12.08.06
16:42
Та значи проблема е следния.Като килограми сам 68 на 178 височина и нямам кои знаи колко голям корем обач искам да го исчистя и от няколко дни тичам и ям савсем малко колкото да не пукна от глад.Проблема ми е в доланата част на корема отгоре е както трябва.Искам да питам какви опражнения трябва да правя за да си реша проблема и какво не трябва да ям.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 16:47.
12.08.06
17:16
Ми първо трябва да знаеш че като бягаш сваляш на всякъде а не само на корема.
За храненето - по малко мазнини(естествено),ако можеш да намалиш сладкото(главно шоколада),и ако не се лъжа по малко хляб.Пробвай да ядеш по често - в смисъл по 6 пъти на ден,но по малко количество.По този начин засилваш метаболизма.
И не забравяй да си правиш и коремните преси(по 2-3 пъти в седмицата).Можеш да пробваш суперсерии за корема(примерно 3 упражнения но без почивка м/у тях.Правиш серия едното,серия 2-рото и серия 3-тото и тогава почиваш)
Но честно казано не мисля че си тежък за ръста си.Аз съм 180-181см и съм 80 кг. и честно казано съм изчистен почти на макс ама все пак,както си прецениш за себе си.
От мене толкова дано да съм бил полезен.Ако някой не е съгласен с нещо което съм казал да го напише,за да не объркаме човека.
12.08.06
20:38
Да ядеш съвсем малко не е решение. В комбинация с бягането ще свалиш със сигурност, но ще изгубиш много мускули. Яж много пилешко месо, аз като съм на диета си ям 600-700 пилешки гърди на ден, въглехидрати сутрин яко/сложни най-вече/ и постепенно ги намалявам, като вечерното ми хранене е до 20.00-20.30 часа. А пък упражненията за корем-най-много два пъти седмично. Плочките излизат от диетата, не от упражненията.
Да ти кажа, доста си лек за тоя ръст, трябва да си някъде към 80 кила, така че по-добре се съсредоточи в тази насока, вместо да гладуваш.
12.08.06
21:23
Ми не съм сигурен ама според мен плочките не излизат само от диета,Аз например никога не съм бил на диета и имам 4 реда плочки.
[quote author=“Ultima Ratio”] Плочките излизат от диетата, не от упражненията.
Това е абсолютно 100% невярно твърдение...
По тази логика няма смисъл да тренираме,който и да е мускул
Мазнините се свалят с диета и кардио +добавки
Мускулите се правят с упражнения,включително и коремния мускул...с какво той се различава от другите ?
13.08.06
02:47
[quote author=“djpetko”][quote author=“Ultima Ratio”] Плочките излизат от диетата, не от упражненията.
Това е абсолютно 100% невярно твърдение...
По тази логика няма смисъл да тренираме,който и да е мускул
Мазнините се свалят с диета и кардио +добавки
Мускулите се правят с упражнения,включително и коремния мускул...с какво той се различава от другите ?
Абсолютно правилно.
13.08.06
13:01
100 % невярно? Логиката не е, че няма смисъл да тренираме който и да е мускул. Логиката е, че както и да тренираш, няма да видиш релеф на никой мускул, ако бухаш свинска сланинка. Коремните мускули не се различават много от другите и точно поради това имат нужда както от тренировки, така и от диета, за да бъдат релефни. Вижте сумистите-те са планини от мускули, но... :lol:
[quote author=“Ultima Ratio”]100 % невярно? Логиката не е, че няма смисъл да тренираме който и да е мускул. Логиката е, че както и да тренираш, няма да видиш релеф на никой мускул, ако бухаш свинска сланинка. Коремните мускули не се различават много от другите и точно поради това имат нужда както от тренировки, така и от диета, за да бъдат релефни. Вижте сумистите-те са планини от мускули, но... :lol:
Сега вече разбрах какво имаш в предвид,но си се изразил доста неточно в предишното мнение... “мускулите се вадят с диета”-много двусмислено,може би заради преносния глагол “вадят”...