17.08.06
17:46
какви са ви наблюденията върху електрическите уреди за корем - тези дето ги рекламират по телевизията. има ли ефект това нещо?
логически трябва да има, но това е за мързеливци и резултата няма да е нищо особено. Ако си дебел няма да свалиш мазнините с този уред, ще стегнеш корема но какво от това като плочките няма да се виждат! Фитнеса е най-доброто и диета!
логически трябва да има, но това е за мързеливци и резултата няма да е нищо особено. Ако си дебел няма да свалиш мазнините с този уред, ще стегнеш корема но какво от това като плочките няма да се виждат! Фитнеса е най-доброто и диета!
Мда,аз съм пробвал един от тези уреди наречен Бърди,определено имаше ефект,много добре напомпваше бицепса и коремните мускули,но аз нямам много мазнини,а на хора със солидно количество мазнини няма да помогне...
18.08.06
01:47
Не съм ги употребявал, но пък и не мисля, че някога ще си купя такова нещо. Не ми вдъхват доверие.
18.08.06
10:52
Как може с ток да се прави мусколи,ако беше теи отивам и са фащам за жиците.И как мислиш хубаво ли е за мускола да го бие ток,обива слабите клетки в тялото.
[quote author=“M_7el”]Как може с ток да се прави мусколи,ако беше теи отивам и са фащам за жиците.И как мислиш хубаво ли е за мускола да го бие ток,обива слабите клетки в тялото.
Може като се стимулират мускулите да направят контракция, тогава има ефект. Ако искаш нещо сериозно обаче има си фитнеси. Културистите ако тренираха така всеки щеше да има по 50см ръка
18.08.06
21:22
[quote author=“djpetko”][quote author=“M_7el”]Как може с ток да се прави мусколи,ако беше теи отивам и са фащам за жиците.И как мислиш хубаво ли е за мускола да го бие ток,обива слабите клетки в тялото.
Ххахахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Къв мускОл бе пич не съм чувал за мускОли
Като не си чувал тогава от каде знаеш как се пише.. само зарад аватарати няма да те напсувам,етакива найги мразя да се пресмиват на хората в вместо да ги поправят се едно те са безгрешни.
айде малко по-полека и двамата!
Йода
19.08.06
12:58
Тези електронни стимулатори са предназначени за употреба в покой. Отпускаш си ръката, слагаш уреда на бицепса и той започва да прави минимални съкращения. Ако бяха по-силни импулсите ръката на потребителя щеше да се мятка от земи до таван, но това не е целта на тези джаджи. Те са за хора, които водят заседнал начин на живот и имат понижен тонус. Маса с такова нещо не може да се прави. Да не говорим, че трябва да се мацаш с разни гелове, все едно ще си правиш видеозон.
19.08.06
15:22
ми аз сам ползвал и бърди и абтроник ми кво да ти кажа наистина като пуснеш някоя по-висока степен и аок го сложиш на корема усещаш напрягане но маса с това не може да се прави...
Това е реклама. Някой хора са си направили сметката как лесно да забогатеят.
[quote author=“angeleyes”]Това е реклама. Някой хора са си направили сметката как лесно да забогатеят.
И аз така си мислех докато не видях как изглежда пресата на един лекоатлет, които ходеше да тича с такъв уред
Още една изцепка и ще бъдеш наказан !!! Мисля че ти бе показано да престанеш в по-горният пост на модератора
ASTOR
21.08.06
23:05
Не бих си купил нещо за което ще дам толкова пари колкото за доста посещения в фитнес залата. А там стига да си упорит всичко се постига, докато тия неща...
28.08.06
00:09
heep да ти кажа купувал съм си butterfly за мускули и единственото което прави е да ти напомпва мускула и след това от тези токове дето пуска те боли ръката. Така, че недей си дава парите на вятъра (Не питай старило, питай патило) :wink:
28.08.06
10:24
аз пък одавна си бях всемал Бърди , което го ползвах по цял ден , то пише не повечи от 5 мин на мускул , а аз го слагах по 30-40 и отначалото си мислех , че имаши ефект (имах мусколна треска на бицелпса от него и на трицепса) , но маи туй са само измислици , обаче наистина се осеща , че се напомпва ръката :lol: , но няма смисъл от него пълни глупости е !
Поздрави
28.08.06
10:54
и претренирах и нетренирах :lol: много начини съм пробвал обаче при мене нямаши ефект нз при теб как е било , но според мен едно е да те блъска тока (което е вредно за сърцето) , а друго си е да блъскаш в залата!
[quote author=“heep”]какви са ви наблюденията върху електрическите уреди за корем - тези дето ги рекламират по телевизията. има ли ефект това нещо?
Ти ще гладиш ли,ще почистваш ли... :lol: Под ел уреди разбирам това...А иначе е много смешно да си мислиш че с тези неща може нещо да направиш