Фитнес за начинаеща

TR

25.09.04
13:58

Преди месец започнах да ходя на фитнес, 3 пъти седмично за релакс след работа, тъй като там съм подложена на огромен стрес. Не съм дебела, 52 кг при 164 см, но като малка не съм спортувала и не съм от най-стегнатите. Някой може ли да ме посъветва какви упражнения да правя, като естествено искам да наблегна на крака, дупе, а и малко съм изгърбена.

Благодаря!     

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 10:09.

25.09.04
15:32

Обща тренировка за цялото тяло.
Помоли инструктура да те запознае с различните уреди, като и да ти препоръча тези подходящи за твоите цели. Алтернативно използвай търсачката в сайта - доста дами като теб са задавали подобни въпроси и има подходящи програмики като за теб.

25.09.04
23:36

izpolzvai vsichki mashini :)
pravi 15 15 12 10
taka niama da ti e skuchno
a puk instrukturite nema kvo da gi pitash v povecheto fitnes zali sa uchudvashto glupavi i neobrazovani abe tujna istoria :?

kakto i de
pojelavam ti uspeh :)

TR

26.09.04
21:50

Благодаря, а каква последователност да спазвам или може да си се въртя из залата както искам?  :wink:

26.09.04
22:01

Попитай инструктура в залата - има упражнения които ако не ги правиш правилно може да се нараниш, особено като стъпваш за първи път в зала...

28.09.04
17:34

разбира се, че е необходима определена последователност при изпълнение на упражненията. трябва обаче и компетентен инструктор, към когото да се обърнеш:)

DM

29.09.04
14:06

Здравей, ами аз по принцип, на такива като теб, правя една кръгова тренировка, не знам на български как да я напиша поне така се превежда
9 станции, на машини в началото, които да обхващат всички мускулни групи, 20 - 25 повторения на уред,интенситет между 40 и 70% паузи между сериите само колкото да отидеш до другия уред, като свършиш всички станции правиш 1 1 минута пауза , и още веднъж целия кръг
Трябва да ти кажа че за 3 4 месеца има видими резултати
А за гърбицата, ще правиш отделно упражнения, ама не мога да ти ги обясня сега online, гледай само да са актуални упражнения , че някои от по старичките са и вредни даже
Успех Стан
Най важното забравих, как ти е здравословното състояние, и имаш ли някакви изкривявания, триоабва също да си наясно преди да почнеш с training
Стан

TR

29.09.04
21:43

Чак такива проблеми нямам, просто имам лоша стойка  :(  и се изморявам като стоя изправена
Благодаря за съветите!
Продължавам с тренировките до победата :D

DM

29.09.04
21:53

Да бе извинявай за израза, знам за какво говориш, нормално е който има седяща работа, тук 80% от клиентите го имат тоя проблем, моят съвет е да питаш някои лекар за тея упражнения, а не някои треньор в залата
които не се е занимавал с изправителна гимнастика
успех Стан

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1