16.04.04
10:43
Какво ще кажете за сухото мляко? В обезмасленото има 34% белтъчини и 54% въглехидрати.
17.04.04
11:22
Хех, малко ли го пиете в протеините дето си купувате :) !!!
17.04.04
15:04
Не знам за другите, но в сурватъчния протеин на Нутрим със сигурност има доста!
17.04.04
17:13
Значи, това е чироко използван гейнер от доста народ. Вече споменах, някой нелоялни фирми добавят сухомляко в гейнерите си. Алерголози винят именно сухото мляко за появата на алергия към млечни продукти.
На други пък нищо им няма от него. Опитай, ако ти допада на вкус разтваряй го в минералнавода. Ще замени гейнера ти като нищо.
METHOD как така разбра че в нутрим има сухо мляко???!!!!Да не си го изследвал че знаеш?Ще се радвам много ако не си прав.
18.04.04
13:18
Ами купих си сурватъчен протеин на Нутрим и вкусът, ароматът и начинът на разтваряне са точно като на сухото мляко...
някой може ли да сравни въпросния протеин със сухото мляко в цифрички мисля че не само на мен ще ми е интересно ;-)
Малко късно пиша по темата, но сега се присетих за сухото мляко :) То за сравнението на сухото мляко и PureWheyPro на Nutrim грубо звучи така :
PureWheyPro :
протеини - 85%
въглехидрати - 4%
за мазнини не пише, да не забравяме и витамините и другите му работи, абе вижте тук :D
Сухото мляко (обезмаслено) :
протеини - 34%
въглехидрати - 54%
мазнини - 1,5%
Що се отнася до цени, ами PureWheyPro е към 26лв/кг, а сухото мляко не съм сигурен, но има на пакетчета от по 50г за около 50ст. В Metro продават и разфасовки по 3кг., като изилиза доста по-евтино, но не си спомням цената.
Не знам обаче въглехидратите в сухото мляко бързи ли са или са бавни. Лактозата я дават с гликемичен индекс между 50-80%. Ако може някои да даде инфо по въпроса ще съм му благодарен.