Грейпфрут

21.07.06
01:03

Вижте какво пише в списание “Мускули & Фитнес”(103):
“Хората, които изяждат по половин грейпфрутс яденето или изпиват 250г сок от грейпфрут три пъти дневно губят 2 килограма в течение на 12 седмици без диета!”
:shock:
Някой знае ли какво се съдържа в един грейпфрут??? И има ли няква добавка (екстракт от грейпфрут) с подобен ефект, защото всеки ден да ям по грейпфрут и половина малко множко ми се вижда.

[quote author=“Veliko”]И има ли няква добавка (екстракт от грейпфрут) с подобен ефект, защото всеки ден да ям по грейпфрут и половина малко множко ми се вижда.

Огромен процент от добавките в БГ са с bitter orange extract, ако имаш у вас прегледай  :wink:  Това е точно екстракт от грейпфрута. За съжаление ми е много гаден и не го ям  :oops:

21.07.06
07:12

http://www.ramcopharm.bg/septogrape-bg.html - ама аз така и не го намерих и не можах да рабера цена.

21.07.06
12:05

[quote author=“emzo”]http://www.ramcopharm.bg/septogrape-bg.html - ама аз така и не го намерих и не можах да рабера цена.

Емзич маика вика, че го имало бе.... Пък тя е фармацевт. Не ми се вярва в Хасково да го има пък при вас да го няма. Иначе каза че тва било по хубаво http://citroseptbg.hit.bg/index1.htm

21.07.06
12:30

Може и да е по-добро , все пак ги разбира повече от мене :)
Какви пари е ?

21.07.06
12:57

12, 20, 30 и няколко лв. съответно за 10, 20 и 50 мл.
Имало и още някакво подобно, пак екстракт от греипфрут, казах и да провери и за него.

12.08.06
00:45

а някои може ли да ми каже някакъв плод който може да замести грейпфрута? :roll:

CR

12.08.06
01:19

тоя препарат го има във всяка нормална аптека. пробвайте ремедиум, около 10тина - 15 лева е. ама мен повече ме влече идеята половин или 1 грейпфрут на закуска.

12.08.06
10:06

основната съставка съставка съдържаща се в екстракта от Грейпфрут се нарича Нарингин. Има силно изразени термогенни качества и спомага за изгарянето на мазнините. Доста ефективна съставка. Грейпфрута също така е една от малкото храни с наличие на HMB.

12.08.06
10:43

[quote author=“JohnRambo”]основната съставка съставка съдържаща се в екстракта от Грейпфрут се нарича Нарингин. Има силно изразени термогенни качества и спомага за изгарянето на мазнините. Доста ефективна съставка. Грейпфрута също така е една от малкото храни с наличие на HMB.

Щом има термогенни качества, как ще загубиш мазнини без да тренираш?! :shock:  :?  Странно, трябва да има още нещо!

15.08.06
16:10

под сок от греипфрут
се има предвид да изтискан прясно

а дали половин  дава 250мл че се приравняват
мен ме съмнява

но скоро че го проверя
че трябва да я почвам тая горчилка

я да ли ги има по сред лято

15.08.06
16:17

Обиколих няколко големи магазина в София, специално да търся греипфрут, защото ми се съдържа в диетата, но така и не намерих... :?
Някой ако види в хипермаркетите в София, да свирка... :wink:

21.08.06
11:22

виж на женския пазар

аз на пазара в банкя видях преди 3 седмици

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1