Нирея Л-карнитин

10.08.06
00:44

Значи първо се извинявам защото не съм сигурен тук ли е мястото на темата ам неможах да намеря по подходящо. Та да си дойда на въпроса: сестра ми гледа рекламата на нивея в която се съдържа Л-карнитин и ме попита дали ще има ефект ако си го земе. Но тъи като не съм срещал такова приемане на Л-карнитин-а в смисал като се маже по кожата и неможах да и отговоря. И реших се да попитам Вас по компетентните от мен какъв ще е резултата и заслужава ли си???

Местя темата където и е мястото !!! За в бъдеще внимавай къде ги пускаш
ASTOR

10.08.06
07:16

По принцип има “разни” такива гелчета с л-карнитин, даже ако се не лъжа имаше и някакъв гел, който представляваше термогенен бърнър, но по чуждите форуми яко ги оплюват.
Сиреч т’ва за мене си е реклама , нищо повече.

Поредната простотия която се рекламира е това в момента, без диета и кардио нищо не става квото и да взимаш това трябва да сте го разбрали вече.

ВН

10.08.06
14:27

Кожно усвояване на л-карнитин? Дам -> 2%...
Не сестра ти и трябват 1500-2000 мг за да усети ефект при добро кардио, колко крем трябва да намаже за да усвои толкова? :) 100 гр?

10.08.06
18:23

Благодаря момчета, ще и предам че няма смисъл

12.08.06
09:21

L-carnitina в кремовете за кожа действа като хидратант и ексфолиант.

ZO

12.08.06
14:20

Абе да си вземе един истински бърнър,почва диета и бягане и ще види резултата за няма и месец.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1