И аз да покажа малко мои снимки...

24.09.04
13:08

Супер много ми хареса идеята на vanisher и реших и аз да покажа няколко мои снимки (подредени в хронологичен ред):
Ето ги
Надявам се vanisher да няма нищо против.
Аи и не се смейте много :lol: Знам, че имам още МНОГО да постигам, но за сега толкова.

24.09.04
13:47

браво!
Сега приличаш на нещо...за разлиак от първите 2 снимки :)

SI

24.09.04
14:49

аз мисля че трябва да намалиш сладкишите  :twisted:

24.09.04
20:12

Хахахаха мдааа много съм зле на първите 2 снимки тя и 3-тата де ма не ми пука все пак показвам к’во е било и к’во е ся. А т’ва за сладкишите не знам за коя снимка точно говориш щот на последните не мисля, че изглеждам толкоз мазен - аз по принцип много сладко не ям ама щом казваш... Мерси за коментарите де :wink:

JO

24.09.04
20:32

бива
напредваш
И аз може да си направя уеб сайт

MA

24.09.04
20:47

бе на всичките си зле  :lol: не си за снимки още  :D

24.09.04
21:37

[quote author=“Master_B”]бе на всичките си зле  :lol: не си за снимки още  :D

Чакай ся ти да не мислиш, че се хваля с тия снимки, че да не съм още за снимки ??? :shock: Снимал съм се за да видя разлика и да видя дали има някакъв прогрес, а не да се правя като показвам снимки... Затова ще се снимам постоянно без значение колко съм зле... Аз междудругото не съм си и поставил кой знае какви цели - искам сега да кача малко маса главно на ръцете и следващото лято да се изчистя много... Кажи ся като съм зле кое ми е толкоз зле? Радвам се на каквито и да е коментари ама да ми напишеш просто “зле си” ми по-хубо не го пиши!

24.09.04
21:39

[quote author=“Master_B”]бе на всичките си зле  :lol: не си за снимки още  :D

От такива коментари никой няма нужда. Кажи нещо окуражаващо на момчето.. :roll:

SI

24.09.04
22:34

абе не казвам че си мазен (макар че си по-мазен от мен  8) )
само за паласките говорех
ама то там кой ли не е зле

24.09.04
23:05

perlsite мерси ама к’вото иска да казва човека. Т’ва си е неговото мнение все пак.
sinner мда знам за паласките... Т’ва ми е голям проблем - дори и когато бях доста по-изчистен пак си ги имах (бяха малко по-малки просто). Аи покажи и ти снимки да те видим колко си изчистен, че ми стана интересно... :)

24.09.04
23:13

rewave, евала пич, добре изглеждаш и добър прогрес имаш. Това означава да изглеждаш добре, ти все пак не си културист, така че давай в същия дух и това е. И не забравяй че не е важно останалите какво мислят ами ти самият.

24.09.04
23:36

Topolata мерси много и само да добавя, че много точно го каза... :wink:

SI

24.09.04
23:41

rewave пуснах мои снимки и още не си си го върнал за паласките :twisted:

25.09.04
00:07

Хахахаха :lol: sinner, че то т’ва за паласките си е вярно е човек. Трябваше ли да се обидя от т’ва? Иначе за пика ти не знам. Нищо не разбирам от гърбове иначе и аз иам една снимка 2-ен бицепс отзад ама не съм я пуснал. Мога да я сложа по принцип ама ше изглежда все едно си мерим пишките :lol:

SI

25.09.04
00:32

не трябваше да се обиждаш
ама гледай за тебе колко мнения а за мене и едно няма
за това писах да си го върнеш
аз ще гледам да пусна и от друга гледна точка
ама нещо с тая светкавица изглеждам плосък като дъска :cry:
абе в огледалото по се харесвам от колко на снимки
може пък снимките да са по-реални

MA

25.09.04
13:37

бе кво се засягате бе?! аз се базикам вие ще ме изядете още малко... Ами какво да кажа ... Тесен си малко , няма ги гърдите .. паласки мазничак си наистина . Гледай главно да оправиш ширината на гръдния кош

25.09.04
21:57

Не съм се засегнал въобще. Мерси за мнението.

Според мен напливът от такива теми вече взе да отива към САМОХВАЛСТВО. Без да ми се обиждате.
Щото тия теми задоволяват някаква потребност на собственика им от одобрение - досега поне все така се движат и предимно такива са отзивите.
В сайта има галерия. Изберете една или няколко снимки и говорете със Sax-O-Matic да ви ги качи и готово. Нужно ли е да задръстваме форума с такива теми и галерии?
Нарцисизмът е лошо заболяване. Фитнесът сам по себе си достатъчно предразполага към него. Необходими ли са и допълнителни стимули?

SI

26.09.04
11:47

дзвер верно и така може да се погледне на нещата
ама аз гледам леко по-различно
имам си цифрово фото
имам неограничен интернет
има и форум
и като добавиш малко свободно време
и липса на първите 16 години
не мисля че имам избор  :twisted:

ВН

26.09.04
15:35

В сайта вече няма галерия на mIRC клуба!  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1