Хапове за подобряване на съня

23.03.06
20:06

Интересувам се от хапове, билки и т.н. подобряващи съня. Спя много лего и почти винаги не успявам да се наспивам. Будя се при най-малкия шум. Живота ми клони повече към динамичен, а и проблемите с университета допринасят да се чувствам някакси отпаднал. Като добавим и работата с компютъра нещата наистина не изглеждат добре.

Как да реша този проблем ?!?

23.03.06
20:11

Ако имаш проблеми със съня взимай валериан...за това се сещам сега.

24.03.06
01:21

аи без валерианчета а?
стига глупости-то за тая работа не е хубаво да зимаш особено сънотворни щото може се пристрастиш.Може пробваш Мелатонин-дават го уж за по-дълбок сън и не е сънотворно.

24.03.06
23:18

[quote author=“egorig”]Интересувам се от хапове, билки и т.н. подобряващи съня. Спя много лего и почти винаги не успявам да се наспивам. Будя се при най-малкия шум. Живота ми клони повече към динамичен, а и проблемите с университета допринасят да се чувствам някакси отпаднал. Като добавим и работата с компютъра нещата наистина не изглеждат добре.

Как да реша този проблем ?!?

Моя съвет е даже не си и помисляй за хапове.

Билкови чайове, леко несериозно исглежда, но от личен обит знам че много помогат, около вечеря е просто супер. стандартно: риган, кантаръон, малко мащерка, мента... /трябвада се подбере състава защото мащерката примерно мисля че по скоро действа възбуждащо/

Но товоя проблем е по-скоро психически, а психика със хапове да лекуваш.... доста кофти ми се вижда.

Поздрави

25.03.06
00:15

Може  да пробваш и с червено вино. Пийвай си по малко с последното ти хранене за деня.

25.03.06
19:06

Виното е добра идея, а що без валерианчета, а ? :)
Взимал съм валериан доста пъти, пък не съм пристрастен... :roll:

IV

25.03.06
20:38

най добре ZMA или Melantonin

20.08.06
17:30

Хanaх 0,25 и си готов
на мен това ми е спасението вече само

но трябва да се внимава с него
и е със зелена рецепта

20.08.06
17:53

Неуробекс или Тиоридазин 5 mg ;)

B_

20.08.06
17:56

бати пичовете - Варелиан - сънотворно!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

21.08.06
18:51

Мелатонина действа добре, но ZMA още по-добре

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1