24.09.04
21:38
Става ли за качване на маса?Някои които го е пробвал да каже за колко време и колко кг е качил ,ако е качил!Мерси предварително
25.09.04
10:00
wone братле ще те разочаровам...зимал съм супермас на биогейм и найш ли кво...тва беше възможо разочароващото нещо дето съм си зимал..нищо не качих и даже имах малко стомашни проблеми (хвана ме и “рядкото щтастие”) та..за нищо не става тва супермас..ужас!по-добре се ориентирай към нещо друго...събери си парички и си земи нещо на Universal или на Mlo ! ае! :lol:
25.09.04
14:15
Ами аз нямам нищо против да ги пробвам и тия фирми,но съм от Добрич и няма от каде да си купя MLO,Universal и подобни...тука има Scitec nutrition,biogame,nutrim,ABB и разни други...ходех до Варна до магазина Жълто ама и там не предлагаха кои знае какво в момента.Иначе съм много навит да пробвам и други марки ама няма как :( ме че ме съм доволен от MLO, Scitec nutrition и други ама просто искам да пробвам нещо което не съм пробвал до сега може да даде по-добър ефект :)
25.09.04
14:51
Аз съм взимал една кутия Supermass 2100 на Biogame от 500гр
не качих нищо
но нищо лошо не ми стана даже имат много хубав вкус и миришат приятно но не качих мусколи.
Аз взех Supermass 2100 за 9лв от аптеката
26.09.04
14:36
Аз си казах ама пак ще кажа..Супермас е супер шибано нещо..по-добре ако си решил да си земаш подобно нещо си събери пари и се земи нещо с качество! :)
..иначе за вкуса съм съгласен!На мен също ми хареса ама ме хвана малко “рядкото щастие”! :twisted:
26.09.04
18:35
Защо ли изобщо обсъждаме продуктите на BIOGAME като всички знаем че по голям боклук на пазара от този трудно ще се намери
26.09.04
18:44
Ами не сам ги пробвал и затова попитах за вашето мнение,някои не са доволни други пък са...но ще ви послушам няма да пробвам с тях а ще си остана на тия които пия,защото и от тях ефекта е добър
28.09.04
12:12
Абе момчета какви ги говорите - до колкото разбирам след една кутия Supermass искате да ходите по състезания ли? Ами колко сте очаквали да качите от една кутия Supermass - 3 кг.? Ей това са некомпетентни изказвания! Айде тея с по едната кутия да се въздържат от такива мнения - изпийте по някой и друг килограм от някой продукт и тогава казвайте кое става и кое не става!!! :twisted:
28.09.04
12:36
head_hunter прав си
ама Pitt_Bull докато изпие 10 кутии ще задръсти кенефа
то хубаво да качваш, ама по-хубаво да не прекараш следобеда замислен в кенефа
29.09.04
15:19
Може би е попаднал на някава кофти партида! Иначе в продължение на една цяла година съм пил продукти на Биогейм общо взето бях доволен, но един прекрасен ден намерих в Supermass 2100 доста голяма треска от дърво и тогава спрях да пия каквото и да било на Биогейм!