Протеин на MLO ?

17.08.06
14:53

Един приятел ми препоръча да си взема протеин на MLO Muscle Juice май се казваше. 80лв. за 5кг бил. Искам да Ви попитам дали е добър и ако може линк към него.

П.С. Приятелят стана 2 на Световно по гребане преди 10-на дена!

17.08.06
15:04

[quote author=“Blashyrkh”]Един приятел ми препоръча да си взема протеин на MLO Muscle Juice май се казваше. 80лв. за 5кг бил. Искам да Ви попитам дали е добър и ако може линк към него.

Абе не е на MLO гейнера,а на Ultimate Nutrition :wink: .За този гейнер мога да кажа,че е един от най-продаваните в бг.И да добър е за тая цена,пък и няма смисъл да се дават повече пари за гейнер,защото това си е просто гейнер недей да очакваш чудеса.

17.08.06
19:44

мислиш ли че е станал 2ри от гейнера? xaxaaxaxa

17.08.06
20:52

Хахха не бе човек не мисля! :D Как можеш да си помислиш такова нещо? Просто той ме посъвтва да го взема.

17.08.06
21:43

[quote author=“Body_Builder”][quote author=“Blashyrkh”]Един приятел ми препоръча да си взема протеин на MLO Muscle Juice май се казваше. 80лв. за 5кг бил. Искам да Ви попитам дали е добър и ако може линк към него.

Абе не е на MLO гейнера,а на Ultimate Nutrition :wink: .За този гейнер мога да кажа,че е един от най-продаваните в бг.И да добър е за тая цена,пък и няма смисъл да се дават повече пари за гейнер,защото това си е просто гейнер недей да очакваш чудеса.

нали точно от гейнъра се очакват чудеса  :D

21.08.06
11:19

А от къде мога да си го взема? И колко е точната му цена?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1