риба тон

SH

06.08.06
17:34

зна4и интерасуваме риба тон колко калории садаржа .намерих 4е садаржа в 100 грама 234 калории ами ако е наистина толкова кво я препора4ват за нвд.тя е супер калори4на и мазна

Не всички мазнини са вредни. В някой риби се съдържат и омега-3 мастни киселини, които помагат при отслабването. Тази риба има високо съдържание на протеин, затова се препоръчва. Потърси си в сайта съдържанието. Тебе като те мързи, защо и мен да не ме мързи.

CR

06.08.06
18:37

консервите риба тон в собствен сос са 90кк на 100 грама

SH

06.08.06
21:48

[quote author=“cranberrry”]консервите риба тон в собствен сос са 90кк на 100 грама[/quote

драпнах си една книга сас рецепти итам пише риба тон 234 калории .голямо несаответствие немислиш ли

SH

06.08.06
21:50

[quote author=“manson”]Не всички мазнини са вредни. В някой риби се съдържат и омега-3 мастни киселини, които помагат при отслабването. Тази риба има високо съдържание на протеин, затова се препоръчва. Потърси си в сайта съдържанието. Тебе като те мързи, защо и мен да не ме мързи.

пи4 не ме марзи тарсих ама не намерих

Консерва с риба тон без олио, 80 гр (133 Ккал)

http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1

CR

07.08.06
14:27

на консервите си пише

15.08.06
17:01

тая риба не ви ли е много тричава
на мен ми е много суха

15.08.06
17:06

хаха в момента хапвам консерва океан, само да ви кажа да си взимате в собствен сос че другата е много мазна
( но и по-вкусна)

18.08.06
13:54

[quote author=“bimbim2k”]тая риба не ви ли е много тричава
на мен ми е много суха

Да такава е. Аз източвам водата от консервата и слагам малко зехтин-около 10гр. и вече е по-добра :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1