САМО ЛЕВСКИ

Темата е заключена.

24.08.06
00:26

БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И ЛЕВСКИ и национмалния по волейбол разбиха съперниците си съперниците си.Да им го ......... дружно братя БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

24.08.06
01:00

Днес е велик ден за българският спорт!Първо волейболистите ни се подиграха с Бразилия а и сега Левски направи това което се чакаше толкова години-най сетне влязохме в заветните групи на Шампионската лига!Продължавайте в същият дух момчета(и футболистите и волейболистите)!

RE

24.08.06
01:07

Българи юнаци!  :D

ST

24.08.06
01:13

БРАВО !!!!!!

24.08.06
01:45

И ся кво само пак ще кажа Левски за 2 години направи това което българските политици за 17 неможаха ! ;)

БГ НАД ВСИЧКО !

M_

24.08.06
10:12

Просто нямам думи за играта на левски бееееееееее... велик отбор  !

И UEFA ни признава -> http://www.uefa.com/competitions/UCL/FixturesResults/Round=2356/match=84632/Report=RP.html :)

24.08.06
10:32

найстина ВЕЛИКО
но ме яд че си пролича
пак нашенска слабост
отпуснаха се след 2:0
и стана 2:2
с два нелепи гола
а имаха сили за победа
но все пак БРАВО
дано стават подобри и не си вирнат носовете
че ВИХРЕН им подсказа  някой работи

а в шампионската лига само лешояди ни чакат
и ако им замирише на мърша тежко ни
но сега да се радваме е време

24.08.06
10:49

УООУУ Не съм спал просто !!! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ и БЪЛГАРИ !!! Левски пак показа страхотна игра и класа, 2ри сме по клубен коефициент, изпреварвайки всички грандове, яд ме е само за червения картон на Лусио. А втория гол на Амаури беше просто невероятен - ТОмашич си го блокира и никой не очакваше просто....
Важното е, че ЛЕВСКИ Е на върха !!!  :D
А за националите ни по волейбол - един голям поклон, да биеш световните и европейски шампиони и то с 3 : 0 гейма е нещо невероятно.

24.08.06
19:51

Ще ги закопаем ли 2 метра под земята Барса, Челси и Вердер  :lol:

24.08.06
19:59

[quote author=“x_3_mar”]Ще ги закопаем ли 2 метра под земята Барса, Челси и Вердер  :lol:

просто си представям как съм на трибуните на стадиона и гледам как Домовчийски се радва на вторият си гол срещу Барселона :lol: Втори не можем да станем в групата но не ни пречи да мечтаем за 3тото място.Успех момчета!!!

хахаха ей ся гледах групите .. ще го духаме много здраво  :lol:

24.08.06
20:15

Е мечетата ми се збъдна ся само остава Левски да сложат цена на билета 100 лева и да немога да ида на мача с Барса .... че то аз тегля заем да ида на мча ;)

24.08.06
21:56

Аз съм от ЦСКА но поздравявам Левски и се радвам че попаднаха в групите

25.08.06
00:09

[quote author=“ASTOR”]Аз съм от ЦСКА но поздравявам Левски и се радвам че попаднаха в групите

Айде и на вас честито след тоя толкова измъчен мач...
Както и на Локото и Литекс.

25.08.06
08:26

Само да кажа че късмета с лесните жребий на левски беше дотук ... Пожелавам им много късмет въпреки че сам заклет ЦСКА-р но все пак дано изиграят добри мачове срещу вердер ... МАни ги Барса , Челси те са непреудолими но ако успееме да залужеме вердер ... а бре ще се види до 1 месец  :wink:

25.08.06
10:48

Тревата ае плс....не искам да почвам спор, но ми е болна тема като някой цесекар почне да ми обяснява как се класираме благодарение на слаби противници, квито бяха и миналата година и тази, и странно защо винаги ;)

Иначе много ще е тежко...но нали знаете на 27 на стадиона задружно да викаме срещу английските боклуци  :twisted:

25.08.06
11:12

[quote author=“topDevil”]Тревата ае плс....не искам да почвам спор, но ми е болна тема като някой цесекар почне да ми обяснява как се класираме благодарение на слаби противници, квито бяха и миналата година и тази, и странно защо винаги ;)

Иначе много ще е тежко...но нали знаете на 27 на стадиона задружно да викаме срещу английските боклуци  :twisted:

Не че нещо ама англииските Боклуци ще смажат Левски аз подкрепяп тревата с жребиите досега се лесни жребии се падаха на Левски , но все пак им пожелавам късмет  :!:  !!!

25.08.06
11:36

[quote author=“Kang”]Не че нещо ама англииските Боклуци ще смажат Левски аз подкрепяп тревата с жребиите досега се лесни жребии се падаха на Левски , но все пак им пожелавам късмет  :!:  !!!

Лежите на тая кълка, ама Левски е в групите! Сега ще направят милиончета даже нито една точка да не спечелят.
Аз левскар не съм, ама  ми е симпатичен отбора защото имам много градски във него. Вчера си счупих пръстите да стискам точно тая група да се падне!!! Да гледам на живо шампиона на Европа  Барселона  срещу български отбор никога не съм се и надявал. А като гледам ЦСКА ако разчитам на тях щях да почакам at least един-два века  :roll:

25.08.06
12:35

[quote author=“TREVATA”]Само да кажа че късмета с лесните жребий на левски беше дотук ... Пожелавам им много късмет въпреки че сам заклет ЦСКА-р но все пак дано изиграят добри мачове срещу вердер ... МАни ги Барса , Челси те са непреудолими но ако успееме да залужеме вердер ... а бре ще се види до 1 месец  :wink:

Точно от Вердер ще го отнесем най-много, понеже те нямат шансове срещу Челси и Барса. Единствената ни надежда е да измъкнем някоя точка именно от Челси и Барса, понеже те ще си опекат работите рано-рано, а и нас ще ни подценят на 100%!!! Само Левски!!!

25.08.06
14:39

Още се чудя как стават тия чудеса с бг спорта...

Толкова се комерсиализира и химизира взичко и въпреки това биеме.

Днеска Матей Казийски е с 71% успеваемост, което е НЕЧОВЕШКИ процент за играч от неговия ранг. Най-добър в световната лига. Следващия след него бил с 50-тина.

25.08.06
15:04

[quote author=“M16”][quote author=“TREVATA”]Само да кажа че късмета с лесните жребий на левски беше дотук ... Пожелавам им много късмет въпреки че сам заклет ЦСКА-р но все пак дано изиграят добри мачове срещу вердер ... МАни ги Барса , Челси те са непреудолими но ако успееме да залужеме вердер ... а бре ще се види до 1 месец  :wink:

Точно от Вердер ще го отнесем най-много, понеже те нямат шансове срещу Челси и Барса. Единствената ни надежда е да измъкнем някоя точка именно от Челси и Барса, понеже те ще си опекат работите рано-рано, а и нас ще ни подценят на 100%!!! Само Левски!!!

Мда...на 12 гостуваме на Барса...е тогава ще е голяма масака  :P
Иначе волейболистите ни - страхотно просто. Карат ме да се чувствам горд, че съм българин, което не е ставало от отдавна. Защо да не премажем Франция и да сме на финал  :D
Канг остава и ние да ги смажем - отбор, който в последните 10-12 години винаги е бил фаворит за ШЛ да не бие дебютантът в лицето на Левски. А и Абрамович набива ужасно много пари ;)
За жребийте няма да коментирам, за вас винаги ще е така ;)

25.08.06
15:34

Зарежете малко фенщината и бъдете БЪЛГАРИ!!
Аз много се радвам за Левски, въпреки, че не са ми фаворит. Надявам се да успея да взема билет за поне 1 от мачовете им.

RE

25.08.06
16:22

Нашите волейболисти биха и Италия с 3:0 .до момента сме с актив 9:0 .Супер сме, просто велики!

А ето и жребия за УЕФА:

ЦСКА-Бешикташ,
Литекс - Макаби Хайфа,
Локомотив - Фейенорд

Да пожелаем Успех на Футболисти и Волейболисти!

25.08.06
16:23

Левски - Челси 27.09.2006
I-ва категория - 40 лв.
II-ра категория - 32 лв.
III-та категория - 10 лв.

Левски - Вердер 31.10.2006
I-ва категория - 35 лв.
II-ра категория - 25 лв.
III-та категория - 8 лв.

Левски - Барселона 22.11.2006
I-ва категория - 45 лв.
II-ра категория - 35 лв.
III-та категория - 15 лв.

Дано да успея и аз да взема билет ама като знам че цяла България иска да ходи на Барса и дори софиянци може да не се снабдят с билети  .... лошо ми стаа

SO

25.08.06
21:18

квойта вашто чудо е  спам спам спам тва е форум за ББ
:lol:  :lol:  :lol:
Браво на наште волейболистчета  :D
Браво и на Левски въпреки че даже не знам какво са направили  :lol:
:wink:

26.08.06
00:19

МОЖЕ БИ ПОНЕ
ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ МАКСИМАЛНО
КАТО ИГРАТ С НАЙ СИЛНИТЕ В ЕВРОПА
ОТ РЕКЛАМИ И ПРАВА ЗА МАЧОВЕТЕ
ПЪК И ТРАНСФЕРИ
И ОПИТ ЩЕ НАТРУПАТ

ЕЛЕ И АКО СПЕЧЕЛЯТ И ТОЧКА ИЛИ ДВЕ ЩЕ Е ВСЕ ЕДНО ЧЕ СА НА ФИНАЛ
:)

Пиши с нормални букви !!! Няма глухи тук
ASTOR

RE

26.08.06
02:36

дайте да стискаме здраво за нащте утре срещу Франция.
Айде да заколим петлите и да играем на финала :D

26.08.06
08:38

topDevil Батка за тебе Сиони който никои не ги знае или Киево които цел живот беха в сериа Б  от 2 години са в сериа А без никакви купи и постижения в Европа силни отбори ли са ??? Да не говоря за миналата година за Петражалка кадето си разпродаде целия отбор и трениора преди мача с вас или Удинезе които идват с втория отбор .... Айде стига спор ... Късмет на момчетата също късмет на

ЦСКА-бешикташ
ЛОКО(Сф)-феенорт
ЛИТЕКС-Макаби Хайфа

Също така да не забравяме великите ни Волейболни национали какво щте напарвят на петлите  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: И после сме на финал срещу Бразилия  :wink:

26.08.06
12:37

Trevata въпроса никога не е бил Удинезе, Киево, Оксер добри отбори ли са. Въпроса винаги е бил Левски или ЦСКА. В момента Левски е на много, много по-високо равнище, така че е безмислено да спорим. И вие имахте своите мигове срещу Леверкузен и Ливърпул, които също играха с 2я си отбор. Даже оня ден се радвах как излъгахте сърбите, дето лежаха по 20мин на тревата  :lol:
За жалост сега и ЦСКА и Локото отпадат, дано поне Литекс преодолеят Макаби.
Днес волейболистите играят от 18:00 с Франция.

26.08.06
15:39

Евала на ЛЕВСКИ дано бият тъпите Каталунци (Барселона) сноЩи паднаха от Севиля с 3на 0 взеха им купата така им се падат ,много приказват ние така онези не могат тази купа е наШа и така нататък така им се пада,срам и позор беШе за Ицо Стои4ков беШе гост коментар, но така е дано да отпаднат тези тъпанари ниШто 4е живея тука в Шибаният им град  :twisted: БЪЛГАРИЯ над вси4ки, нека падат тъпите Барселонци и оная маимуна ЕТО и РОНАЛДИНИО  на тоя дето му растат зъбките ден за ден  :twisted: .Колеги не съм виждал по голяма дискриминация към хората от изто4на европа маи тука са наи големите националисти,тука уважават пове4е мароканците и ония дребните елф4ита латиноамериканците,извинете ме за оффтопика :twisted:  :twisted:  :twisted:

27.08.06
01:27

[quote author=“TREVATA”]Само да кажа че късмета с лесните жребий на левски беше дотук ... Пожелавам им много късмет въпреки че сам заклет ЦСКА-р но все пак дано изиграят добри мачове срещу вердер ... МАни ги Барса , Челси те са непреудолими но ако успееме да залужеме вердер ... а бре ще се види до 1 месец  :wink:

Бухахахахахахаххааххахахахахахахахахахах ! Спомям си два мача много добре . първате година Левски като игра с бешикташ и едва не влезе. на следващата игра с галатасарай и отново се разминаха на 1 гол от лигата ! на следващата година обаче ЦСКА се срещнаха с с галатасарай ! и какво се случи ? два мача по 3:0 общо 6:0 за галата-серей ! честито с лесните жребии на левски ! И пич земи с освести малко ! Това е европа - еднствените слаби отбори отпаднаха , много ме е яд , че свините не се паднаха срещу киево да ви надуят шушонките смешници ! лесен жребий ? кви бяха тия сърби лелееееее толко слаби ми чорбата още по-зле много по-зле . да не говорим , че толкова красив гол от свободен удар не бях виждал скоро ! касмет извадиха даже не заслужаваха да бият толкова са слаби тиа свини ! ама кво да се прай нали съм българин радвах се като вкараха гола ! ама толкова смотана игра не бях виждал одавна !
колкото до жребия на Левски - които и отбори да се паднеха нека сме оптимисти - там играят луди пари левски няма да илязат от групите никога ! осазнайте се това е реалността ! ще се радвам ако за двата мача с барса им вкараме поне един гол ще полудея от кеф ! колкото до челси ! левски играха с челси за влизане в групите преди няколко години ! там ни биха с 3:0 с два гола които бяха вкарани при изтекло време на даденото от рефера продалжение ! тои даде една минута те вкараха след 2 мин ! няма какво да споря знаем какви пари играят ! закопаха ги . сега ще им надуем шушоните на тия смешници ! шевченко ? кефи не като играч ама нма да ни вкара гол нито един ! Бухахахахахаххаха

Хайде сега да го преведем културно и без епитети, а?
Владо Недков

27.08.06
08:39

[quote author=“batspirooo”][quote author=“TREVATA”]Само да кажа че късмета с лесните жребий на левски беше дотук ... Пожелавам им много късмет въпреки че сам заклет ЦСКА-р но все пак дано изиграят добри мачове срещу вердер ... МАни ги Барса , Челси те са непреудолими но ако успееме да залужеме вердер ... а бре ще се види до 1 месец  :wink:

Бухахахахахахаххааххахахахахахахахахахах ! Спомям си два мача много добре . първате година Левски като игра с бешикташ и едва не влезе. на следващата игра с галатасарай и отново се разминаха на 1 гол от лигата ! на следващата година обаче ЦСКА се срещнаха с с галатасарай ! и какво се случи ? два мача по 3:0 общо 6:0 за галата-серей ! честито с лесните жребии на левски ! И пич земи с освести малко ! Това е европа - еднствените слаби отбори отпаднаха , много ме е яд , че свините не се паднаха срещу киево да ви надуят шушонките смешници ! лесен жребий ? кви бяха тия сърби лелееееее толко слаби ми чорбата още по-зле много по-зле . да не говорим , че толкова красив гол от свободен удар не бях виждал скоро ! касмет извадиха даже не заслужаваха да бият толкова са слаби тиа свини ! ама кво да се прай нали съм българин радвах се като вкараха гола ! ама толкова смотана игра не бях виждал одавна !
колкото до жребия на Левски - които и отбори да се паднеха нека сме оптимисти - там играят луди пари левски няма да илязат от групите никога ! осазнайте се това е реалността ! ще се радвам ако за двата мача с барса им вкараме поне един гол ще полудея от кеф ! колкото до челси ! левски играха с челси за влизане в групите преди няколко години ! там ни биха с 3:0 с два гола които бяха вкарани при изтекло време на даденото от рефера продалжение ! тои даде една минута те вкараха след 2 мин ! няма какво да споря знаем какви пари играят ! закопаха ги . сега ще им надуем шушоните на тия смешници ! шевченко ? кефи не като играч ама нма да ни вкара гол нито един ! Бухахахахахаххаха

Ей приятел я си премери малко тона .... Да не ти напомням Олимпия Лубляна отбор на хлебари и млекари не знам си кви и после Беверен а ? Вие от Европа от кадето идвате ние от там се връщаме !!

27.08.06
10:36

[quote author=“TREVATA”][quote author=“batspirooo”][quote author=“TREVATA”]Само да кажа че късмета с лесните жребий на левски беше дотук ... Пожелавам им много късмет въпреки че сам заклет ЦСКА-р но все пак дано изиграят добри мачове срещу вердер ... МАни ги Барса , Челси те са непреудолими но ако успееме да залужеме вердер ... а бре ще се види до 1 месец  :wink:

Ей приятел я си премери малко тона .... Да не ти напомням Олимпия Лубляна отбор на хлебари и млекари не знам си кви и после Беверен а ? Вие от Европа от кадето идвате ние от там се връщаме !!

:D Значи сме в една посока :D
Стига сте спорили на Левски - ЦСКА по дяволите  :evil:
И Левски и цска са се излагали не можете ли да го разберете ?!
Обаче ще има солидно киснене по касите за билети...направо нз как ще се вредя да си взема.

RE

27.08.06
15:17

Хайде да пожелаем успех на нашите срещу Русия на волейбол :)

28.08.06
12:06

Айде стига толкова, бяхме помолени да заключим темата и смятам да се отзова. И без това не беше за тук.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1