Спазвате ли някакъв вид хранителен режим?

16.08.06
13:14

Искам да разбера колко от вас спазват строг хранителен режим понеже на мен правилното хранене ми е доста неясно все още.Незвисимо за покачване или за сваляне на тегло. :?

16.08.06
14:17

Не спазвам някакъв режим , да речем в 2 часа ям това и това , в 5 ям еди какво си. Не. Просто си подбирам храната. Ако имах повече пари за храна бих си направил един хубав режим.

[quote author=“diksi”]Не спазвам някакъв режим , да речем в 2 часа ям това и това , в 5 ям еди какво си. Не. Просто си подбирам храната. Ако имах повече пари за храна бих си направил един хубав режим.

Мда..ако имах повече $ щях да ям по 5 пъти на ден и то нещо качествено..Иначе сега освен да хапна 300гр месо + 300гр царевица до 1 час след фитнеса и да пия 6 яица преди лягане друго не правя..От няколко дена почнах да ям овесени ядки за закуска ама или ги ям 15мин преди фитнеса,или просто ме мързи да ги направя..А през деня,стига да съм гладен, го карам на дюнери или пица на парче,което всъщност ми се явява яденето към 17 часа..

16.08.06
18:00

Дам обаче освен парите да речем че и спазването на времето по което трябва да хапваш е доста трудно.Аз си гласувах за последния отговор .При мен  се получава някаква каша да речем закусвам с овесени ядки и кисело мляко пък през останалото време ям каквото ми падне.Все пак се сремя да си саставя някакав режим макар и по хлабав. :)

16.08.06
18:47

Спазвам, абсолютно стриктно при това.Аз като съм си на работа си хапвам без проблеми на 3 часа, обаче тия дни осъзнах колко е неудобно :)
Сега съм 1 месец в отпуска и където и да мръдна нося храна с мен :? ,но няма как хванал съм се на хорото и ще играя :mrgreen:

И аз спазвам, стриктно. Пропилях достатъчно време без да спазвам нищо и не стигнах до никъде. Сега където искам, там отивам  8)

16.08.06
19:49

[quote author=“manson”]И аз спазвам, стриктно. Пропилях достатъчно време без да спазвам нищо и не стигнах до никъде. Сега където искам, там отивам  8)

така си е. съгласен съм напълно.

16.08.06
19:55

[quote author=“manson”]И аз спазвам, стриктно. Пропилях достатъчно време без да спазвам нищо и не стигнах до никъде. Сега където искам, там отивам  8)

да и аз подкрепям това мнение и затова на есен почвам строг режим щото сега каквото и да ям лятото с тея жеги не мога да кача...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1