18.08.06
18:36
здр на всички.на 19 съм и тренирам от 3 години.никога не съм имал нужда от хранителни добавки.тренирам за ММ.Начи работата е,че от мн малък пуша и то мн.не съм имал никакви проблеми до сега,винаги съм си имал желания резултат,даже и повече.вс е натурално,постигнато с мн хляб,мляко,месо,пот и тн.но почнах работа и се почна-умора,никво желание за трен.никово настроение,все 1 че съм някои дядка.от извесно време се питам да ги отказвам ли?дали ще се оправят нещата.дали е от тях?не е решението да почна хран добавки според мен.АКО ИМА НЯКОИ ОТ ВАС КОИТО Е ПУШАК,Е БИЛ ПИШАЧ ИЛИ ПЪК ПОЗНАВА НЯКОИ С МОЯ ПРОБЛЕМ ДА МИ ПИШЕ.може и да има такава тема но аз не намерих до сега.от 2 чета форума ви,но нищо не пиша зашт не знам нищо и нямам такъв опит в сравнение с повечето от вас.
благодаря ви предварително!Успех:)
според мен е преумора и или е от гадната жега.пробвай да починеш няколко дена от тренировки
Не е трябвало да ги почваш според мен!!! Аз се задъхвам във фитнеса и без да съм пушил, не мога да си представя обаче на пушач какво му е! Но ти си си го избрал все пак. Има едно единствено правилно решение и то е да ги спреш, всичко друго са илюзии...
Аз пуша от 20 и няколко години. :oops: Знам че е вредно, знам до какво може да доведе и въпреки това .... След тренировка, въпреки че едва дишам, така ми идва да запаля една цигара - едва се удържам. Сега съм ги намалил доста - по 10 цигари на ден, преди пушех по две кутии. Смятам да увелича интензивността на тренировките и да ги спра ма**#$%@@ и цигари. Трябва ГОЛЯМ ИНАТ за тая работа! :evil:
Най-добре ще бъде, ако се опиташ да ги откажеш...или поне намалиш...
Най-вероятно умората ти не е от тях, а по-скоро от това, че си почнал
работа и още не си свикнал...но ще влезнеш в ритъм и всичко ще си
дойде на мястото...Жегите също са добра причина за умора...
27.08.06
16:12
Ако смяташ да си продължаваш със фитнеса и да имаш успехи най-добре или спри цигарите или ги намали колкото можеш по-малко. (чувал съм, че една цигара на ден е полезна) Също така, ако пиеш трябва и него или да го спреш или да го намалиш до 1-2 бири на ден (през лятото), а зимата 1-2 чаши вино :P