22.08.06
20:29
Знам че има колкото човек иска теми за л - карнитин, но както често всички казваме в тоя спорт доста неща са индивидуални. Искам да питам кога, по колко, каква марка и колко време да го пия. Никога до сега не съм пил и затова питам в отделна тема. Изчетох доста от темите но не успях да се ориентирам. Мисля че ще е важно и да кажа, че съм на 17, 81кг.,177см,стаж - година и 7 месеца, ръка 41. Съжалявам че темата е отново за тоз л - карнитин. Четох една тема че всяка 2ра е за л - карнитин и там имаше доста добро описание, но проблема е че само са дадени начините на продажба а не дозировката при различните.
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=17497 - има отговорите на всичките ти пъпроси ! :wink:
22.08.06
21:19
Какви са оптималните дози?
Mежду 2 и 4 грама дневно един час преди тренировка.Течната форма се усвоява по-бързо между 20 и 30 минути.
Ами ако са на капсули?
Ами ако са на капсули?
Нямах намерение да отговарям в тази тема, но .... :?
Елементарна математика.Всеки производител е задължен да напише съдържанието на етикета !
Обикновено най-разпространен е вариант на капсули по 500мг, по-рядко по 1000мг и т.н.
4 капсули х 500мг = 2000мг
По-ясно от това ... :mrgreen:
22.08.06
21:37
Бях писал, че не съм пил никога такова и не знам изобщо как се продава :) Благодаря ти за простата математика :)