НЕ на стероидите! част 1 - "Млади и заблудени"

Прескочи до:
NI

09.08.06
12:48

[quote author=“Sportex”][quote author=“Nikito1”]Много е тъпо,че някой си там се опитва да докаже вредата от стероидите и изброява няколко хиляди странични ефекти,а самия човек дори не е пробвал съответните медикаменти.И всичко,което беше изброено с добри протектори се избягва на почти 100%,а също така тези странични ефекти,които са упоменати,са след използването им в чиста форма,без никакви предпазни средства.

Само да те питам... всеки ли астроном трябва да е летял в космоса?  :roll:

Естествено,че НЕ,но как може да си толкова убеден и сигурен във вредата им като не си ги изпитал на свои гръб?!Всичко,което се каза е наизуст и са неща,които биха станали след неправилната им употреба,не е ли така?

09.08.06
13:03

Има и още нещо против използването на стероиди и други боклуци - качеството.

Убеден съм, че голяма част от най-безобидните продукти в търговската мрежа са пълни боклуци, при положение, че все пак има някакъв контрол над разпространението и качеството им, но какво да кажем за разни препарати, които вървят едва ли не “на черно”.. повечето от които се консумират по ‘слухове’ - “Гошо пие 5 на 4..и аз ще пия 5 на 4”.

09.08.06
13:09

Аз пък бих ви препоръчал да изгледате един  филм на HBO за стероидите HBO-Real-Sports-steroid-special.avi да разберете, че няма ни едно научно изследване правено за вредата от употребата на стероиди при ВЪЗРАСТНИ мъже. Става въпрос за употребата на стероиди с акъла си, а не както изброените по горе подвижни аптеки. Дават хора които употребяват АС от 20-30-40 години и нямат никакви проблеми със здравето единия от тях е на 70 години и  употребява АС от повече от 40 години :shock: . Аз не съм за употребата на АС ама се оказва че употребата им в някакви разумни граници и под лекарски надзор не крие такива опасности.
Тъи че Nikito1 е до някъе прав!
[quote author=“Nikito1”]
Всичко,което се каза е наизуст и са неща,които биха станали след неправилната им употреба

Филма го имам свален на компа ама линк за него нямам. Сигурен съм че съм го свалял от форума и някъде има пуснат линк ама не можах да го намеря.
П.П- никога не съм зобил  :lol:

09.08.06
14:41

[quote author=“Nikito1”]Много е тъпо,че някой си там се опитва да докаже вредата от стероидите и изброява няколко хиляди странични ефекти,а самия човек дори не е пробвал съответните медикаменти.И всичко,което беше изброено с добри протектори се избягва на почти 100%,а също така тези странични ефекти,които са упоменати,са след използването им в чиста форма,без никакви предпазни средства.

1.Винаги им страничен ефект, ДОРИ МИНИМАЛЕН, в повечето случай се проявява след години
2. Може да се избегнат опасностите за здравето, но рано или късно стигаш до големите дози и там вече става кофти
3. РАЗБЕРЕТЕ! ПРОБЛЕМА НЕ Е ТОЛКО С ЗДРАВЕТО!!!!!!

****************ТЕЗИ МУСКУЛИ СА ВРЕМЕННО ЯВЛЕНИЕ И НЕ СТЕ СИ ГИ ЗАРАБОТИЛИ ВИЕ*******************
****************ГУБИТЕ СПОСОБНОСТТА ДА ПОСТИГНЕТЕ НЕЩО БЕЗ ХИМИЯ ***************************** ****************КАТО СПРЕТЕ ХИМИЯТА  СТЕ В ПЕРМАНЕНТЕН ЗАСТОЙ, И ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ********

наясно съм че ефектът за здравето може де се сведе до минимум, но ефекта върху самосъзнанието и способността да направиш нещо САМ е пагубен. Ще кажете “ти кво разбираш като не си ги пробвал”, може да не съм пробвал ама виждам отстарни как стотици хора се вманиачават и при най-малкото спиране на зоба спадат с  3-4 кг за отрицателно време...а след няколко месеца- все едно не са тренирали никога

NI

09.08.06
15:04

[quote author=“JohnRambo”][quote author=“Nikito1”]Много е тъпо,че някой си там се опитва да докаже вредата от стероидите и изброява няколко хиляди странични ефекти,а самия човек дори не е пробвал съответните медикаменти.И всичко,което беше изброено с добри протектори се избягва на почти 100%,а също така тези странични ефекти,които са упоменати,са след използването им в чиста форма,без никакви предпазни средства.

1.Винаги им страничен ефект, ДОРИ МИНИМАЛЕН, в повечето случай се проявява след години
2. Може да се избегнат опасностите за здравето, но рано или късно стигаш до големите дози и там вече става кофти
3. РАЗБЕРЕТЕ! ПРОБЛЕМА НЕ Е ТОЛКО С ЗДРАВЕТО!!!!!!

****************ТЕЗИ МУСКУЛИ СА ВРЕМЕННО ЯВЛЕНИЕ И НЕ СТЕ СИ ГИ ЗАРАБОТИЛИ ВИЕ*******************
****************ГУБИТЕ СПОСОБНОСТТА ДА ПОСТИГНЕТЕ НЕЩО БЕЗ ХИМИЯ ***************************** ****************КАТО СПРЕТЕ ХИМИЯТА  СТЕ В ПЕРМАНЕНТЕН ЗАСТОЙ, И ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ********

наясно съм че ефектът за здравето може де се сведе до минимум, но ефекта върху самосъзнанието и способността да направиш нещо САМ е пагубен. Ще кажете “ти кво разбираш като не си ги пробвал”, може да не съм пробвал ама виждам отстарни как стотици хора се вманиачават и при най-малкото спиране на зоба спадат с  3-4 кг за отрицателно време...а след няколко месеца- все едно не са тренирали никога

Не си напълно прав,кажи какво може да се прояви след години примерно както каза,защото от медицинска гледна точка ми се струва невъзможно.Иначе чрез протекторите се свежда до минимум всякакъв риск и аз лично съм за стероидите,защото,който не е способен сам да постигне нещо,няма лошо да опита нещо ново,пък риска си е за негова сметка

09.08.06
15:19

1. За пореден път МОЛЯ да не се QUOTE ват дълги мнения и статии
2. да мислиш че ако приемаш химия с течение на години и това ще има нулев ефект върху здравето и психиката е меко казано - СМЕШНО! ако напревиш един-два цикъла не е проблем сериозен, но продължиш ли, ефектът върху здравето е видим.

Аз имам един познат, на 30 години е. Взима химия от 6 години, ужасно здрав беше. Правеше си изследвания и нямаше проблем с черния дроб, сърцето и т.н. всичко си беше наред. Спря химията за една година и от 100 кг стана 85 - сего освен че изглежда два пъти по малък, силата му е паднала драстично, няма желание да тренира,  има проблеми с оплешивяване, простата и кожни обриви от ниска андрогенна продукция. Прави си извода ти!!

09.08.06
15:40

[quote author=“JohnRambo”]
2. да мислиш че ако приемаш химия с течение на години и това ще има нулев ефект върху здравето и психиката е меко казано - СМЕШНО! ако напревиш един-два цикъла не е проблем сериозен, но продължиш ли, ефектът върху здравето е видим. !

А как ще обясниш тогава че има хора които зобят повече от 40 години и същевременно им няма нищо? Може би за 40 години са направили  по 1-2 цикъла? Бтв твоите познати не ме вълнуват особенно понеже не знам колко им е умствения багаж. А тои не трябва да е много след като за 6 години химия се докарва до това положение. Аз пък имам познати които зобят от повече време, е не са като тия твоите познати ама изглеждат доста прилично а и поне за сега им няма нищо  :lol:  А защо вместо тука да коментират само хора които не са приемали АС не пуснеш тая тема във gohard.org ?!?

09.08.06
15:54

то човек когато разбере че му има нещо вече е късно. последствията от употребата на стероиди маже да се прояви в децата на човека. Винстрола може да си чисти за 24 часа от кръвта или там за колкото е, но е научно доказано че тези които употребяват или са употребявали станозолол в близките 1-2 години от зачеване децата им се раждат с определени здравословни проблеми. Тази статия ще я намеря и ще я постна! а и аз казах, че здравословния ефект не е толкова пагубен колкото психическия. Същите тези които зобят от години са като наркомани -  отказване няма. Що се отнася до другия форум - там има прекалено много специалисти и разбирачи и не ми се изпада в вулгарни и безсмислени спорове.

09.08.06
19:17

Според мен темата не е полезна, защото не дава обективен поглед върху нещата и истината, ами е прпагандно насочена срещу приемането на забранени медикаменти от лице, което не компетентно по въпроса. Всеки трезво мислещ човек може сам да прецени дали си заслужава и дори да опита и след това да прецени. Много от иформацията предоставена тук е неверна и изопачена. Това, че автора вижда нещата през неговия поглед по един начин, не значи, че те са така. И от тук нататък се включат доста хора с неверни твърдения. Това принципно не проблем, лошото е, че четящите този форум приемат тази неверна информация за даденост и продължават да я разпространяват по същият начин. Най-вероятно и така много от хората са са придобили въпросната информация.
НЕКА НЕ ОСТАНА НЕРАЗБРАН! АЗ СЪМ АБСОЛЮТНО ПРОТИВ ПРИЕМАНЕТО НА ЗАБРАНЕНИ МЕДИКАМЕНТИ, АЗ САМИЯТ НЕ ГИ ПРИЕМАМ, НО НЕ ПРИЕМАМ И ПРЕДСТАВЯНЕТО НА НЕЩАТАТ ПО ТАКЪВ НАЧИН.
П.С. Мислех, че стереойдите вече не се обсъждат в този форум!

09.08.06
19:55

Напълно съм съгласен с Чукундур , тази тема наистина е написано доста ненадъхващо срещу стероидите ако мога така да се изразя ;) . Все едно да пишем теми срещу тютюнопушенето или приемането на алкохол, това са неща които всеки човек може да прецени иска ли да ги приема или не иска ;) . По принцип доста хора които почнат да се интересуват поне малко от стероидите и когато имат желание да ги приемат , те се запознават и с тяхното вредно въздействие и с това как могат да ти опропастят живота. Лично за мен доста малко са тези които на сляпо тръгват да вземат.

И за да не остана и аз погрешно разбран искам да кажа че и аз съм твърдо ПРОТИВ ПРИЕМАНЕТО НА СТЕРОИДИТЕ , освен ако не се занимаваш професионално , защото когато се занимаваш професионално се печелят толкова пари за да можеш и да се лекуваш и преглеждаш и за да се грижиш за това да не се повредиш ;)

09.08.06
21:43

1. Чукундур е прав, аз не съм компетентен на тази тема и никога не съм твърдял че съм
2. Изказвам лично мое мнение
3. Не ми стана ясно за какво съм излъгал??? обоснови се
4. Тези статии ги пиша с развлекателна цел. Никога не съм се занимавал с пропаганда и т.н. Също така въобще не ми се занимава да надъхвам младите да не взимат - загубена кауза е това. просто личното ми мнение е по така да се каже радикално.

не си мислете , че съм някой фантазьор или наивник. знам че няма разубедя някои да взима химия ако е решил. химията като такава не ме дразни, нито състезателите които я взимат.

:!: Дразни ме обаче това че повечето химици се мислят за големи разбирачи от тренировки и хранене!! А съм убеден че знанията им на повечето са на половината на мойте!

09.08.06
22:36

В последното мисля че си прав !

FZ

10.08.06
12:01

Има голяма истина в последното .  :wink:

HE

10.08.06
12:14

[quote author=“JohnRambo”]1. Чукундур е прав, аз не съм компетентен на тази тема и никога не съм твърдял че съм
2. Изказвам лично мое мнение
3. Не ми стана ясно за какво съм излъгал??? обоснови се
4. Тези статии ги пиша с развлекателна цел. Никога не съм се занимавал с пропаганда и т.н. Също така въобще не ми се занимава да надъхвам младите да не взимат - загубена кауза е това. просто личното ми мнение е по така да се каже радикално.

не си мислете , че съм някой фантазьор или наивник. знам че няма разубедя някои да взима химия ако е решил. химията като такава не ме дразни, нито състезателите които я взимат.

:!: Дразни ме обаче това че повечето химици се мислят за големи разбирачи от тренировки и хранене!! А съм убеден че знанията им на повечето са на половината на мойте!

Хайде пак да се включа в дискусията. И аз спадам към така наречените “Химици”, но въпреки това имам представа и за тренировки и за хранене - друг е въпроса дали имам време да прилагам знанията си! Опита се натрупва с годините и на принципа проба  :arrow: грешка. И за да бъдем точни колко хора са “Разбирачи” тук - аз ги преброявам на пръстите на двете си ръце и това са хора предимно със състезателен или друг опит. Нека не се делим на “Разбирачи” и други. Казано е, че човек се учи докато е жив!

11.08.06
01:08

Чукундур прав си. Но все пак похвално е , че рамбо се опитва да откаже хората от стероидите, макар и напразно. Който иска да зоби нека зоби. За него си е. Всичко опира до това колко багаж имаш на тавана. Тренирам от 2 години и съм натурален. Нямам особени резултати , нямам и пари за да приложа макар и малките знания които имам, НО до сега не съм и помислял за химия. Евала на рамбо.

Ама все пак рамбо , какво толкова ти пука за зобарите? Живей си живота и ги остави да се кефят на слънцето.

11.08.06
10:33

този спорт и хората които го практикуват все повече стават зависими от стероидите и синтетичните допинг средства. Възрастовата граница спада и спада. Основният мотив да напиша тези статии е че ми е дошло до гуша от назобани “специалисти” с неоправдано самочувствие. В която и зала да се отиде има няколко такива. Най-дразнещото е че тези хора си внушават че са яки а не осъзнават колко “изкуствени са техните резултати”!! държат се арогантно и надменно. Дават съвети наляво и надясно и оценят експертното си мнение според обеколката на ръката си. Също така създават грешно впечатление у обществото. Средно статистическия човек, които не тренира се заблуждава че мускули се правят много лесно, поради факта че има хиляди назобани. Същите тези назобани (естествено не говоря за всички които ползват стероиди, както и за състезатерите, а за болшинството) водят начин на живот неотговарящ на културизма. Деноношно са по заведения, барове, кафета, правят тъпи тренировки и въпреки това растат от химията. както един беше питал в форума “Взимам бионабол преди дискотеката и т.н.”. Това разваля основната идея на спорта която е здраво, хармонична тяло изградено с годините и с здравословен начин на живот. 50 ръка? ДА, но за това трябват години! А повечето хора нямат търпение! Не ме разбираите погрешно, няма нишо лошо в дискотеките и заведенията. Просто част от хората които зобят водят точно такъв хаотичен  начин на живот, което е обидно за културизма! Най-обидното е че се наричат КУЛТУРИСТИ - нима 30 инжекции Станозолол и 100 хапа Бионабол те правят културист? разбира се че не. Точно това се опитвам да внуша!

искам да съм ясен- Аз няав нищо против  хора, които взимат химия едва когато са добили солиден опит в културизма с годините и знаят как с минимално химия да постигнат макс. резултат. Практиката сега е с максимално химия- минимален резултат!

NI

11.08.06
12:00

Рамбо,само не разбрах какво целиш с всичките ти постове против “назобаните” хора.Тва,че си срещал млади и глуповати индивиди,които незнаят как да взимат тези медикаменти,не значи,че всички са такива,специално за хората в този форум,които са така наречените от теб “химици”,те имат доста богата информация и знаят какво правят,и незнам защо твърдиш,че постигнатото от тях е изкуствено,вярно,че е с помощни средства,но нали след това правят всичко възможно да запазят резулаттите.А за внушението,това е само от твоите скромни наблюдения,но като си постигнал нещо защо да не се мислиш за “як” при условие,че резултатите са налице,невиждам нищо нередно да се радваш на постигнатото.Също така мисля,че много добре знаеш,че само с химия не става,както каза 100 хапа бионабол и готово,иска се мн добра диета,здрави тренировки и така нататък,ти си наясно.А относно последното ти твърдение,че всички искат да избързват,ами аз лично започнах с химията,защото не исках на 25-30 години да имама мечтаното от мен тяло,а сега,когато ще му се радвам най-много,а щом има медикаменти с които мога да постигна по бързо това,защо да не бих казал?Просто не трябва да се обръща толкова голямо внимание и да се дразните от такъв тип хора,който каквото прави си е за него!

HE

11.08.06
12:39

До тук от това което прочетох извадих един извод, че според хората които не са докосвали стимуланти “назобен или химик” = на идиот. Е в грешка сте момчета и сами ще осъзнаете след време колко е голяма. Вярно е че има идиоти и сред това съсловие което вие наричате “химици”, но недейте да слагате всички под общ знаменател. Все едно аз да почна да говоря за тези които не зобят какви кретени са и как нито разбират от тренировъчни и хранителни режими - хайде сега отречи, че по залите има хора които тренират от доста време и са почти същите, както когато са почнали. Пак ти казвам - придържай се към тезата която излагаш и се обосновавай на факти след като си се заел с такава задача. Средно статистическия човек принципно е заблуден с нещата които не познава. И хайде като направиш 50 ръка изчистен ми се обади да те черпя протеинче. Недей да се заблуждаваш, че можеш да постигнеш резултатите от АС натурално. Като се замислиш можеш да отвориш още няколко такива теми - например за вредата от алкохола и цигарите - те също вредят и хората знаят това. Май не можеш да разбереш, че при всеки е индивидуално и това е въпрос на личен избор. Да се върнем пак на “средно статистическия човек” ако такъв чете статията ти за АС то може да си направи извода, че “химиците” са странни същества и анаболните стероиди са нещо много по-страшно от наркотиците, алкохола и т.н.т. Преди да пуснеш някой пост хубаво се замисли дали няма да засегнеш някой, за начина по който поднасяш фактите и куп други неща - ти би трябвало да знаеш нали все пак казваш, че пишеш статии.

11.08.06
13:57

момчета, никого конкретно нямам предвид и неколкократно споменах че говоря само за част от тези хора които ползват химия. Ако вие взимате разумно химия и тренировките и правилното хранене са на лице ви поздравявам. Недеите се засягате лично. Говоря конкретно за хората , които понеже взимат стероиди и се мислят за разбирачи и се държат арогантно. Когато стероидите са малка част от тренировката, храненето - това не е го осъждам. Но когато храненето и тренировките допълват химията - т.е. химията е водещия фактор - това не е културизъм. От това ми твърдение правя заключения че младите които взимат химия правят грешка. Те искат на 18 да имат 45 ръка! ами като стана на 25, 30, 35, 40?! абе хора животът не свършва на 18 години! младите първо да потренират 3-5 години пак след това да мислят за такива препарати. То на 18 години естествените нива на тестостерон достигат вече своя пик!- А ТО ТОЧНО ТОГАВА НЯКОЙ СИ РЕШИЛ ДА ЗОБИ?! аз съм също от младите и знам че всеки иска да се изфука пред приятели и пред мацките като покаже релеф и маса. Знам тази жажда за сила и мускули. На тези години ако не качите на чисто без химия, то на 35 не се надявайте. По добре качвайте са чисто пък когато вече е непосилно след 10 години тренировки, тогава вече му мислете. Проблемът е чеса малко младите, които знаят как д апостигнат сериозни резултати без химия- ВСИЧКИ ГИ МЪРЗИ ДА ОПИТВАТ И ДА СЕ УЧАТ. Задоволяват се с средностатистически знания и правят необосновани заключения като ” Без зоб 50 ръка не става”. Е момчета как стигнахте до това велико заключение?! АЗ пък познавам един човек казва се Иван Димитров и пише статии за М и Ф. Има 50.5 ръка, тренира от 20-22 години и е натурален! А после ще ми разправят моите връсници че това не ставало без зоб - Е за 1 година няма стане! траа време. Тези които избират да използват забранени медикаменти- това е техен избор. Нямам право да ги обвинявам. Просто искам всички трениращи и т.н. да се отнасят с уважение към натурално трениращите. Може да нямат 50 ръка ама поне това което имат са го постигнали с адски усилия. И нека всички знаят че истинсите експерти в културизма не са хората с по 50 ръка, а тези които са постигнали сериозни резултати натурално.

по здрави и недеите се обиждаите лично

FZ

12.08.06
13:15

Разбира се че може 50 ръка и без ЗОБ , само че трябва време .  :wink: А повечето не искат да чакак, те искат за 2-3 месеца да станат бат Рони .Вземат стероиди качът малко ,примерно стигнат до 40-43см. ръка и като ги спрът много бързо пак им стане 35 ръката. :D

SP

12.08.06
13:30

[quote author=“BIG PICHAGA”]Разбира се че може 50 ръка и без ЗОБ , само че трябва време .  :wink: А повечето не искат да чакак, те искат за 2-3 месеца да станат бат Рони .Вземат стероиди качът малко ,примерно стигнат до 40-43см. ръка и като ги спрът много бързо пак им стане 35 ръката. :D

За много хора е непосилно 50 ръка ако ще и 20 год да тренират и най-добрите добавки да ползват.

FZ

12.08.06
16:11

[quote author=“Sportex”][quote author=“BIG PICHAGA”]Разбира се че може 50 ръка и без ЗОБ , само че трябва време .  :wink: А повечето не искат да чакак, те искат за 2-3 месеца да станат бат Рони .Вземат стероиди качът малко ,примерно стигнат до 40-43см. ръка и като ги спрът много бързо пак им стане 35 ръката. :D

За много хора е непосилно 50 ръка ако ще и 20 год да тренират и най-добрите добавки да ползват.

голяма глупост изтърси !!!! 8) sportex!

SP

12.08.06
16:20

[quote author=“BIG PICHAGA”]голяма глупост изтърси !!!! 8) sportex!

На 14г бях 189 60кг. Китката ми е 18см. Имал съм периоди на по над 4000кал дневно с добавки и здрави тренировки. нямаш идея как се качва. Сега съм 77кг като не тренирам. Бях 82кг и за 5-6 месеца паднах на 77кг. А пък талията никога не мие минавала 79см колкото и да съм се тъпчил. Дали мислиш, че мога да направя 50 ръка!?

12.08.06
16:24

Sportex - на колко си години и откога тренираш? 4000 калории бтв са нищо

SP

12.08.06
16:56

[quote author=“RAMBO”]Sportex - на колко си години и откога тренираш? 4000 калории бтв са нищо

Сега съм на 20 тренирам от 5 години, но с много прекъсвания. Демек 2-3 год тренировки. 4000кал са предостатъчни да ти кажа.

12.08.06
17:08

[quote author=“Sportex”]
Сега съм на 20 тренирам от 5 години, но с много прекъсвания. Демек 2-3 год тренировки. 4000кал са предостатъчни да ти кажа.

“предостатъчно”?! - това не е вярно. аз най-добре съм разтял с 6000 калории на ден, и то точно като съм бил на твоите кила. ~85. Без да се обиждаш ама как очакваш да имаш сериозен прогрес след като прекъсваш тренировки и т.н. Аз съм на мнение че трябва да ядеш нон стоп и да тренираш тежко нон стоп с течение на години за да имаш СЕРИОЗНИ резултати :idea: . Знам че е трудно, ама хубавите неща не са лесни в тоя живот. Все пак и аз съм горе долу на твоите години и знам как е.

SP

12.08.06
17:13

[quote author=“RAMBO”][quote author=“Sportex”]

“предостатъчно”?! - това не е вярно. аз най-добре съм разтял с 6000 калории на ден, и то точно като съм бил на твоите кила. ~85. Без да се обиждаш ама как очакваш да имаш сериозен прогрес след като прекъсваш тренировки и т.н. Аз съм на мнение че трябва да ядеш нон стоп и да тренираш тежко нон стоп с течение на години за да имаш СЕРИОЗНИ резултати :idea: . Знам че е трудно, ама хубавите неща не са лесни в тоя живот. Все пак и аз съм горе долу на твоите години и знам как е.

Прав си, но си има приоритети в живота i сега не мога да тренирам, така се получава. Аз от прогреса си съм доволен, като почна да тренирам пак целта ми е 83-4кг не повече. Не търся маса, а добре развито и хармонично тяло. Но все пак съм убеден, че на моето тяло 50ръка не може да се постигне. Знам как качвам по 1 см и знам колко е трудно...

12.08.06
17:32

[quote author=“Sportex”]

Прав си, но си има приоритети в живота i сега не мога да тренирам, така се получава. Аз от прогреса си съм доволен, като почна да тренирам пак целта ми е 83-4кг не повече. Не търся маса, а добре развито и хармонично тяло. Но все пак съм убеден, че на моето тяло 50ръка не може да се постигне. Знам как качвам по 1 см и знам колко е трудно...

това за приоритетите е вярно да. Аз пък много пъти съм изпадал в ситуации да нямам пари за храна. В такива моменти осъзнаваш много неща, които преди си пренебрегвал. Гледам да си устроя така живота че тренировките да са ми част от него. Трудно е ама има начин стане.

13.08.06
23:55

Аве ние да не сме като професионалистите само да тренираме. Това тяхното не е живот - вкъщи и в залата. Все пак както каза Sportex има си приоритети. Повечето тука сме 16-25 годишни. Кой работи , кой учи. Така е. Айде стига , че се отплесвам от темата.

14.08.06
00:27

[quote author=“RAMBO”][quote author=“Sportex”]

това за приоритетите е вярно да. Аз пък много пъти съм изпадал в ситуации да нямам пари за храна. В такива моменти осъзнаваш много неща, които преди си пренебрегвал. Гледам да си устроя така живота че тренировките да са ми част от него. Трудно е ама има начин стане.

Бе става интересно, като направиш живота си и всичко останало да зависи от тренировките. Чуството е приятно, но както всички хубави неща свършва  :oops:  :cry:  По здрави

14.08.06
10:36

[quote author=“YODA”]Бе става интересно, като направиш живота си и всичко останало да зависи от тренировките. Чуството е приятно, но както всички хубави неща свършва  :oops:  :cry:  По здрави

оо да! като занеш че живота ти, бъдещето ти и нариерата ти зависят от това да тренираш яко- доста е надъхващо :wink: и все пак единици са хората които още от ранна възраст се посвещават на такв живот, поради липсата на пари. От профитата знам само че Джей Кътлър е бил от богато семейство и е започнал от малък къриерата си.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1