Имам една много голям молба - схема за Винстрол + Примоболан

Темата е заключена.

02.09.04
14:32

Това е за един приятел.Иска да качи маса по по-безопасен начин.Смята цикълът да е около 6 седмици.Вида в suplements.net че продават ампули и за Винстрол и за Примоболан.Много моля да дадете една примерна схема с всичките протектори и суплементи за след стрероидния цикъл - лиф-52 , прегнил , карсил и т.н.Гледам една ампула 50мг Винстрол е 14лв. и една 100мг Примоболан пак 14лв.Ще бъда безкрайно благодарен ако някой се отзове.

02.09.04
14:57

1 седмица :
1ден ампула винстрол и полувин ампула примоболан и протектор за черния дроб някав да го почне от първия ден и да го продалжи след цикала 1 3-4 седмици протекторите да са лиф 52 и/или карсил или някво по добро като д-тох
4ти ден ампула винстрол и 1 ампула прибомолан
2седмица
1ден примоболан 1 ампула и 1 ампула винстрол
4ден винстрол 1 ампула и 1,5 ампула примоболан
3та седмица
1ден 1 ампула примоболан 1 ампула винстрол
4ден 1 ампула примоболан 1 ампула винстрол
4та семица
1ден ампула и полувина примоболан и 1 ампула винстрол
4ти ден ампулаи полувина примоболуан и 1 ампула винстрол
5та седмица
1ден 1 ампула примоболан и 1 ампула винстрол
4ден 1 ампула винстрол
6та седмица от тука пичва трибестана и еленовия корен и го проалжава поне 1 месец
1ден 1 ампула винстрол
4ден 1 ампула винстрол
тва е програмата !

02.09.04
23:22

Благодаря бат Емо ама тва:

да го продалжи след цикала 1 3-4 седмици

не го разбирам.И би ли написал малко повече за протекторите и за суплементите които се взимат след цикълът.

02.09.04
23:25

1 е излишна ! Значи за протекторите кво да ти кажа братле чернодробните са ясни. За пърхот да си земе ако му се появи низорал. Друго незнам, ти питаи.
по-здрави
пп значи антиароматизатори не включвам че нема нужда !

13.09.04
23:51

За да си предпазиш черния дроб много добро е
Есенцияле Форте Н/Esentiale forte N
(подобрява обмяната в чернодробната клеткa)

27.09.04
00:35

Какви са цените на примоболана? Той спада ли към легалните стероиди в България? Знам че бяха 7-8, но не ги знам кои са.

PI

27.09.04
19:25

а няко може ли да ми каже дали е добре комбинацията болденон и параболан???понеже най-вероятно ще прая цикъл и ми е интересно!??? и с кви протектори?карсил и лиф-52 ???? пишете нещо? :P :?  :?:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1