27.09.04
22:30
какво ще кайете за поя цикал, правил ли го е някои искам да попитам има ли ефект
28.09.04
12:23
Задавай конкретни въпроси ако искаш конкретни отговори! За какъв цикъл говориш? Посочи нещо по-конкретно! И за какъв ефект говориш - как ще се отрази от към качване на килограми или питаш за страничните ефекти?
Понеце за първи път зобя сега и вече започнах. Искам да попитам на прав път ли съм като започнах с омнадрен и биоанабол и дали ще има ефект в смисал дали ще повиша мускулната си маса
Осезателно ще качиш маса (предполагам :D ) - но не само мускулна - много вода задържат и двата препарата! Най-добре използвай силни антиестрогени (поне два), защото и омнадрена и бионабола ароматизират адски много (зависи и от дозите все пак)! Аз лично не бих ги съчетал тези двата стероида! Защо вместо омнадрен не сложиш Сустанон - по-малки ще са опасностите от задръжка на вода и гинекомастия! Чернодробни протектори е задължително да взимаш!
И внимавай с дозите - колкото повече, толкова по-голям риск за здравето!
Задължително си направи изследвания преди цикъла и месец след него - за да можеш ако ти има нещо, да се лекуваш навреме!
10х мен ама ме интересува ако кача мускулна маса дали след като спра цикала ще спадна защото нали задържат вода и тя рано или късно ще се изпари от мускулите. Искам да знам след този цикал, след като спадна дали ще ми остане нещо(поне малко) то че ще спадна тва е неизбежно но дали няма да е колкото кача толкова и да спадна
28.09.04
23:52
az li4no ne bih napravil tazi kombinaciq za6toto i dvata preparata sa mnogo silni a puk i ti e za purvi pat
29.09.04
15:28
Така мускулна маса ще качиш това е ясно, че ще задържиш и вода и това е ясно! Имай в предвид, че това което качиш след цикъла задължително ще свалиш някой и друг килограм, но няма да свалиш всичко!
29.09.04
21:48
виште ся...аз да ви кажа..един от моя вход се назоби така..наите ли кво стана???ми качи супер якооо и после спатъхна като спукан балон..и на сичкото от горе се нацепи като дива свиня...за мене тва не е работа - бионабол(най-вече) + омнадрен..
ама тва си е лично мое мнение..
и си земи тамоксифен също мисля че провирон и нолвадекс ще ти трябват...
пак казвам така си мисля аз..