17.08.06
14:53
Един приятел ми препоръча да си взема протеин на MLO Muscle Juice май се казваше. 80лв. за 5кг бил. Искам да Ви попитам дали е добър и ако може линк към него.
П.С. Приятелят стана 2 на Световно по гребане преди 10-на дена!
17.08.06
15:04
[quote author=“Blashyrkh”]Един приятел ми препоръча да си взема протеин на MLO Muscle Juice май се казваше. 80лв. за 5кг бил. Искам да Ви попитам дали е добър и ако може линк към него.
Абе не е на MLO гейнера,а на Ultimate Nutrition :wink: .За този гейнер мога да кажа,че е един от най-продаваните в бг.И да добър е за тая цена,пък и няма смисъл да се дават повече пари за гейнер,защото това си е просто гейнер недей да очакваш чудеса.
Хахха не бе човек не мисля! :D Как можеш да си помислиш такова нещо? Просто той ме посъвтва да го взема.
[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Blashyrkh”]Един приятел ми препоръча да си взема протеин на MLO Muscle Juice май се казваше. 80лв. за 5кг бил. Искам да Ви попитам дали е добър и ако може линк към него.
Абе не е на MLO гейнера,а на Ultimate Nutrition :wink: .За този гейнер мога да кажа,че е един от най-продаваните в бг.И да добър е за тая цена,пък и няма смисъл да се дават повече пари за гейнер,защото това си е просто гейнер недей да очакваш чудеса.
нали точно от гейнъра се очакват чудеса :D