още една НВД за одобряване

Прескочи до:
CR

09.08.06
09:50

[quote author=“tpd”]Зле е ако ядеш риба и салата в 20.00, лягаш и ставаш в 7…

що да е зле?
вече тотално се обърках :(

09.08.06
09:56

@tpd,това за рибата нещо не го разбрах,би ли обяснил.Какъв е проблема?Бавно усвояем протеин,от подходяща риба(риба тон,хек) за мене е едно чудесно решение за вечерно хранене.

09.08.06
10:03

[quote author=“tpd”]Зле е ако ядеш риба и салата в 20.00, лягаш и ставаш в 7…

Ако питаш мен да ядеш риба и салата е най-доброто решение,ако въобще си решил да се храниш вечер...

09.08.06
11:35

СПАМ!
[quote author=“tpd”]
П.П.П Яжте риба, по много, японците се спукват да ядът морска храна. Познайте кой народ е най-дълголетен?  :wink:

Шведите :) преди 2 дни го казаха по новините

09.08.06
15:12

[quote author=“cranberrry”][quote author=“TedyK”]Обаче мозъка ми реши как тялото ми искало само сладолед и палачинки. За това зареждам с картоф, оризови спагети, плод.

e, тва не е мн показателно за наличие на воля... даже напротив - кофти ти е заради кръвното, ама хапваш, щото ти е вкусно нали  :lol:

пфууу, ако знаеш с какво зареждам вече ще паднеш.

а според мен се объркваш защото идеята е да не ядеш след 19, но ти си на работа за това ти пишат да хапваш рибата вечер със салата. не изключвай последното ядене, но го заменяш с по лесно усвоимо.

CR

09.08.06
15:27

напротив, някой написа, ама не на мен, 4е било тъпо да се яде риба със салта за ве4еря в 8 и да се става в 7

?????????????????

09.08.06
15:50

Абе момиченце http://s3.rimg.info/867757e03af3bb2bf0f919db59eec319.gifпрестани да четеш кое е тъпо и остро. Всеки организъм е сам за себе си. Четеш идеите, ама прилагаш тези които са добри за твоя организъм. Все пак доколкото виждам по форумите няма много хора завършили медицина или да са диетолози. Всеки говори от личен опит.
Някой хора ядът плод 30 мин, преди тренировка, ама той загрява с тежести равни на моите килограми. Метаболизмът при мъжете е много по ускорен и те в залите не тичат на пътеката само както повечето жени. Как няма да яде примерно пържоли и пиле и салати и по десет белтъка на ядене. Хапвай рибка и си живей живота.

хайде малко да поработя викам аз  :lol:

CR

09.08.06
16:08

абе и ти си правя
ае свиркай си и си бачкай

09.08.06
16:25

[quote author=“TedyK”]Абе момиченце http://s3.rimg.info/867757e03af3bb2bf0f919db59eec319.gifпрестани да четеш кое е тъпо и остро. Всеки организъм е сам за себе си. Четеш идеите, ама прилагаш тези които са добри за твоя организъм. Все пак доколкото виждам по форумите няма много хора завършили медицина или да са диетолози. Всеки говори от личен опит.
Някой хора ядът плод 30 мин, преди тренировка, ама той загрява с тежести равни на моите килограми. Метаболизмът при мъжете е много по ускорен и те в залите не тичат на пътеката само както повечето жени. Как няма да яде примерно пържоли и пиле и салати и по десет белтъка на ядене. Хапвай рибка и си живей живота.

хайде малко да поработя викам аз  :lol:

Най-голяма е заблудата при повечето хора,че хората завършили медицина разбират от хранене повреме на диета...

[quote author=“Niki72”]Става въпрос за плод 30 минути след кардио тренировката. Зависи и какъв плод.Някои плодове имат висок гликемичен индекс,а и всички плодове съдържат въглехидрати.Не ми се струва добра идея. Нали целта е да се продължи топенто на мазнините след кардиото и да се държи ниско нивото на инсулина.След кардио освен аминокиселини и вода за друго по-подходящо не се сещам. Иначе сутринта преди кардиото може кислел плод-например половин грейпфрут. Да не забравяме, че и в него има въглехидрати,макар и с нисък гликемичен индекс.  Ако бъркам някъде, поправете ме.

след трен е добре висок гликемичен индекс, инсулиновия пик задържа хомона на разтежа. да не говорим че един плод на дали ще постигне пик!

CR

09.08.06
16:44

а акотренировката е вечер, пак ли трябва висок ГИ след нея?

[quote author=“cranberrry”]а акотренировката е вечер, пак ли трябва висок ГИ след нея?

според мен да
така или иначе няма да си легнеш 2-3 часа след трен. дори и да си легнеш на дали отделянето ще стане по рано от 3 часа след като заспиш (трябва си дълбок сън) ,така че карб ще са си свършили работата вече.

CR

09.08.06
16:59

абе ще си легна, понеже тренирам до към 10пм и в 11 вече съм трупирана

09.08.06
17:06

[quote author=“djpetko”]Най-голяма е заблудата при повечето хора,че хората завършили медицина разбират от хранене повреме на диета...

е все пак за 6 год. са понаучили това, онова според мен.

[quote author=“TedyK”][quote author=“djpetko”]Най-голяма е заблудата при повечето хора,че хората завършили медицина разбират от хранене повреме на диета...

е все пак за 6 год. са понаучили това, онова според мен.

ДА...това - онова... от дебелите книги, дето пише 0.7 белтък е достатъчен на кило телесна маса. говорим за спорт!

09.08.06
17:22

[quote author=“bgtrener”]ДА...това - онова... от дебелите книги, дето пише 0.7 белтък е достатъчен на кило телесна маса. говорим за спорт!

Чакай малко сега. Ти имаш избирателна способност да взимаш изречение от контекста и да го въртиш.
Идеята ми беше, че хората по форумите говорят от собствен опит. Едни казват как риба не е добре да се яде, други казват киселото мляко да се изхвърли. Ама това не означава да са 100% прави.
Лекарите и диетолозите са прочели доста неща и най малкото знаят когато им говориш за аминокиселини, гликемичен индекс, витамини, добавки за какво иде реч.

[quote author=“TedyK”][quote author=“bgtrener”]ДА...това - онова... от дебелите книги, дето пише 0.7 белтък е достатъчен на кило телесна маса. говорим за спорт!

Чакай малко сега. Ти имаш избирателна способност да взимаш изречение от контекста и да го въртиш.
Идеята ми беше, че хората по форумите говорят от собствен опит. Едни казват как риба не е добре да се яде, други казват киселото мляко да се изхвърли. Ама това не означава да са 100% прави.
Лекарите и диетолозите са прочели доста неща и най малкото знаят когато им говориш за аминокиселини, гликемичен индекс, витамини, добавки за какво иде реч.

ами ОК !
не съм прав ! Питай лекар...

09.08.06
17:43

[quote author=“bgtrener”]ами ОК !

Добре, един личен треньор колко теста държи преди да стане такъв. Все пак не можем да изключим медицината съвсем.
Ама спираме с темата защото е доста спорна.

[quote author=“TedyK”][quote author=“bgtrener”]ами ОК !

Добре, един личен треньор колко теста държи преди да стане такъв. Все пак не можем да изключим медицината съвсем.

ами ако говорим за треньор(НСА)  сигурен съм,че много повече от лекар изпити кара, за хранене и трен! освен тов си говори със спортен лекар и сравни инфото...

09.08.06
18:07

[quote author=“bgtrener”][quote author=“TedyK”][quote author=“bgtrener”]ами ОК !

ами ако говорим за треньор(НСА)  сигурен съм,че много повече от лекар изпити кара, за хранене и трен! освен тов си говори със спортен лекар и сравни инфото...

визирам Personal Trainer във фитнес салон, който ти изгражда програма за тренировка и диета. а лично имам познат спортист и определено се учудвам за всички трикове които знае, ама все пак човека с 15 год. опит.

10.08.06
15:07

хехе браво бе много одължихте темата ми за което ви благодаря на всички и да ви кажа сега че не съм баш на нвд.е гледам да е нещо такова но не е класическо така да се каже просто не ям боклуците които ядях преди и има големи резултати и се чуствам много добре,така че дори нвдто ми да не е перфектно има ефект значи е супер

10.08.06
15:52

[quote author=“cranberrry”][quote author=“tpd”]Зле е ако ядеш риба и салата в 20.00, лягаш и ставаш в 7…

що да е зле?
вече тотално се обърках :(

[quote author=“Jay_C”]@tpd,това за рибата нещо не го разбрах,би ли обяснил.Какъв е проблема?Бавно усвояем протеин,от подходяща риба(риба тон,хек) за мене е едно чудесно решение за вечерно хранене.

Че е чудесна храна рибата чудесна е, Обаче. От 20:00 до 7:00 са 11 часа  /майче  :P / За 11 часа само една рибка и салата и това нещо всеки ден си е чист геноцид и трябва да имаш яко мазнини, че талото ти да не почне да изнемогва още на 3-тия ден. Иначе ако се яде риба и нещо въглехидратно/не сладко/ всичко е ок.

А да не говорим каква става, ако се тръгне и да се прави бягане на сутринта. За този период + бягането човек ще изхаби  към 1500 /може и доста повече/ ккалории някъде, а от вечерта до закуската ще е приел няма и 700…

П.П. Според учебника по георграфия по който съм се учил на дълго живеят японците, може от тогава на шведите да им се е вдигнал значително стандарта...

П.П.П. ТедиК, правилно казваш, в мненията трабва да се търси идеята и да се гледат фактите/до колкото е възможно/ иначе всеки си е сам за себеси.

10.08.06
16:13

[quote author=“monika”]охх,видяло се е то че на моята нвд дето е написана по горе никои няма да обърне внимание и да каже бива ли я или не.според мене не е толкова зле аз си я спазвам въпреки че напраих някои малки промени.за сега ми се отразява добре ше видим после :D аре поздрави на сички които са на нвд щот са колеги се пак :lol:

сложи сега последно какво ядеш след като ти бяха дадени няколко съвета.
дай си килограмите, годините и височината. кажи и какво се опитваш да постигнеш.
много е важно храненията ти да са разнообразни.

10.08.06
20:42

[quote author=“TedyK”][quote author=“monika”]охх,видяло се е то че на моята нвд дето е написана по горе никои няма да обърне внимание и да каже бива ли я или не.според мене не е толкова зле аз си я спазвам въпреки че напраих някои малки промени.за сега ми се отразява добре ше видим после :D аре поздрави на сички които са на нвд щот са колеги се пак :lol:

сложи сега последно какво ядеш след като ти бяха дадени няколко съвета.
дай си килограмите, годините и височината. кажи и какво се опитваш да постигнеш.
много е важно храненията ти да са разнообразни.

ми кво да ти кажа аз тва мнение по горе както вече можеш да видиш го изтрих штото видях че хората са ми написали доста полезни работи ама все пак щи кажа:на4и 15 год.ве4е 57кг.,167см.не изглейдам ло6о,цялото ми тяло е в мускули ,но искам още релеф.вече почнаха да се появяват леки плочки по корема ми и мноо им се кефя сеа.ми то няма как по три часа и нещо тренировки на ден и кат не се тъпча с боклуци,вафли и др....тооо няма как и да не искам те плочките ще се появят.всъщност аз останових че на мен маи нвд не ми е чак толкова необходимо,но може и да не съм права щото за дълбок релеф се искат доста знания и маи си трява нвд де.ама за сеа и просто като не ям глупости и треенирам яко и то си дава резултати щото прди ако ти кажа кво ядях ше паднеш с кви пици и дюнерчета се хранех лошо ми става не че не са вкусни ама човек трява да се съобразява.все пак обаче ако дадеш ти и другите някои полезен съвет за храненето ми много ще се радвам ,защото вече доста научих но има още много ако ти се занимава и си в час с нещата може и една примерна диета да ми напишеш.ако се захванеш имаи в предвит че тренирам от 9.00 до 11.00 и после от 14.00 до 15.оо във фитнес.изразходвам доста калории и почивам 1 ден в седмицата обикновено в неделя.а относно това което тренирам може да се каже че е много бягане,скачане на въже,упр. във фитнеса и др. упр. с топка.разбирам от качествени тренировки затова ми помогнете да стана и добра разбирачка по въпросите за храненето хаххах ама как го измислих а??? :D аиде стиха че написах цял роман аиде оставям ви да ми измъдрите задружно една качествена диета 8)  :wink:  :)

10.08.06
21:13

[quote author=“monika”]ми кво да ти кажа аз тва мнение по горе както вече можеш да видиш го изтрих штото видях че хората са ми написали доста полезни работи ама все пак щи кажа:на4и 15 год.ве4е 57кг.,167см.не изглейдам ло6о,цялото ми тяло е в мускули ,но искам още релеф.вече почнаха да се появяват леки плочки по корема ми и мноо им се кефя сеа.ми то няма как по три часа и нещо тренировки на ден и кат не се тъпча с боклуци,вафли и др....тооо няма как и да не искам те плочките ще се появят.всъщност аз останових че на мен маи нвд не ми е чак толкова необходимо,но може и да не съм права щото за дълбок релеф се искат доста знания и маи си трява нвд де.ама за сеа и просто като не ям глупости и треенирам яко и то си дава резултати щото прди ако ти кажа кво ядях ше паднеш с кви пици и дюнерчета се хранех лошо ми става не че не са вкусни ама човек трява да се съобразява.все пак обаче ако дадеш ти и другите някои полезен съвет за храненето ми много ще се радвам ,защото вече доста научих но има още много ако ти се занимава и си в час с нещата може и една примерна диета да ми напишеш.ако се захванеш имаи в предвит че тренирам от 9.00 до 11.00 и после от 14.00 до 15.оо във фитнес.изразходвам доста калории и почивам 1 ден в седмицата обикновено в неделя.а относно това което тренирам може да се каже че е много бягане,скачане на въже,упр. във фитнеса и др. упр. с топка.разбирам от качествени тренировки затова ми помогнете да стана и добра разбирачка по въпросите за храненето хаххах ама как го измислих а??? :D аиде стиха че написах цял роман аиде оставям ви да ми измъдрите задружно една качествена диета 8)  :wink:  :)

Ама на 15 год. какво НВД ще започваш? Ти сега растеш, хапвай си по внимателно и толкова. Ходи на фитнес, повечко движение, наблегни на бялото месо, зелените зеленчуци, мляко, сирена,  хапвай и филия хляб.

11.08.06
14:26

Ама на 15 год. какво НВД ще започваш? Ти сега растеш, хапвай си по внимателно и толкова. Ходи на фитнес, повечко движение, наблегни на бялото месо, зелените зеленчуци, мляко, сирена,  хапвай и филия хляб.

ok ясно разбрах те то и аз горе долу това права!а сега да попитам можете ли да ми кажете нещо повече за този хормон на растежа кога се отделя и такива работи.аз разбрах нещо че се отделял вечер и не трябва заради това да се яде вечер сладко и след тренировка или нещо такова беше вярно ли е?

11.08.06
16:29

Вечер не ядеш сладко заради въглехидратите, защото енергията която получаваш няма как да я изразходиш. Тя си се складира след това като мазнинка, а ти точно това не искаш. Разбира се освен ако не ходиш на фитнес около 22ч. Със сладките неща приключихме като цяло в менюто ти. Ако ти се яде сладко хапвах плод до 14ч. , мед рано сутрин с чаша вода на гладно.
А да ти кажа за това относно хормона не съм много на ясно. Яз си гледах снимка когато съм била на 14г.  Не съм била на никакви НДВ, диети или каквото и да е. Пораснах си мисля достатъчно – 172 см. Според мен е и до ген.
Не се вманиачвай. Важното е да си ходиш на фитнес, движение и контрол над яденето. Да знаеш в всеки един момент това което ядеш дали ти помага или ти пречи. Не знам как си с алкохола и цигарите, ако не си се научила не ги учи. Ако пък си ги научила ги спирай и си на 6.

11.08.06
19:01

[quote author=“TedyK”]Вечер не ядеш сладко заради въглехидратите, защото енергията която получаваш няма как да я изразходиш. Тя си се складира след това като мазнинка, а ти точно това не искаш. Разбира се освен ако не ходиш на фитнес около 22ч. Със сладките неща приключихме като цяло в менюто ти. Ако ти се яде сладко хапвах плод до 14ч. , мед рано сутрин с чаша вода на гладно.
А да ти кажа за това относно хормона не съм много на ясно. Яз си гледах снимка когато съм била на 14г.  Не съм била на никакви НДВ, диети или каквото и да е. Пораснах си мисля достатъчно – 172 см. Според мен е и до ген.
Не се вманиачвай. Важното е да си ходиш на фитнес, движение и контрол над яденето. Да знаеш в всеки един момент това което ядеш дали ти помага или ти пречи. Не знам как си с алкохола и цигарите, ако не си се научила не ги учи. Ако пък си ги научила ги спирай и си на 6.

ок ясно ми да ти кажа споко не се вманиачавам въпреки че преди по едно време тръгнах да го права и си викам я чакаи малко я се спри почваш да праиш глупости и така престанах вече ги гледам работите с храненето по отгоре.а за алкохола и цигарите да знам ги че съществуват ама никога не мисля да ги пробвам щото са вредни за здравето.никога не сам пробвала алкохол също и не мисля да го праа,опа не грешка начи пила съм да на нова година шампанско пихме ама страшно гурчеше и аз пих само глътка и го остаих :D а пък бирата как я пият тия хора не знам тва си е чист гурчилак ама аиде стига че вече на друга тема минавам аре мерси за съветите :wink:

08.04.07
09:24

за хормона на разтежа голяма част е ген, но изледванията показват, че силовите тренировки и комплекси упр понякога оказват влияние (нямам намерение е споря с никого, които иска не ги прави да не ги прави) клек, лег, тяга.... ии това е. В темата прочетох за времето на тренировките, това не е проблем прости си нагласяваш яденето по него, че неможеш да правиш кардио на гладно също- ако след трена имаш сили седни за някоя мин на велото и всичко ще се получи, тук всичко ида с желанието, в педиода на работа ще усъвършенстваш др-то
ПО ЗДРАВИ

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1