lostove

Темата е заключена.

07.08.06
00:39

значи ако некои може да ми каже кво да права за да добия сила да се набирам на лостовете повече или нз как да го кажа просто мога да се набирам само наяколко пати 5/6 1-вата серия след това и толкова не мога кво да права за да мога да права кофички или да се набирам зад врат нз просто нямам сила :)
Пиши на кирилица имената на темите си !!!!
ASTOR

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 12:39.

PH

07.08.06
00:46

Ами според мене трябва всеки ден да го правиш по 5-6 колкото толкова но постоянно не на серии правиш веднъж след известно време пак и така цял ден и всеки ден и всеки следващ пат ще е повече или следнащите дни и така постояно ще го правиш упражнението и бройките ще се увеличат.И ще ги правиш много бавно щото бързо няма смисъл мног

Еми правиш всеки ден 3 серии до отказ всяка и след време ще почнеш да ги правиш по повече.Аз кофичките 7ми клас кат ги почнах не можех нито 1,после секи ден с опити стигнах до 1 и така с всеки следващ ден праих с 2 отгоре на предишния..Същото е с набиранията.

09.08.06
09:44

Според мен всеки ден е безмислено. Пробвай 3 пъти седмично през ден по 2-3 серии. Прмерно понеделник, сряда и петък или пък вторник четвъртък и събота, твоя воля!
Успех!

09.08.06
11:34

Значи прави набирания 2-3 пъти в седмицата. Постави си за цел че за въпросната тренировка за набирания трябва да направиш 20 повторения. Прави в серия по-толкова повторения по колкото можеш, докато збора от повторенията за всичките ти серий стане 20 повторения. Примерно днес трябва да направиш 20 набирания. В серия 1 правиш 5, серия 2 - 5, серия 3-3, серия4-3, серия 5-2, серия 6-2. С тия 6 серий ти правиш 20те повторения които си си поставил за цел. Постепенно силата ще започне да ти се увеличава. Ще стигнеш до момента в които тия 20 набирания ще ги правиш в 4 серий, след това в 3 серий ... и в един краси момента ще правиш по 4-5 серий с по 10 набирания и ще си връзваш тежест на кръста .... Мечтааааа, която може да бъде реалност  :)

значи за набиранията добре, ако правиш 5-6 повторения, направи 4-5 серии до отказ пред гърди (може да сменяш хвата).  почивай поне по 5-6 мин между сериите.
Кофичките, докато се научиш и събереш сила, прави лицеви опори  (ръцете да са на две широни на раменете, под прав ъгъл спрямо тялото) 4-5 серии до отказ и “кофички” на пейка http://www.bb-team.org/exercise/000079.php но без да си качваш краката на високо. 4-5 серии до отказ.

тренирай през 48 часа.

PE

12.08.06
01:40

ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!
ASTOR

12.08.06
15:36

Абе и всеки ден да се набира по няколко серий, не е изобщо голямо натоварването и мускола си почива... като да се набира от понеделник до петък, събора и неделя почивай

[quote author=“Taison”]Абе и всеки ден да се набира по няколко серий, не е изобщо голямо натоварването и мускола си почива... като да се набира от понеделник до петък, събора и неделя почивай

възстановяване на 90 %  - 24 часа
възстановяване на 110% - 48 часа

20.08.06
19:31

Само гледай да не започнеш да правиш безсмислени неща като мен - бях започнал да прекалявам с повторенията, вместо да сложа някаква тежест и както на всеки 2 седмици вдигах бройките на една серия, в един момент започнах да се задъхвам на постиженията си от преди месец. Същата глупост и с коремните преси правех, докато не намерих правилната информация тук  :D

П.С. Първи пост тук, макар да чета форума от няколко месеца. Здравейте всички :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1