16.08.06
17:42
Тозу гейнер Supermass 2100 дали е добър???И ако не е какав да си взема и от каде защото този може да се поръча..
17.08.06
00:20
Вземи са на Универсал.1.5 кг за 29 лв добър е.
ако ще е от БГ, по добре Супер Мас на Нутрим.
17.08.06
01:22
за този на универсал съм съгласен но ако искаш български според мен де е по - добре супер масс на биогейм а не този на нутрим
[quote author=“realityman”]Вземи са на Универсал.1.5 кг за 29 лв добър е.
ако ще е от БГ, по добре Супер Мас на Нутрим.
какъв е този гейнер на Универсал за 29 лева и доволен ли си от него?
17.08.06
10:13
Става дума за - Universal Mega Mass 3000
http://www.fitnessbg.com/show.php?category=universal тук може да го видиш.
Кача се определено бъзо с него, но и се омазнява.
17.08.06
10:20
[quote author=“realityman”]Става дума за - Universal Mega Mass 3000
http://www.fitnessbg.com/show.php?category=universal тук може да го видиш.
Кача се определено бъзо с него, но и се омазнява.
Така е! В момента го пия и определено работи. На Биогейм гейнъра се предлага на цена от 10 лв. за 0.5 кг. на Universal е 29.90 лв. за 1.5 кг. сами си направете сметка кое е по-изгодно. За сравнение м/у фирмите производители изобщо не може да става дума.
колко е една доза? колко калории
смисъл за колко време ти стига едно такава кутия?
Супермас 2100 на биогейм е един от добрите им продукти, добър е за начинаещи, но за сериозно трениращи не става - белтъка е малко и не е достатъчно качествен.
18.08.06
11:26
Една доза е 180 гр. не съм го смятал за колко време стига тъй като не взимам цяла доза, а отделно пия и суруватка и млечно-яйчен. Мога да кажа, че със сигурност е по-качествен от Биогейм и Нутрим - все пак говорим за гейнър а не за протеин. От тези 180 гр. 40 е белтък дозата от 180 грама пишеше, че осигурява 3000 калории.
[quote author=“head_hunter”]Една доза е 180 гр. не съм го смятал за колко време стига тъй като не взимам цяла доза, а отделно пия и суруватка и млечно-яйчен. Мога да кажа, че със сигурност е по-качествен от Биогейм и Нутрим - все пак говорим за гейнър а не за протеин. От тези 180 гр. 40 е белтък дозата от 180 грама пишеше, че осигурява 3000 калории.
Хеад Хънтър , какъв млечно яичен пиеш ??? със сигурност не е про голд , аз досега неможах да си намеря изгоден млечно яичен много скъпо ми излиза веднаж си бях зал 0.5кг. на Био Тех за 25лв. но все пак си идва скъпо ! ??
[quote author=“head_hunter”] дозата от 180 грама пишеше, че осигурява 3000 калории.
Това е леко невъзможно...
18.08.06
13:27
[quote author=“Kang”][quote author=“head_hunter”]Една доза е 180 гр. не съм го смятал за колко време стига тъй като не взимам цяла доза, а отделно пия и суруватка и млечно-яйчен. Мога да кажа, че със сигурност е по-качествен от Биогейм и Нутрим - все пак говорим за гейнър а не за протеин. От тези 180 гр. 40 е белтък дозата от 180 грама пишеше, че осигурява 3000 калории.
Хеад Хънтър , какъв млечно яичен пиеш ??? със сигурност не е про голд , аз досега неможах да си намеря изгоден млечно яичен много скъпо ми излиза веднаж си бях зал 0.5кг. на Био Тех за 25лв. но все пак си идва скъпо ! ??
На Био Теч си взимам 25 лв. 0.5 кг. вярно излиза по-скъпо ама видях с евтиното как е :x
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“head_hunter”] дозата от 180 грама пишеше, че осигурява 3000 калории.
Това е леко невъзможно...
Това е което пише на кутията, но и аз не го вярвам. Просто казвам на момчето по-горе какво представлява като описание на производителя.
18.08.06
13:38
Един вариант за млечно яйчен протеин на добра цена:
1 кг казеин насипен, има го във Варна, мисля че е от същите вносители на новозеландската насипна суроватка - 25 лв
1 кутия WPI Nutrim, просто за вкус, щото казеина е отвратителен на вкус
и дозата е 2-3 лъжици казеин и 1 лъжица сурватка.
[quote author=“head_hunter”]
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“head_hunter”] дозата от 180 грама пишеше, че осигурява 3000 калории.
Това е което пише на кутията, но и аз не го вярвам. Просто казвам на момчето по-горе какво представлява като описание на производителя.
Знам че не вярваш. При едни елементарни сметки излиза че 3000 калории ще е ако дозата е 400-500 гр и по голямата част от този геинер трябва да е мазнини :) Да не се подвеждат момчетата, това имах предвид.