Pro Gold 90

19.08.06
13:35

Много ми е интересно дали някои ползва още този “ПРОТЕИН” и каде го слага в диетата си :roll:

JI

19.08.06
14:30

след тренировка заради 60 % вото му съдържание на прости въглехидрати :lol:  :lol:  :lol:

EM

19.08.06
17:23

не но си пазя една голяма кутия, в която си държа насипния казеин

RE

19.08.06
18:46

А някой да е пробвал новия Про голд и да каже нещо по въпроса.По-добър ли е от стария или всичко си е по-старому.?

21.08.06
11:46

Аз бях писал в една друга тема.... пия (не редовно обаче) от “новия” ProGold 90… със сигурност не е ония от преди няколко месеца.. интересното е, че малко след като станаха тия скандали около съдържанието му на белтъци  Нутрим дигнаха цената и новите опаковки съдържат по-различен протеин.... седи ми като суроватката... бърка се по-лесно като че ли.... не съм на НВД но се опитвам да чистя и определено не качвам (поне) килограми от него.... но определено няма да спекулирам за новото процентно съдържание на белтък :)

21.08.06
14:16

и аз съм пробвал от новия.. на вкус е мн гаден, така че може да са го променили нещо...

ZO

21.08.06
22:49

Аз на нутрим друго освен wpi-то не бих ползвал,тоя про голд не дава много резултат(поне при мен де).Новия не съм го пил и не мога да кажа нищо.

NE

21.08.06
23:00

ако е добър и аз ще зема да пробвам новия че не ми стигат парите за американски протеин :(

21.08.06
23:11

Добър? Не бих го нарекъл така..... ако старият беше “лош” и не това, което се рекламираше на опаковката, то новият е..... “подобрен” може би...

21.08.06
23:51

Кви пари е новия и кви разфасовки има?

RE

22.08.06
00:08

към 9 лв е за 400 гр., другите не ги знам виж в сайта им

22.08.06
03:22

eми ако е хубав казвайте ама аз на предишния не му се радвах не сам го пил само 1-2 пати и ся намам мн доверие след онова което показаха тестовете

22.08.06
17:12

[quote author=“dorian_87”]Кви пари е новия и кви разфасовки има?

Реално не говорим за нов ProGold… Нутрим официално не продават подобрена формула , но определено е сменена... т.е. няма промени по опаковка и разфасовки... 400гр. и 1кг. мисля са... с леко завишени цени...
Едва ли официално биха си признали за ниското качество като пуснат “подобрена” формула... щото тя тогава трябва да е 95% на хартия :D

22.08.06
17:30

Не знам при условие че се направиха толкова изследвания и т.н. и вие продължавате да си напирате за тоя про голд... просто забравете за този протеин и тази фирма и толкова...

EM

22.08.06
17:38

аз пък вас не ви разбирам, сигурно повечето помнят добре, че преди да излезе изследването на Про Голда всички се убиваха да го хвалят.Още тогава си личеше че много от момчетата не го бяха пробвали, но на принципа да участват в дискусиите се скъсваха да го хвалят, дори го сравняваха с амер. продукти.
Това съм го забелязал за много неща във форума - не си пробвал нещо, ама си чувал еди какво си и спориш и си държиш на своето.
Сега едва ли не ще изкараме пак Про голда на дневен ред, ще му пуснем едно изследване, ще се окаже че вече е 80 % и понеже е евтин пак ще възкръсне манията по него. Как вообще сте готови да дадете пари за продукт на една фирма, която явно ви е лъгала с години и щеше да продължи ако нещата не бяха се разшумяли толкова?????!!!!!!!!!!!!!!!!Ами те щом това им е политиката да лъжат и мамят клиентите си, представяте ли си с каква корупция са си взели сертификацията по ИСО?А навремето преди изобщо да има пазар на хранителни добавки колко боклуци сме изпили???????
имайте предвид, че въпросната фирма прави много яка кампания да си върне загубеното доверие, така че няма да се учудя ако след време някой “нов потребител” предложи да го изследваме и “о, чудо”
в предният брой на мускули и фитнес има интервю с Тошко Тодоров, как се подготвя за състезания единствено с про голд. без коментар  :lol:  :lol:  :lol:

RE

22.08.06
18:03

[quote author=“emergency_bg”]в предният брой на мускули и фитнес има интервю с Тошко Тодоров, как се подготвя за състезания единствено с про голд. без коментар  :lol:  :lol:  :lol:

Ейй на това си умрях да се смея :lol:  :lol:  :lol:

22.08.06
21:44

[quote author=“dorian_87”]Много ми е интересно дали някои ползва още този “ПРОТЕИН” и каде го слага в диетата си :roll:

И още как... по някои зали така вони на проголд, че не е истина...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1