20.08.06
18:46
zdraveite ot dnes sam vav foruma mn 4etoh no ne vidqh momi4e kato men :( taka zna4i visoka sam 1.68 i teja…. 75 kg :( treniram tenis na kort redovno vseki den po 4as nai malko .. pravq koremni presi,klqkaniq i dr uprajneniq vkashti .. ograni4avam se v hranata i da si go kaja 4estno pravq dieti koito ne sa polejni ot sorta 1 den na plodove dr den na zelen4uci .. ako mojete da mi prepora4ate nqkakf rejim na hranene ili dieta .. 6e sam vi mn blagodarna gotova sma na vsi4ko ve4e samo da otslabna ..
Моля пишете на кирилица! Други мнения на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!
Йода
21.08.06
00:34
минала съм през много диети и знам че не се получава лесно.бях 55 на 164 сега съм 47 кг,бях станала и 45.ще ти кажа нещо важно :каквото и да правиш,не гладувай!от гладуване ми спря цикала,бях на хапчета и от тях качих всичко което бях свалила.освен това стомаха ми забрави какво е да яде и имах страшни проблеми и с това-сега мога да се похваля,че съм добре.тактиката е сама да усетиш от какво сваляш без да гладуваш-пробвай всичко!аз дори съм била на диета само с шоколад :lol: за всеки си е индивидуално храненето,пък и е до физика.не караи по график-днес 5 ябълки и това е...по-добре яж винаги когато усетиш глад,но по много малко,колкото да спре да стърже корема.ходи да бягаш и след 6-7 вечер гледай да не хапваш.пробвай с богата на трудно смилаеми въглехидрати диета,пробвай и белтъчна после.сама ще разбереш кое е за теб.никои не може да ти каже какво да ядеш!тялото си е твойо и ти ще прицениш какво изисква за да отслабнеш...желая ти успех-пътят е дълаг,а и като успееш трябва да продължаваш да се поддъраш.мога само да кажа-лесно им е на природно слабите...ДАВАЙ УПОРИТО!!! :)
21.08.06
01:54
blagodarq ti mnogo :)
Ти не разбра ли да пишеш на кирилица !!!!! драсни още един пост на латиница и си в клуба на баннатите потребители
ASTOR