16.08.06
23:11
Здравейте, случвало ли ви се е при претоварване да получите цистит, или по скоро пясък от бъбреците да трагне по каналите и съответно кръв да има в урината, правя това пояснение защото цистита май е след настинка. Та искам да разбера дали това е свързано с претоварване, защото имам такива наблудения, а аз знам че имам пясък. Междудругото пия протейн и дали има няква връзка с претоварването на бъбрека.
16.08.06
23:14
Имам ми как да няма.Протеина натоварва бъбреците.
[quote author=“realityman”]Имам ми как да няма.Протеина натоварва бъбреците.
Смех ! :D
17.08.06
00:15
[quote author=“djpetko”][quote author=“realityman”]Имам ми как да няма.Протеина натоварва бъбреците.
Който се смее последен се смее най добре. :!:
[quote author=“djpetko”][quote author=“realityman”]Протеина натоварва бъбреците.
Koe е смешното :?:
[quote author=“djpetko”][quote author=“realityman”]Имам ми как да няма.Протеина натоварва бъбреците.
Не е никак смешно. :)
При бъбречни проблеми, препоръчват намаляване на месото и повечко на цитросови плодове и т.н., иначе и КРЕАТИНА е доста тежък за бъбреците, при по-продължителна употреба, може освен алергия да предизвика и рак на бъбреците.
Може би, просто те е надухало ли, де да знам, ама определено е адски неприятно.
Има едни чайове/билки, дето много помагат, освен “Мечо Грозде” - ще видя как се казваше точно и ще ти го напиша.
[quote author=“realityman”][quote author=“djpetko”][quote author=“realityman”]Имам ми как да няма.Протеина натоварва бъбреците.
Който се смее последен се смее най добре. :!:Ето сега аз се смея и се смея последен :D :lol:
Иначе по темата,едва ли ще е от протеина...
Взимай Мечо Грозде на доктор Тошков(май) и ще се оправиш 100%.
Наистина, циститът може като едното нищо да се появи като усложнение от недоизлекувана настинка ( а първо се бях наплашил да не е нещо венерическо :oops: ). Мечото грозде наистина ще прокара инфекцията, но ако положението е по-зле, най-вероятно ще ти предпишат и Ципрофлоксацин. Три дни след като ми се ревеше от болка, това нещо вече ме беше вдигнало. Ако обаче проблемът ти е свързан с някакви камъни, веднага намери време за видеозон, съвет от уролог за лечение и диети и т.н.
[quote author=“stan40”]Здравейте, случвало ли ви се е при претоварване да получите цистит, или по скоро пясък от бъбреците да трагне по каналите и съответно кръв да има в урината, правя това пояснение защото цистита май е след настинка. Та искам да разбера дали това е свързано с претоварване, защото имам такива наблудения, а аз знам че имам пясък. Междудругото пия протейн и дали има няква връзка с претоварването на бъбрека.
Най добре заеби тоя протеин, както и други добавки товарят бъбреците, някои доста яко.
А, стискам ти палци да не е де, ако протеина е български, не си и помисляй да ги взимаш повече!
На какво се смееш !!!! ???
23.08.06
05:15
[quote author=“djpetko”][quote author=“realityman”][quote author=“djpetko”][quote author=“realityman”]Имам ми как да няма.Протеина натоварва бъбреците.
Който се смее последен се смее най добре. :!:Ето сега аз се смея и се смея последен :D :lol:
Най-смешното нещо до тук в темата е глупавата упоритост в незнанието :!: