24.09.04
13:08
Супер много ми хареса идеята на vanisher и реших и аз да покажа няколко мои снимки (подредени в хронологичен ред):
Ето ги
Надявам се vanisher да няма нищо против.
Аи и не се смейте много :lol: Знам, че имам още МНОГО да постигам, но за сега толкова.
24.09.04
14:49
аз мисля че трябва да намалиш сладкишите :twisted:
Хахахаха мдааа много съм зле на първите 2 снимки тя и 3-тата де ма не ми пука все пак показвам к’во е било и к’во е ся. А т’ва за сладкишите не знам за коя снимка точно говориш щот на последните не мисля, че изглеждам толкоз мазен - аз по принцип много сладко не ям ама щом казваш... Мерси за коментарите де :wink:
24.09.04
20:32
бива
напредваш
И аз може да си направя уеб сайт
24.09.04
20:47
бе на всичките си зле :lol: не си за снимки още :D
[quote author=“Master_B”]бе на всичките си зле :lol: не си за снимки още :D
Чакай ся ти да не мислиш, че се хваля с тия снимки, че да не съм още за снимки ??? :shock: Снимал съм се за да видя разлика и да видя дали има някакъв прогрес, а не да се правя като показвам снимки... Затова ще се снимам постоянно без значение колко съм зле... Аз междудругото не съм си и поставил кой знае какви цели - искам сега да кача малко маса главно на ръцете и следващото лято да се изчистя много... Кажи ся като съм зле кое ми е толкоз зле? Радвам се на каквито и да е коментари ама да ми напишеш просто “зле си” ми по-хубо не го пиши!
[quote author=“Master_B”]бе на всичките си зле :lol: не си за снимки още :D
От такива коментари никой няма нужда. Кажи нещо окуражаващо на момчето.. :roll:
24.09.04
22:34
абе не казвам че си мазен (макар че си по-мазен от мен 8) )
само за паласките говорех
ама то там кой ли не е зле
perlsite мерси ама к’вото иска да казва човека. Т’ва си е неговото мнение все пак.
sinner мда знам за паласките... Т’ва ми е голям проблем - дори и когато бях доста по-изчистен пак си ги имах (бяха малко по-малки просто). Аи покажи и ти снимки да те видим колко си изчистен, че ми стана интересно... :)
rewave, евала пич, добре изглеждаш и добър прогрес имаш. Това означава да изглеждаш добре, ти все пак не си културист, така че давай в същия дух и това е. И не забравяй че не е важно останалите какво мислят ами ти самият.
24.09.04
23:41
rewave пуснах мои снимки и още не си си го върнал за паласките :twisted:
Хахахаха :lol: sinner, че то т’ва за паласките си е вярно е човек. Трябваше ли да се обидя от т’ва? Иначе за пика ти не знам. Нищо не разбирам от гърбове иначе и аз иам една снимка 2-ен бицепс отзад ама не съм я пуснал. Мога да я сложа по принцип ама ше изглежда все едно си мерим пишките :lol:
25.09.04
00:32
не трябваше да се обиждаш
ама гледай за тебе колко мнения а за мене и едно няма
за това писах да си го върнеш
аз ще гледам да пусна и от друга гледна точка
ама нещо с тая светкавица изглеждам плосък като дъска :cry:
абе в огледалото по се харесвам от колко на снимки
може пък снимките да са по-реални
25.09.04
13:37
бе кво се засягате бе?! аз се базикам вие ще ме изядете още малко... Ами какво да кажа ... Тесен си малко , няма ги гърдите .. паласки мазничак си наистина . Гледай главно да оправиш ширината на гръдния кош
26.09.04
10:50
Според мен напливът от такива теми вече взе да отива към САМОХВАЛСТВО. Без да ми се обиждате.
Щото тия теми задоволяват някаква потребност на собственика им от одобрение - досега поне все така се движат и предимно такива са отзивите.
В сайта има галерия. Изберете една или няколко снимки и говорете със Sax-O-Matic да ви ги качи и готово. Нужно ли е да задръстваме форума с такива теми и галерии?
Нарцисизмът е лошо заболяване. Фитнесът сам по себе си достатъчно предразполага към него. Необходими ли са и допълнителни стимули?
26.09.04
11:47
дзвер верно и така може да се погледне на нещата
ама аз гледам леко по-различно
имам си цифрово фото
имам неограничен интернет
има и форум
и като добавиш малко свободно време
и липса на първите 16 години
не мисля че имам избор :twisted:
26.09.04
15:35