kойто изглежда по-добре от него без пластични операции и др. ми се обадете
Въпроса беше за по-добре изглеждащ човек без пластични операции! Дали дедо Арни тренира или не си е негов избор. Всеки сам решава за себе си, важна е визията, а Дейв Дрейпър има невероятна визия и физика и какво ли още не за 64годишен човек, за разлика от г-н Шварценегер! (евала на шварци за всичко друго, но тук не става въпрос нито кой колко е изкарал и в колко филми е участвал и т.н., а за визия, спортна форма и прочие)!
До Рамбо - за човек с опита на Дрейпър не е нужен винстрол за да докара релеф до вени!
може и да си прав. и въпреки това на тая възраст толкова мускули трудно се крепят натурално. Дрепър на колко години е сега?
оффтопик - бтв Yoda пиши PM да се разберем да тренираме заедно тия дни
[quote author=“johnrambo”]може и да си прав. и въпреки това на тая възраст толкова мускули трудно се крепят натурално. Дрепър на колко години е сега?
Възможно е! На тази възраст имат право легално да взимат стероиди. Разрешено им е заради ниското ниво на тест в кръвта в напреднала възраст.
[quote author=“YODA”][quote author=“johnrambo”]може и да си прав. и въпреки това на тая възраст толкова мускули трудно се крепят натурално. Дрепър на колко години е сега?
Възможно е! На тази възраст имат право легално да взимат стероиди. Разрешено им е заради ниското ниво на тест в кръвта в напреднала възраст.
и аз така мисля. и все пак колко им е позволено? мене ми е чудно как в САЩ успяват да си набавят толкова лесно стероиди и т.п. когато навсякъде душат полицаи?!
03.08.06
00:10
Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.
Аве зоба е истината ве, това е.
03.08.06
00:12
[quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.
И за какво им е на полицаите да зобат.? :roll:
[quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.
в залата ми тренира един бивш полицай...130 кг мускул! този е направо зрелище да го гледаш. ако се подготви ще бъде по масивен от Митака!!!!!!!!!! 55 ръка има и има вени доста, тренира от 22 години. НЕВЕРОЯТНО добър човек е . евала.
[quote author=“realityman”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.
Респекта. По един начин гледаш 80 кг. мъж, а по съвсем друг 110-120. Като се замисля аз познавам 5-6 полицаи, от които 2-ма забят :roll:
03.08.06
00:28
[quote author=“realityman”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.
Незнам и аз, питай Рони.
Ти тъп ли си бе, то тва им е работата както и на сот-овете и охраните. В залата чух че в Америка много малко полицаи тренирали, а на тях като идат 1 път в седмицата в залата към районното получават 2 точки. Ако идат 2-ри път - още 4. Трети път - още 8 точки !!! А както се досещате точките носят пари, ама пак залите им са празни.
03.08.06
01:58
[quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“realityman”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.
Незнам и аз, питай Рони.
Ти тъп ли си бе, то тва им е работата както и на сот-овете и охраните. В залата чух че в Америка много малко полицаи тренирали, а на тях като идат 1 път в седмицата в залата към районното получават 2 точки. Ако идат 2-ри път - още 4. Трети път - още 8 точки !!! А както се досещате точките носят пари, ама пак залите им са празни.
ZOB_DOG няма нужда да обиждаш човека......
това, че си 130 кила не значи, че един 80 килограмов трениран човек няма да те гьтне .....
офф: как се дразня като видя как някой обижда някой друг без да има на представа !
03.08.06
02:04
[quote author=“AbSs”][quote author=“realityman”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.
Респекта. По един начин гледаш 80 кг. мъж, а по съвсем друг 110-120. Като се замисля аз познавам 5-6 полицаи, от които 2-ма забят :roll:
Аз лично се респектирам от някой каратист за който знам, че е ” луд ” отколкото от някоя 130 килограмова мутра.....
Секи си мисли че ако взима некви боклуци ще стане огроман а пренабрегвт храната ... Тя е най-важна ... За пример един СОТ-аджия в нашия фитнес куптурно 48 СМ Ръка :lol: :lol: :lol: Стероиди и Химий не е пипал само ядене кат разпран по 6-7 пъти на ден и тренировка от 8 год :lol:
03.08.06
09:57
[quote author=“YODA”][quote author=“StronG™”]
ако намерите некой на неговата възраст(59) kойто изглежда по-добре от него без пластични операции и др. ми се обадете
Въпроса беше за по-добре изглеждащ човек без пластични операции! Дали дедо Арни тренира или не си е негов избор. Всеки сам решава за себе си, важна е визията, а Дейв Дрейпър има невероятна визия и физика и какво ли още не за 64годишен човек, за разлика от г-н Шварценегер! (евала на шварци за всичко друго, но тук не става въпрос нито кой колко е изкарал и в колко филми е участвал и т.н., а за визия, спортна форма и прочие)!
До Рамбо - за човек с опита на Дрейпър не е нужен винстрол за да докара релеф до вени!
Въпроса беше без пластични операции и ДР.(под ДР. имам предвид стероиди) така че не ми го хвалете тоя Дейв
03.08.06
12:38
[quote author=“StronG™”][quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“realityman”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.
Незнам и аз, питай Рони.
ZOB_DOG няма нужда да обиждаш човека......
това, че си 130 кила не значи, че един 80 килограмов трениран човек няма да те гьтне .....
офф: как се дразня като видя как някой обижда някой друг без да има на представа !
To си е за негова сметка. :wink:
03.08.06
12:48
[quote author=“Bo$$alini”]Франк Зейн е носел прякора “Химикът”, защо според вас ? За него е известно, че злоупотреби с Т3 (Цитомел) са довели до завиасимост към този препарат до края на живота му !
Не знам откъде си го научил това , но Франк зейн е бил един от малкото културисти, които не са се уличали по големите размери и масата.
При около 30 кг над ръста по онова време, Франк е бил висок 175 и е тежал 92 кг.
винаги е държал на линията и на красивото тяло.Имал е талия 75 см, гр. кощ 132,бедро 66, ръка 47.
Така, че това с химията е малко съмнително.
[quote author=“realityman”][quote author=“Bo$$alini”]Франк Зейн е носел прякора “Химикът”, защо според вас ? За него е известно, че злоупотреби с Т3 (Цитомел) са довели до завиасимост към този препарат до края на живота му !
Не знам откъде си го научил това , но Франк зейн е бил един от малкото културисти, които не са се уличали по големите размери и масата.
При около 30 кг над ръста по онова време, Франк е бил висок 175 и е тежал 92 кг.
винаги е държал на линията и на красивото тяло.Имал е талия 75 см, гр. кощ 132,бедро 66, ръка 47.
Така, че това с химията е малко съмнително.
е така е ама то Цитомела го е изпобзвал да изглежда супер релефен и обезводнен и да забърза метаболизма си, не е за маса. http://www.mesomorphosis.com/steroid-profiles/cytomel.htm
и въпреки това Цитомела (Т3) и доста по-опасен от стероидите, защото е тироиден хормон, не е шега работа!!
06.08.06
20:39
За мен най-добрите бодибилдъри на всички времена са Лари Скот,Франк Зейн и Дейв Дрейпър-и тримата са 100% натурални,грам химия не са взели.Не мога да разбера хората,които казват,че тялото на Рони примерно е много по-хармонично :lol: (защото и това съм чувал)развито от телата на тези културисти.А пък и не е ли МАЛКО ненормално и дори грозно РЪКА 63 САНТИМЕТРА!?
06.08.06
22:23
да бе зейн дриипър не са земали химия ама изобщо как ли пък не ... ти живееш в измислен свят :) (шегичка) специално за зейн съм 100% сигурен че се е спуквал от зоб .
Чак пък спуквал!? Че е взимал и той не може го отрече! Всеки ден разбираме че без стероиди профи спорта е невъзможен, не само бодибилдинга! Въпроса е къде да спреш!!! Не като Андреас Мюнцер примерно (той е най-яркия пример), Майк Матарацо, Мустафа Мохамед, Мохамед Бензиза (Момо) и т.н. Ако не се увлечеш всичко би трябвало да е наред! Рони каза в едно интервю, че ако усети че нещо става със здравето му би спрял веднага! Същото го каза и Христомир преди около година! Де да бяха всички като тях...
Дойде ред и на най-интересната статия, която както много от вас отбелязаха няма да е само общи приказки. В идните редове ще ви запозная с редица случаи на мои приятели, познати и хора, които употребяват стероиди. Имена няма да бъдат употрубявани, защото много от хората са популярни състезатели и мои приятели и не искам да ги злепоставям директно..
В сравнително краткия ми опит в средите на културизма имах късмета да се запозная с редица така за се каже “топ състезатели” както и хора, които от много време са в бизнеса. В началото на заниманията ми с бодибилдинг бях доста лекомислещ и наивен в схващанията ми за културизма, храненето , суплемените и химията.
остепенно усвоих всичките тези неща, но Химията - НЕ! С всеки изминал ден се убеждавах че анаболните стероиди са се “вкопчили” много сериозно в този спорт. Отначало мислех че състезателите , които взимат стероиди се броят на пръсти..а то кво се оказа, че тия дето не вземат се броят на пръсти!
Първата зала, в която тренирах беше в гр Бургас, СК Флекс. Там почнах тренировки през лятната ваканция преди две години точно. Честно казано тази зала е страхотна за тренировки и я препоръчвам на тези, които имат работа в Бургас. Но не това ми направи толково силно впечатление. Хората, които тренираха вътре бяха огромни. Значи ако принципно във всяка зала “химиците” са 10-20% от тренирщите, там те бяха 90%!!! Залата беше пълна с над 100 килограмови мъже, някой жестоко подпухнали, други жестоко нацепени, трети- с 55 ужасно мазна ръка. Беше ясно че много се зоби там. В залата бяха разпиляни ампули както и малки шишенца с надпис Parabolan. В кошчето за боклук имаше спринцовки. На някои от момчетата все още им личаха червените петънца по фланелките от боцкането на инжекциите. Там цареше Мр Анабол! Повечето трениращи бяха или охранители или олигофрени. Не проявяваха никакво уважение към по слабите. Изродщина. Сега от време навраме като съм в Бургас с удоволствие ходя в тази зала и наблюдавам колко масово са спаднали някои и колко много са се назобили други...
В София преди тренирах в Сиконко в Люлин. Там треньора беше на 23 години и ми беше приятел. Този човек правеше нон-стоп цикли с Винстрол и Тестостерон. Беше релефен и як, но пък когато не беше на стероиди...беше жалък. Имаше 47 чиста ръка, но пък когато спреше зоба и изпадаше в депресия. Имаше проблеми с псориазис и с бъбреците. Нужно му беше да прави все по здрави цикли за да качва. Лъжеше че не зоби, защото нямаше видим резултат. Сериозна момче беше, но беше тръгнал по лош път.
В тази същата зала се запознах и с състезателят който тази година стана втори след Митко на квалификациите в Пловдив, Ю.Р. Трябва да призная, че Ю.Р. е свесен човек, но ужасно заблуден. Постоянно се оплакваше че му продават фалшина химия. Преди първата си изява- квалификации 2005, си взи ХР за пръв път, който се оказа менте и замалко да се “повреди момчето”. Естествено доста взимаше и той. И въпреки това до ден днешен ХР и Инсулин не е взимал. Неговата приятелка също е състезателка и тя неколкократно се хвалеше как “взима винстролче за закуска”.
Веднъж в залата доиде г-н Па. А. президент на...сетете се. Той беше заедно с Св. А. Републикански при младежите. Това момче колко беше назобено- идея си нямате! Беше точно преди състезание и диурутиците и ХР го бяха направили звяр. В интерес на истината същата година той изгуби абсолютната при младежите от Т.Р. Същия този Т.Р. на 19 години взима ХР, Омнадрен, Инсулин, Диуретици и какви ли ни неща. Целият е в стрии. Един негов приятел ми сподели че Мр. Б. като го е тренирал и му правил възможна най-здравите цикли с Омнадрен . Тази година това момче се появи с видими щприцове в трицепсите, човек би си помислил че е синтол даже...кои знае. И същия този човек пропаганoира да са тренират крака три пъти на седмица, защото повечето хора ги мързяло и само веднъж,а и колкото повече толко по.добре...с тия преперати, които взима нищо чудно и всеки ден да ги тренира... и без това са му слаби- да наваксва момчето
Наскоро в залата беше Д.Д., които е виден БГ състезател. Този човек беше в доста лошо здравословно състояние, две-три садмици след състезанието, кото се оплакваше че диуретиците тоя път яко ” са го ударили”. Беше зверски подпухнал и беше видимо скапан. Личеше си че обезводняването и после бързото оводняване са му е***и м*****а.
Ще бъде нечестно спрямо вас да не споделя и какви далавери и измами стават с БГ суплементите. Един приятел ми беше споделил, че баща му работе в Нутрим и имало 3 продукта , за които лъжат съдържанието! Цели 3! нишесте, захар, соев протеин....Пълен Абсурд. На много пъти са ми споделяли, че в продукти на ДжК слагат разни щуротии. Да ли е вярно-незнам, но нещата които чух бяха достатъчно обосновани. Наслушал съм се на простотии за БГ продуктите и затова вече не купувам.
Най-фрапиращ е случая с един познат, който е на 2х години. Този човек взима АСТРОНОМИЧЕСКИ ДОЗИ! Първия му цикъл бил с Омнадрен...качил 18 кг...последван от операция! за 4 години има повече от 12 цикъла. Омнадрен, Сустанон, Мастерон, Параболан, Винстрол, ХР, Инсулин......нон-стоп! Този човек непрекъснато зоби , а кото не зоби си прай програма кво да зоби...по цялото тяло има белези от инжекциите. Същия този човек непрекъснато дава съвети и умни изказвания и един път директно го контрирах! Това че има по голяма ръка от моята не го прави по вещ. Мисли си че щом се е назобил до козирката и е направил супер маса и знае всичко. То много ги има токива . “зоб разбирачи”. та той ми натякваше че не разбирам от тренировки....аз му отвърнахМ “Ти с толко химия и да не тренираш пак ше качваш”. В залата има едно момче на 26 години, тренира от 10 години, натурален, супер яко момче- ЕВАЛА!, та същия този специалист натякваше че и това момче нищо не разбирал. А момчето е кажи рече як колкото него- и ТО БЕЗ ХИМИЯ да е използвал. Хах, то се оказа че само ако взимаш зоб и тогаво “почваш да разбираш”. Аз съм убеден че този ако не зобе и на 30 године нама да разбира от теория на хранене и тренировки колкото мене. За жалост хората не усъзнават че на един натурално трениращ е много по вещ в тренировките, понеже му се налага до пробва мсякакви тренировки, за да качва.
Надявам се да си вземете поука от тези истории и да осъзнаете, че стероидите не са правилният избор.
и разберете! проблемът със стероидите не е толкова свързан с вредните ефекти (те може и да са избигнат) , а в това че постигаш временни резултати и то не с твои усилия. Мускулът изграден с химия не се го постигнал ти! Човек спира до върва в собствените си възможности и става зависим! това е като наркоманията- веднъж почнеш ли няма спиране. А като продължиш и рано или къдно здравете се прее***а.
умната и успех.
08.08.06
20:45
Арнолд е с вроден дефект на сърцето, откъдето са сърдечните му проблеми. И това е истина, защото е печелил дела за клевета срещу хора, публикували информации, че здравословните му проблеми са причинени от злоупотреба със стероиди. А в съда тия неща се доказват.
Арнолд няма трансплантация на черен дроб. И въобще, вие как си ги мислите тия работи, “сменят” ти “повредения орган” и вече си нов човек и все едно нищо не е било?
[quote author=“JohnRambo”]хора като Рег Парк, Стив Рийс и Джон Гримек. В сравнение със сегашните чудовища тези идоли са меко казано слаби. И все пак те са изградили това тяло единствено с собствени усилия
Не :lol:
[quote author=“JohnRambo”]Дойде ред и на най-интересната статия, която както много от вас отбелязаха няма да е само общи приказки...
И за какво бяха тия ИНИЦИАЛИ? Въобще не разбрахме кои са героите на историята :lol: :wink:
08.08.06
23:12
Не случаино стероидите са забранени за не-медицинска употреба.
Johnrambo, не ги жали напиши им истинските имена нека се срамуват.
08.08.06
23:32
За мен статията е интересна и полезна :wink:
Браво за поредицата от статии.
Много важно е да се научат хората отначло да тренират, а не с химия и за тях напомпването да е най-важно. Понеже като си растеш много не ти дреме как тренираш, а когато се чудиш защо не растеш търсиш по всякакъв начин и с тренировки и с ядене да взимаш максимума.
Поне аз гледам да е най-добре поне до колкото мога да го спазвам, защото иначе или тренираш и претренираш заради малкото храна или се свиниш без тренировки.
А и какъв е смисъла на скъпите добавки ако тялото няма стимул да ги използва.
Е аз на всичките им разбрах инициалите, понеже са известни. Или пък няма да казвам кой е но се класира втори ;)
Все едно няма да кажа, че се казвам Гошо ;)
[quote author=“3230”]Не случаино стероидите са забранени за не-медицинска употреба.
Johnrambo, не ги жали напиши им истинските имена нека се срамуват.
Ти не ги ли позна:
Ю.Р. Юли Русев
П.А. Патрик Ангелов
Св. А. Светомир Андреев
Т.Р. Тихомир Рангелов
Мр.Б. - Незнам (звучи като Станимир Бъчваров ама не той, предполагаг става дума за шефа на Флайс)
Д.Д. Димитър Димитров
М.М. Момчил Милев
Това за протеина дето го продават в залата на Момчил май е вярно. Веднъж пих, а съм пробвал на Оптимум протеин - това във фитнеса бяха някакви трици на цена от 3 лв.! Ужас бесен бях, ама тая на бара и Олег, не бе виж на кутията какво пише (оптимум голд стандарт, дрън, дрън та пляс)!
09.08.06
01:10
Мда, имената не са трудни за откриване. Аз друго бих попитал. Кои са другите 2 продукта на Нутрим освен Про Голд?
Подозирам Hi-Fit & Juniour - прав ли съм?
поради големия наплив на любопитковци ...ето ги героите в историята....за имената на приятелите ми ще си замълча
Ю.Р. Юли Русев
П.А. Патрик Ангелов
Св. А. Светомир Андреев
Т.Р. Тихомир Рангелов
Мр.Б. Биджи
Д.Д. Дани Драганички
Честито на печелившите! Йода, близо беше :wink:
Хах накратко се сещам сега, че съм пропуснал да ви разкажа за един мой позват Хр Х., които се състезава при юношите. Това момче в началото го тренираше Милена Тевилова (мале какъв глас имаше тази :shock: ) и постепенно от леки цикли мина на такива с Омнадрен, Инсулин и прочие. Това момче за една година толко се оплете с тая химия, че забрай къде се намира. Взима си химия лично от треньора на националния отбор и се хвали, че воже да намери за всекимо стига има пари. Така зариби трима мои приятели, които бяха погълнати от идеята да станат яки и им бише писнало от неефективни диети и тренировки...искаха химията да ги омагьоса. Та същото това момче е на 16-17 години....правете си сметка до каква степен е навлязъл чичко Анабол и сред най-мледите...за това момче знам, че е имал здравословни проблеми. свястно момче беше и той, ама в кофти среда попадна. Криво ми е на мене обаче, че толко млади хора зариби покрай него. А той на всичкото отгоре им продаваше фалшив протеин! В БГ измамите с суплементи са често срещано явление.. :roll:
Това за суплементите е дълга тема. Мога да напрамя отделен пост за нея, въпреки че ще е оффтопик
[quote author=“JohnRambo”]поради големия наплив на любопитковци ...ето ги героите в историята....за имената на приятелите ми ще си замълча
Ю.Р. Юли Русев
П.А. Патрик Ангелов
Св. А. Светомир Андреев
Т.Р. Тихомир Рангелов
Мр.Б. Биджи
Д.Д. Дани Драганички
М.М. Момчил Милев
Честито на печелившите! Йода, близо беше :wink:
За Дани ОК, ама Биджи на Биджи името му е Румен Николов :shock: :shock: :shock: Пък и доколкото знам той не тренира Тишо доста отдавна (поне 2 години)!
Знам че се казва Румен Никалов-Биджи и знам че не тренира Тишо от две години... кво те шашка толкоз това? :wink:
09.08.06
12:06
Много е тъпо,че някой си там се опитва да докаже вредата от стероидите и изброява няколко хиляди странични ефекти,а самия човек дори не е пробвал съответните медикаменти.И всичко,което беше изброено с добри протектори се избягва на почти 100%,а също така тези странични ефекти,които са упоменати,са след използването им в чиста форма,без никакви предпазни средства.
09.08.06
12:14
[quote author=“Nikito1”]Много е тъпо,че някой си там се опитва да докаже вредата от стероидите и изброява няколко хиляди странични ефекти,а самия човек дори не е пробвал съответните медикаменти.И всичко,което беше изброено с добри протектори се избягва на почти 100%,а също така тези странични ефекти,които са упоменати,са след използването им в чиста форма,без никакви предпазни средства.
Само да те питам... всеки ли астроном трябва да е летял в космоса? :roll:
Темата е много интересна и именно чрез такъв подход може евентуално да се въздейства. Имам приятели, които са почнали на по 15 с химията...Не е шега работа.
Може ли да за невежите в сферата на познанието на личностите инфо за тези хора от историята по-горе ? Гледам, че всички ги знаят...
[quote author=“StronG™”][quote author=“AbSs”][quote author=“realityman”][quote author=“_ZOB_DOG_”]Незнам за америка, ама тука едно 80% от полицаите зобят здравата.
Аз лично се респектирам от някой каратист за който знам, че е ” луд ” отколкото от някоя 130 килограмова мутра.....
Аз пък съм виждал как тренера ми по карате, дето беше 1.67 макс натупа един такъв назобе пичага :twisted: