wupros za tegloto

Темата е заключена.

16.08.06
01:57

zdraveite na vsi4ki. tuk sum absoliutno nov kakto i vuv vitnesa. visok sum 170 i teja 55 kg. iskam oba4e da ka4a okolo 25 kilograma. iskam oba4e towa da stane po nai-burziq na4in. ako piq bionabol i ne6to drugo 6te stane li? pls daite suwet.

Петко К - пиши на кирилица! Прочети и спазвай правилата! Прочети поне малко от сайта и форума, преди да пускаш теми!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 12:39.

16.08.06
07:53

25 kg не се качват бързо, камо ли ей така!
Ходи редовно, по 3-4 пъти на семица, работи за маса 3х8, прави упр. собственено тегло (да станеш нинджа), яж високо въглехидратни продукти (че като гледам си точно като мен - зъл ектоморф, имам приблизително такива данни), повече яйца и хубаво месо, зърнени храни, плодове (не прекалявай с тях), зеленчуци.

И най-важното (което се пропуска от повечето от нас) - спи. Лягай рано, ставай рано, тренирай сутрин, спи малко следобед.

Ако пиеш биоанабол най-много да умреш :P
Не, бъзик, като понавлезеш, започни да взимаш протеини, креатин, л-глутамин, витамини, минерали, костенурки (ако толкова искаш анаболни стимулатори :lol: )

Гуд Лак :wink:

16.08.06
08:42

Е тва е...никъв стимул за тренировка...секи гледа химията.  :evil:

Доколкото знам този форум не одобрява теми за непозволени химии и пишеш на латиница! :twisted:

16.08.06
12:15

[quote author=“MI5”]Доколкото знам този форум не одобрява теми за непозволени химии и пишеш на латиница! :twisted:

Ти позволени химии виждал ли си ?  :roll:

[quote author=“djpetko”][quote author=“MI5”]Доколкото знам този форум не одобрява теми за непозволени химии и пишеш на латиница! :twisted:

Да. Стероидите са си лекарства. Изписват се на пациенти.

16.08.06
12:36

[quote author=“manson”][quote author=“djpetko”][quote author=“MI5”]Доколкото знам този форум не одобрява теми за непозволени химии и пишеш на латиница! :twisted:

Да. Стероидите са си лекарства. Изписват се на пациенти.

Ами и лекарствата съдържащи наркотици се предписват на пациенти,но това не прави наркотиците позволени нали ? :roll:

16.08.06
12:39

stailio

Пиши на кирилица!!! Стига с тези шльокавици!

Петко К - предупреден е, както виждаш, не е нужно да пускаш излишни постове.

16.08.06
12:59

А бе мн сте ми смешни като почнете с тия химии,добавки и секви други глупости!!!! Що не пробваш първо няколко месеца просто да се храниш правилно? Всичко от което се нуждаеш за да качиш някое друго килце се съдържа в храната която всеки ден майка ти ти дава! А останалото е яка тренировка,то ако беше лесно всеки щеше да е бате Арни  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1