Как оценяват кой е по-добър културист ?

15.08.06
10:11

Винаги ми е било интересно по какво оценяват културистите кой е по-добър на състезаниятя ? По красотата ? По размерите ? Така и неразбрах  :roll:

RE

15.08.06
10:25

По размери и релеф.

15.08.06
10:44

[quote author=“Mortos”]Винаги ми е било интересно по какво определят културистите кой е по-добър на състезаниятя ? По красотата ? По размерите ? Така и неразбрах  :roll:

Журито на олимпията си ги определя ... Има и предизвикателства на културист към култорист за различни пози и журито определя

ZW

15.08.06
11:33

[quote author=“Mortos”]Винаги ми е било интересно по какво оценяват културистите кой е по-добър на състезаниятя ? По красотата ? По размерите ? Така и неразбрах  :roll:

Симетрията също доколкото знам, ръката = врат = прасец ... или нещо от сорта.

Гледа се съразмерността..

_Z

15.08.06
11:55

Гледат се парите на клуба ти.

FZ

15.08.06
15:04

[quote author=“realityman”]По размери и релеф.

Размери +релеф и кой ти е спонсора , клуба от който се състезаваш. :P

®N

15.08.06
15:08

Размерите (най- вече) и релефа се гледат най- често на олимпията. На мен обаче винаги ми е харесвала повече симетрията и външната красота отколкото всичко останало. Заради това не ми харесват доста от олимпийците.

Не съм чел темата но ще кажа че ги сравняват.Сравняват се тези които са на сцената.В пубиката може и да има по добри от тия, но съдиите сравняват тези на сцената.Гледат кой седи най-добре.Защото ако кажете че гледат кой е най релефен или кой е най масивен би било лъжа.Гледа се кой като цялостна визия стои най добре.

17.08.06
08:33

Талията също е от много-голямо значение ... Заради тва Маркус беше 15 на миналата  :cry:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1