25.05.06
21:26
Гледах по телевизията едно предаване “Пълна промяна” та там имаше един човек ,който беше свалил от 180 на 80кг за 1 година и човечеца имаше проблем с голям излишак от кожа.Правиха му пластична операция за отстраняване на излишака ... та въпроса ми е има ли оправия без тази операция?Събира ли се сама кожата с времето .. примерно след години?Аз нямам 100кг за сваляне ... ама едни около 10 ... ще се намерят. :D Та се наплаших да не ми висне кожата като на човечеца. :? Та прибира ли се сама с времето ... или само с операция?Някой дерматолог не влиза ли тук? :D
25.05.06
21:29
то 10 кг нищо няма да ти стане ако ги сваляш около 4 месеца .
При 12 свалени килограма за 2 месеца нямам проблеми с кожата.
Е, май е ле-е-е-ко разтегната около корема, но се вижда само ако седна и се свия (получават се няколко гънки около пъпа). Предполагам, че ако не правя резки промени в размера на талията в близките месеци, ще се стегне напълно.
Ее Петко,ти няма и на къде да сваляш повече,така си си добре.А от 10 кила няма как да се разтегне кожата,особено при млад организъм.
25.05.06
23:56
[quote author=“Size”]Ее Петко,ти няма и на къде да сваляш повече,така си си добре.А от 10 кила няма как да се разтегне кожата,особено при млад организъм.
Дали е млад не се знае :wink:
26.05.06
00:30
гадна работа,един френ се състезаваше на силов трибой,беше 114кг,за 70-80 дена падна на 84кг,кожа за двама има,ама оправия няма!
26.05.06
00:57
и аз го гледах предаването гадно..
а добре попринцип знам че се образуват стрии и при отслабване...първо стриите и след това ли висва кожата?
26.05.06
01:03
Една хирургическа намеса за отстраняване на излишната кожа не е невъзможно скъпо ако не говорим за областта на лицето. За такъв проблем всеки човек може да отдели някой лев. Режат и след 3-4 седмици вече не си спомняш за проблема. :wink:
26.05.06
12:10
от 10 кг едва ли ще ти висне толкова кожата,ако все пак се съмняваш има доста мазила за “стягане” на отпусната кожа.мисля че при малко сваляне като твоето ще свърши работа :wink:
пп Вчера минавах покрай една аптека и видях плакат на някакво лекарство което предпазва от стрии,примерно за бременни жени да се мажат по време на бременноста или за билдъри по време на цикъл :twisted:
26.05.06
13:00
[quote author=“Sourcemag”]от 10 кг едва ли ще ти висне толкова кожата,ако все пак се съмняваш има доста мазила за “стягане” на отпусната кожа.мисля че при малко сваляне като твоето ще свърши работа :wink:
пп Вчера минавах покрай една аптека и видях плакат на някакво лекарство което предпазва от стрии,примерно за бременни жени да се мажат по време на бременноста или за билдъри по време на цикъл :twisted:
айде ако минеш пак да видиш как се казва и да напишеш тук, става ли?
26.05.06
13:13
Добре довечера като се връщам от тренировка ще видя и ще напиша :)
едит: Percutalfa Vergetures или нещо такова :oops: точно когато почнах да го пиша дойде автобуса :?
Събира се кожата бавно но става, е естествено ако паднеш от 180 на 80 ще имаш проблем
29.06.06
18:45
е аз паднах от 108 на 90 и имам още за сваляне... Обаче кожата ми висна много и за момента тва е по гадния проблем отколкото мазнините. Кажете някакъв крем за който сте сигурни че ще има поне някакви резултати (не очаквам чудеса), а и чух че магнезия влияел добре за стегната кожа, вярно ли е ?
и мен ме вълнува сериозно този пробелм
че почнах от 160 да свалям сега съм 143 за 3 месеца
и нямам още проблем видм с кожата да виси ама ми се иска още да намалям с по 2 кг на седмица още към 6 седмици преди да стане зима
т.е. 12 кг та да стана към 130 преди есента и после почивка с РБР 4 и вече д аходя на зала
14.08.06
15:56
а аз имам едно наблюдени - на всички хора които са свалили много зърната им спадат п-надолу, дори под гърдите (под гръдните мускули). Тва се вижда примерно при тва момче от Олимп дето беше свалил 30 кила за 3 месеца сега се мъча да се сетя как се казваше щото искам пак да му прегледам диетата. Тоя от пълна промяна също съм го гледал пък на него зърната му бяха спаднали до пъпа направо.
Пробвай с плуване на мен ми помогна доста, както и антицеулитни кремове. Преди време свалих 30 кг за 7-8 месеца и имах този проблем с кожата, но тези неща май ми помогнаха най-много.
Бе аз вече съм 78 ... и нямам голям проблем ... ама като бях 96 се изплаших да не ми се получи кофи като сваля. :wink:
И аз свалих 25 кг за 7-8 месеца и резултата е доста излишна кожа около корема и зърната на гърдите ми наистина са по-надолу от нормалното. Тогава си мислех че най-важното е да отслабна, но не се замислих за този проблем :sick: което е грешка... за това ви моля за някакъв съвет или някакъв ефикасен препарат (ако има такъв)
казано от Voltmachine на 26.05.06, 01:03:
Една хирургическа намеса за отстраняване на излишната кожа не е невъзможно скъпо ако не говорим за областта на лицето. За такъв проблем всеки човек може да отдели някой лев. Режат и след 3-4 седмици вече не си спомняш за проблема. :wink:
А имаш ли представа колко струва една такава процедура за премахване на не много кожа?
15.05.14
20:40
казано от dobrqgata на 15.05.14, 18:48:
А имаш ли представа колко струва една такава процедура за премахване на не много кожа?
Дори да не е знаел, вероятно е научил това за изминалите 8 (осем!) години... (dull)