Retabolil Beanabol -6to za sistema e tova ima li dobri rezul

Темата е заключена.
Прескочи до:
EK

17.09.04
23:08

kajete ne6to za tazi sistema v 2 mese4en cikal kak 6te se otrazi na 181 sm 4ovek 64 kg-mov sas golqma 4urka hahah bazikam sa kajete seriozno

Това е БГ Форум.
И като такъв се пише
САМО НА КИРИЛИЦА!!!
Нарушители ще бъдят санкционирани много строго.
vanisher

17.09.04
23:57

:evil: Български!!! Използвай кирилица!

KO

20.09.04
16:55

tova e dobra kombinaciq no mnogo slaba.to bionabola si e kato bombonki
po dobre retabolil s methandrostenolone i to dozi ot 100mg no ne i ako si na4inae6t.No i s bionabol moje6 da si napravi6 cikal 8 meseca i da zobi6 qko proteini i dr hrana i 6te ima6 stra6en efekt.Posle bavno namalqva6 dozata prai6 poddyrja6ta doza i 6te se nacepi6 kato govedo ot rastej
uspeh

Това е БГ Форум.
И като такъв се пише
САМО НА КИРИЛИЦА!!!
vanisher

20.09.04
21:59

Абе, приателю, ти добре ли си бе, чуваш ли се какно говориш, цикли по 8 месеца с токсичен стероид, ми ти не по 5мг ами по 2 да пиеш ще се разкапеш като презряла круша за това време. А за дози по 100мг да не говорим в какъвто и да е цикъл. Айде малко по-спокойно да я караме в тоя форум

20.09.04
22:50

След 8 месеца ще забравиш, че някога си имал тестиси  :evil:

PI

21.09.04
17:00

пичове аз да ви кажа..начи пърово не съм фен на бионабола ама както и да е..
та по темата..начи един съученик направи 1 месец цикъл бионабол с ретаболил като имате впредвид че той не беше зимал никва химия и имаше страшен ефект!начи..той си биеше по една инжекция ретаболил в средата на седмицата и зимаше поддържаща доза бионабол и след тва си зе креатин и почти сичко си му остана и сила си има повече ся и така.. :lol:  та бая се замислям сега дали да не напрая като него?вие как мислите? :roll:  ае! :lol:

ВН

21.09.04
23:46

Ако някой се навие да извърши глупостта с 8 -те месеца Бионалбол с такива дози, неминуемо ще свърши с цироза или рак... (не вярвам да доживее до края на цикъла). Аз съм лежал на Урвич в хепатологията, а в раковата само на посещения съм бил - не е весело да си там  :cry: ...

22.09.04
00:07

Бъх... освен това след 8-те месеца препоръчва и поддържаща доза... Ако някой направи това си подписва смъртната присъда! Направо невярвам, че някой може да напише нещо подобно дори на шега...

PI

22.09.04
12:15

perlsite братле дай мнение за по-горния ми пост?кво мислиш за това?
ае! 10х предварително! :lol:

@Pitt_Bull: Направи като когото искаш. Това мислим, ако не ние - то поне аз.
Само може ли един въпрос: за какво толкова спешно ти е притрябвала тази сила? Да не мислиш да носиш панели и да ги редиш или какво?

Хубавото на бавния растеж е че постоянно има мотивация и това ти дава сила да тренираш. Днес качиш на тежест за рамо, утре за клек, вдруги ден на лежанката и т.н. И това всеки ден по малко ти повдига духа и радостта от спорта.
При цикъла със стеро изкелефенчваш всичко в ненормални граници за два - три месеца и после борбата е да го задържиш. В много случаи и не се получава да го задържиш. Или го задържаш, ама няма растеж - стигнал си предела. И къде е мотивацията да продължаваш?
Ми няма я.
Ами закво си се тровил тогава?
А силата, качена чисто, си е стабилна. Тя варира много малко и много бавно се губи. Губи се малко тренинг на мускула, почва да боли или има опастност от травма, ако дълго не си тренирал, но бързо се възстановява.
И това са само минусите на стерото без да отчитаме вредните ефекти. Ако отчетем и тях вече не знам какво да отговарям.
А цикъл с два по - вредни от тея двата стероида като че ли е трудно да намериш, Pitt_Bull.
Та замисли се. И на мен мотивация ми е силата. Може би си струва да назобиш, ако след месец си на състезание по трибой. Тогава ще лепиш резултати на състезанието и хората ще те гледат. Иначе за какво?
За да избушиш показателите и силата вместо да расте, да почне да ти пада и да изпадне в застой.

PI

22.09.04
17:27

D3BEP ами братле аз до ся цикъл не съм праил пък и в един от по-горните постове казах че не съм ни най-малко фен на шибания бионабол..аз също смятам че е по-добре малко,но качествно за разлика от обратното - да се назобиш като луд за 2 месеца и след тва да се нацепиш като свиня!нямам ни най малко желание да стане така..просто ми беше инетересно вашето мнение.. :)  така де..мисля че вие може да дадете свестен съвет :) а и не искам ни най-малко да си мислиш че съм от “онези” който са правят на големи разбирачи обаче същевременно смучат разни “бонбонки” като бионабола 8)  ае със здраве! :lol:

KO

22.09.04
18:22

ne sam kazal 4e postoqnno po 100 mg!poslednite meseci postepenno namalqvam himiqta i praq poddyrja6ti dozi i t n.A tova za testisite 4e sa okapali te ne samo 4e sa okapali ot predi 2 godini no i slabo me valnuvat.
Vajnoto e obema mom4eta drugoto vsi4ko e fotomontaj i momentna zabludaa moite obemi mislq 4e specialno v tozi forum sa nai ogromnite
A bionabola specialno na mene ne mislq 4e mi dava str efekti za6toto az si go piq izmejdu drugoto kato hap4enca.S karzil si4ko stava.a bionabola mejdu drugoto si go piq ot 18 godi6en
uspeh vi jelaq!

Това е БГ Форум.
И като такъв се пише
САМО НА КИРИЛИЦА!!!
vanisher

PI

22.09.04
18:54

ИЗВЪН ТЕМАТА!!!

няма да прая нова тема 6ото има достатъчно много безмислени във форума до сега..така че използвам момента тук да попитам..
Има ли някой,който знае от каде мога да си зема дека от ПЛОВДИВ??? :cry:  не ми казвайте че няма тука поне една майничка като мен :)

HE

23.09.04
10:13

Хахаха Бионабола бил като бонбонки :shock: ! Ами папкай си ги тогава бе пич и на четвъртия месец освен, че ще си останал без голяма част от карантията ще се сдобиеш и с цици!

GO

23.09.04
18:12

abe pi4 ti lud li si?horata s po 50mg.bionabol stavat 6ampioni ti mi govori6 za 100mg i sigurno ne si gledal sustezanie i kato zritel??? i kvi sa tia cikli 8 meseca toi da ne se gotvi za olimpia 4e da se spukva ot zob?

Това е БГ Форум.
И като такъв се пише
САМО НА КИРИЛИЦА!!!
vanisher

ВН

23.09.04
19:07

Сигурно е човека с най-малко стероидни рецептори в Европа :), затова му трябват 100 мг, инак не го усеща... (шегувам се)

23.09.04
19:27

Какво го коментирате тоя неграмотник.. дори на български не може да пише  :lol:

KO

24.09.04
18:06

e perliste izvinqvai ama mislq 4e si mn strahliv 4ovek.az li4no poznavam 4ovek koito priema po 1 gram bionabol na den i nqkolko po 200 taka 4e 50 mg e doza za AMATIORI ili detska dozi4ka.A mejdu drugoto za ku4e6kite cici pak ne pozna za6toto si gi imah po rojdenie

Това е БГ Форум.
И като такъв се пише
САМО НА КИРИЛИЦА!!!
vanisher

GO

24.09.04
21:12

pi4 6te ti kaja 4e sum se sustezaval i poznavam mnogo sustezateli i naistina ima maloumnici koito vzimat po 300mg. kato Emil Skorchev ,koito za edna godina zaleze zadrusti si receptorite za nula vreme i krai.a mnogo ot golemite ne sa vzimali pove4e ot 100mg. metan. za dr. ne komentiram.a ima i koito vzimat i dva grama dnevno i ni6to osobeno drugi s 50mg. vurviat na gore i imat ogromen potencial.taka 4e s tezi ne6ta triabva da se raboti mnogo vnimatelno. :twisted:

Това е БГ Форум.
И като такъв се пише
САМО НА КИРИЛИЦА!!!
vanisher

24.09.04
21:42

[quote author=“kokoo”]e perliste izvinqvai ama mislq 4e si mn strahliv 4ovek.az li4no poznavam 4ovek koito priema po 1 gram bionabol na den

Страхът е естествен защитен механизъм предпазващ нормалният човек от правенето на глупости. По-същата логика някой наркоман може да ми каже “много си страхлив щом не си биеш хероин”. Но по-добре е да имам страх от някой неща.. отколкото да имам комплекси които да избивам...

KO

25.09.04
14:00

verno ve tova mai za straha si e vqrno no mene ne me byrka da na6ivam qko i bez tui znaq 4e ve4e i 60 god sig nqma da dojiveq no kratko no slavno

Това е БГ Форум.
И като такъв се пише
САМО НА КИРИЛИЦА!!!
vanisher

HE

28.09.04
12:32

Е да наистина след осем месечен цикъл с бионабол ще живееш доста кратко, а до колко славно ти си знаеш!

28.09.04
13:24

аеееее модератори заспали я го банете тоя !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28.09.04
15:18

И на мен ми писна!!  :evil:

PJ

29.09.04
09:53

Ае коко ти да не работиш в някой погребално бюро, че така на навиваш ( от страх ли от какво ) да праим цикли по 8 месеца ( макар че ми се иска да си объркал седмиците с месеци ).

NI

29.09.04
15:35

правил сам този цикал но не толко време резултата беше добар говорим за цикал от 1 мисец а не 8.8 6те направа когато реша да умирам  :D

KO

30.09.04
19:02

николайчо един месец е много смешно време не го споменаваи така безстрашно пред хората че който по разбира знам че ти се смее.прави се цикал поне 8 седмици.А относно изказването на ПЖ за погребалното биуро искам да му кажа че много бърза да ме погребва.
не е хубаво да завиждате че сам най якия момчета.Помислете си варху това!!!!!

DJ

30.09.04
19:09

ti lisi nai qkia BRE mi dai snimka date vidqt horatai da kjat te ne sam dase opredelq6i stiga si pisal gluposti s koito samo moje da navredi6 na nqkoi [horata te pitat za za parvi cikli ti im kazva6 100mg bionabol nevqrvam da ima 4ovek na ZEMQTA deto dae zapo4nal s 100mg zatva po spoko]

Това е БГ Форум.
И като такъв се пише
САМО НА КИРИЛИЦА!!!
vanisher

DJ

30.09.04
19:15

prati mi snimka ako ima6 na   dj_niki1@abv.bg

Това е БГ Форум.
И като такъв се пише
САМО НА КИРИЛИЦА!!!
vanisher

NI

30.09.04
23:42

това че твоите супер цикали са по 8 месеца или седмици не ме изтересува ти можеш да го направиш ако искаш и 1 год. а аз 1 месец и резултата да е по добар.зависи си от човека и как и как ги взимаш.ти излезе обаче голям разбирач с тия 8 месеца  :twisted:

NI

30.09.04
23:47

dj niky мислиш ли че ще ти изпрати негова снимка кои знае  от  каде ще открадне за да се изкара животно  :D

ВН

30.09.04
23:48

Излиза, че момчето е същински професионалист! Лошо няма - вероятно ще го видим на 3 ти в зала “Христо Ботев”, или?

RH

01.10.04
03:11

da naistina ne losho kokoo da kachish tvoq snimka ako imash vazmozhnost na horata im e interesno na men sashto kak izglezhda chovek sled takiva cikli.

NO PAIN NO GAIN

Това е БГ Форум.
И като такъв се пише
САМО НА КИРИЛИЦА!!!
vanisher

HE

01.10.04
10:30

Ей писна ми! Сега пък сме му били завиждали! Ходи се пудри бе!!! :twisted:  Аман от такива! Абе хора няма ли кой да му сложи един банн на тоя????

ВН

01.10.04
12:10

Не е нарушил правилата на форума!

Това е БГ Форум.
И като такъв се пише
САМО НА КИРИЛИЦА!!!
Имидж моите уважения ама тая латиница си е чиста гавра с правилата!
vanisher

KO

01.10.04
12:38

дж ники 1 ще ти пратя с удоволствие и даже ако можеш ми я прикачи да видят и другите многознайковци.Прикачи я на общи теми

Кокич, братчед, и на мен вземи и прати една снимка. Но по възможност на черния ти дроб, че искам да плаша децата с нея. И ако има шанс да има в долния десен ъгъл едно червено кръгче и в него да пише числото 18, идеално ще е.
Пари можеш да изкараш, като продадеш черния си дроб, тестисите и мозъка след смъртта ти на някой институт за генно инжинерство!

Не се обиждай. Но лудостта си е твое заболяване. Ти си носиш последствията от него.
Да, ама в тоя форум влизат малко деца - 13-14 годишни, лаета, които са ходили два пъти на зала и си мислят, че всичко знаят от до, надъхани типчета да растат колкото се може по - бързо, както и ако щеш, може да влезе и някое глупаво същество. Освен това има хора, които градят имиджа на форума и се стараят да пишат издържани, обосновани и точни неща - като например Имидж, с което покачват доверието на посетителите към публикациите тук.
И по едно време се изсипваш ти и казваш, че стероидите са бонбонки и с забити инжекции ретаболил в главата като Хел Рейзър да ходиш, пак е яко и шса чувстваш добре, пък сърцето си го взел назаем, а 8 месеца на стероиди е минимума за да се почувстваш мъж.
Защо трябва да си ръсиш зараза на лудостта върху другите? Доколкото знам начина на действие на Ники, да ме извинява, но няма да се учудя да ти се върже и да се самоубие поради незнание на 15-16 години?

И на твоята невероятна химична физика аз не гледам като на нещо велико. Гледам на нея като на мехур с въздух под налягане. Отвън има мускули, отвътре няма вътрешности. Е, ще изпедпедеца така още месец - два. Обаче аз кули върху въздух не градя. Ти им се възхищавай, колкото ти е кеф. Не и аз, ако ще и на Рони на снимката да приличаш.
И 3 години стероиден цикъл да си направиш, сигурно егото си пак няма да задоволиш. Пък здравето си щом ти не жалиш, аз ли да зажаля?

PI

01.10.04
16:47

ИЗВЪН ТЕМАТА!!!

а...може ли дам и кажете за колко време ще ми стигне 2мл. дека като имате предвид че на седмица си бия по една инжекция..

П.С ..по колко мг е нормално да е инжекцията?

(съжелявам за тъпите въпроси ама нещо ми стана каша в главата от тия мл. , мг и т.н..) :oops:

KO

01.10.04
23:21

ей дзвер по такъв груб начин ли трябваше да ме излагаш пред хората?аз не агитирам никой да ме слуша просто казвам че при мене нищо не става и че НЯМА ПРОФЕСИОНАЛЕН СПОРТ БЕЗ ХИМИЯ!и е глупост да се караме и обиждаме затова че казвам мнението си!

NI

01.10.04
23:24

твоито мнение може да навреди на някои и то доста

ВН

02.10.04
00:11

Кокоо, сега сериозно! Плащаш ли си здравните осигуровки? 8 месеца андрогени... Да не би да имаш вродено заболяване или да си преживял рак на тестисите (простата)?

Споменаваш за професионален спорт и пак те питам, ако взимаш стероиди на ниво състезател, ще те видим ли в неделя в зала “Христо Ботев”? Ако не - защо  :?:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1