12.08.06
11:10
Имам впредвид това лекарството за черния дроб.И ако може кажете дали е ефикасно,защото май съм чувал че е най-ефикасното но не съм сигурен
Ми то е билка, върши работа, но чудеса не очаквай. Не помня точната цена но нещо ми се върти в главата между 2 и 5 лв!
Ми то е билка, върши работа, но чудеса не очаквай. Не помня точната цена но нещо ми се върти в главата между 2 и 5 лв!
Благодаря ти!На мен ми трябва за да изчистя черния дроб от токсините и се надявам че ще свърши работа пък и щом е билка би трябвало да е безвредна а съм чувал че на билкова основа това е най-доброто лекарство за черния дроб.Само да попитам дали го има навсякъде да не е като с трибестана да не се намира?
5-7лева.Взема се продължително време(2-3)месеца 3по1 или 3по2.Есенциале също е за чернодробни проблеми.Правят се контролни изследвания:АСАТ,АЛАТ,ГГТ,АФ,общ билирубин.
20.08.06
20:10
Аз в Пловдив го намирам на всякаде по аптеките и струва 4,87 лева :D
19.04.07
18:40
ЧУЙТЕ ВИЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ
ЧУЙТЕ ВИЕ ЗАПАДНИ ТЪРГАШИ
ЧУЙТЕ ВИЕ ТУРСКИ ПЕДЕРАСТИ
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА
БЪЛГАРИЯ - ТОВА Е СЛАВА !!!
100% съм съгласен с тебе !!! а относно карсила не мисля че е най-добрия препарат за дроба ама ако искаш само да си пречистиш си намерил лекарството дето ти тряа !!!