хепатит б с одраскване?

Темата е заключена.

Можеш ли да се заразиш с хепатит б с одраскване?Потърсих инфо в нета и пишеше, че може, но не се казва какво?Примерно ако се одраскаш с иглата на инжекция може..но да те одраскат с нокти и да хванеш?Хепатита се прехвърля по много начини и 1 от тях е с кръвта (когато ме одраха ми пуснаха кръв), но.. момичето, което ме одра няма как да ме е заразила, защото не може от нокътя..или поне така се надявам..Много правилно е това ” шубето е голям страх”..значи..незнанието е убииствено..печа се на бавен огън, ще ходя тия дни да дам кръв да видя кво ще излезне ама дотогава..

Да пише някои които знае, не които предполага  :wink:  и да се надявам, че като погледна темата след някоко часа няма да бъде  Отговори : 0 / Прегледана : 200

14.08.06
10:52

Е то момичето заразено ли е било? Ако не е било не се претиснявай- няма ти нищо.

14.08.06
11:16

Ако момичето, което те е одраскало е заразено с Хепатит Б то има много голяма вероятност да ти предаде вирусът!!!
Не се шашкай, а ходи да си пуснеш едно изследване за Хепатит Б. Правят го във всички лаборатории и струва около 20-25 лева според зависи къде ще го правиш. Аз си правя разни изследвания рутинно в една частна лаборатория до НДК където не ме моткат много, а резултатите ги пращат на маила!

14.08.06
11:21

[quote author=“MI5”]Можеш ли да се заразиш с хепатит б с одраскване?Потърсих инфо в нета и пишеше, че може, но не се казва какво?Примерно ако се одраскаш с иглата на инжекция може..но да те одраскат с нокти и да хванеш?Хепатита се прехвърля по много начини и 1 от тях е с кръвта (когато ме одраха ми пуснаха кръв), но.. момичето, което ме одра няма как да ме е заразила, защото не може от нокътя..или поне така се надявам..Много правилно е това ” шубето е голям страх”..значи..незнанието е убииствено..печа се на бавен огън, ще ходя тия дни да дам кръв да видя кво ще излезне ама дотогава..

Да пише някои които знае, не които предполага  :wink:  и да се надявам, че като погледна темата след някоко часа няма да бъде  Отговори : 0 / Прегледана : 200

Май яко си въобразяваш.

Момичето болно ли е било? Живее/ш в лоши санитарни условия ли?

14.08.06
11:24

1Пич гадна работа, но напиши на колко години си щото ако си след 88ма роден би трябвало да ти е првена ваксина
2Отиваш при някой кадърен лекар и му обясняваш всичко това и си правиш ВЕДНАГА изследвания
3 Колкото по-рано се засече вируса толкова по-лесно се третира( по-големи шансове да се излекуваш) мисля че с интерферон и ако не става със зефикс

Ваксинирани след раждането са само след 92ра година, което е кофти за мен :(
Момичето наистина има хепататит б.
Питах в една лаборатория за кръвни изследвания и казаха, че хепатит б може да се открие в кръвта наи-рано 1 месец след като съм бил заразен.
Личния лекар каза, че повече трябва да се притеснявам от тетанус..

Таа,остава единствено без да знам заразен ли съм или не да се ваксинирам срещу хепатит и срещу тетанус,което..уф..не ми се ще..

14.08.06
11:40

[quote author=“MI5”]Ваксинирани след раждането са само след 92ра година, което е кофти за мен :(
Питах в една лаборатория за кръвни изследвания и казаха, че хепатит б може да се открие в кръвта наи-рано 1 месец след като съм бил заразен.

Таа,остава единствено без да знам заразен ли съм или не да се ваксинирам срещу хепатит и срещу тетанус,което..уф..не ми се ще..

Не се ваксинирай така щото може да стане по лошо изчакай спокойно, кой набор си

[quote author=“3230”][quote author=“MI5”]Ваксинирани след раждането са само след 92ра година, което е кофти за мен :(

Не се ваксинирай така щото може да стане по лошо изчакай спокойно, кой набор си

`88г.

14.08.06
13:21

Сигурен ли си че не си щото аз съм 88 и ни ваксинираха в училище(аз бех ваксиниран и преди тва ама както и да е) Иначе какво е тва момиче дето те е одраскало, извинявам се ако въпроса е много личен

[quote author=“3230”]Сигурен ли си че не си щото аз съм 88 и ни ваксинираха в училище(аз бех ваксиниран и преди тва ама както и да е) Иначе какво е тва момиче дето те е одраскало, извинявам се ако въпроса е много личен

не е личен,беше се разлигавило..абе се 1..до са бях в некъв медицински център и неква доктора ме успокои, да не се притеснявам и така..даже нещо на ебавка ме удари..и без друго ще се разбере наи-рано след 1 месец,тогава ще му мисля,са няма язва да хвана от притеснения я..

Заключена по молба на автора.
manson

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1