релеф на корем

17.08.06
01:14

Тренирам вече 2 години килограмите са ми в нормата но корема ми е с по плътна кожа искам да я сваля как да стане като цяло се харесвам просто ми трябва релеф, как да го постигна и какво да проненя в трнировките или храненето :cry:

17.08.06
12:26

Незнам в какво се състи тренировката ти но трябва да правиш и кардио. Това е първото другото което е храненето направи си режим и избягваи сладките неща, мазното, препърженото. Ако спазваш някое от тези нещапо добре даи точна информация също може да кажеш на колко си години и колко килограма си. По-здрави

LA

20.08.06
19:46

Аз също имам проблем с подкожните мазнини в тази област.В момента не тренирам, но скоро мисля отново да се върна в залата.Просто поради здравословни причини ми се наложи да прекъсна.Иначе се старая да пазя някакъв хранителен режим.Правя коремни преси и кардио, но май няма ефект.Корема ми стои плосък, но само толкова.Иска ми се още преди да започна отново редовни тренировки да постопя маднинките, но не знам какво да променя.Някой ако има идея, ще се радвам да ме посъветва. :wink: Иначе съм висока 163 см и тежа 54 кг.Може би не е лошо да сваля все пак някой килограм? :roll:

26.08.06
12:44

май ще е добре да се опиташ да свалиш малко и тогава естествено и мазнинките по корема ще намалеят...и аз съм на този ръст(по-точно 164),тежа 47 кг. и пак не съм доволна относто вида си,най-вече в областта на корема.но то си е и до структура-аз примерно имам широк ханш и това определено се отразява на вида на коремната област :roll: намали въглехидратите,никакво сладко,бягане и 100% ще има разлика(естествено прави многооооооо упражнения за корема).имаш ли 5 свободни минути-лягай на земята и почвай пресите! :wink: успех!

26.08.06
17:54

[quote author=“someone```”]Незнам в какво се състи тренировката ти но трябва да правиш и кардио. Това е първото другото което е храненето направи си режим и избягваи сладките неща, мазното, препърженото. Ако спазваш някое от тези нещапо добре даи точна информация също може да кажеш на колко си години и колко килограма си. По-здрави

Много благодаря за отзивчивоста,по въпроса с тренировките консултирам се с фитнес инструктори и наблягам на упражненията за релеф на корема, но техните препоръки не ми помагат особено. На21 години съм и тежа 46 килограма не съм на ясно с програмата “кардоио” ако можеш ми даи няколко съвета какво точно да правя, какво точно не трябва да ям, кои храни са подходящи и кои не по-спецялно  закуската. Благодаря предварително.

01.09.06
12:57

Прави коремни преси на наклон. Не пълни, а по скоро половинки (горната половина) така до отказ. След като се умориш направи веднага още 10-15 къси (амплитуда 10тина градуса) като се стремиш да си почти супоредна на земята. След това отиваш на лоста и вдигаш краката пак до отказ. 3 серии от 3теупражнения поред и си готова за 1месец

FZ

01.09.06
14:01

[quote author=”Поли”]Тренирам вече 2 години килограмите са ми в нормата но корема ми е с по плътна кожа искам да я сваля как да стане като цяло се харесвам просто ми трябва релеф, как да го постигна и какво да проненя в трнировките или храненето :cry:

За да ти излезнат плочките най - важното нещо е диетата .  :wink:

CR

01.09.06
14:41

И кардиото

01.09.06
15:49

И да имаш плочки все пак  :wink:

09.09.06
09:38

[quote author=”Поли”][quote author=“someone```”]Незнам в какво се състи тренировката ти но трябва да правиш и кардио. Това е първото другото което е храненето направи си режим и избягваи сладките неща, мазното, препърженото. Ако спазваш някое от тези нещапо добре даи точна информация също може да кажеш на колко си години и колко килограма си. По-здрави

Много благодаря за отзивчивоста,по въпроса с тренировките консултирам се с фитнес инструктори и наблягам на упражненията за релеф на корема, но техните препоръки не ми помагат особено. На21 години съм и тежа 46 килограма не съм на ясно с програмата “кардоио” ако можеш ми даи няколко съвета какво точно да правя, какво точно не трябва да ям, кои храни са подходящи и кои не по-спецялно  закуската. Благодаря предварително.

за закуска можеш да си позволиш въглехидрати - филийка хляб бонус или купичкя мюсли, защото ти през деня ще ги изразходваш и няма да ти се трупнат.

28.09.06
16:49

Здравейте!
Съвсем нова съм и карам по същество :D
Родих преди една година, килограмите отпреди забременяването си ги бях възстановила 2 месеца след раждането.
Оттогава съм с още 9 кг. по- слаба, отпреди да забременея сиреч. Постигнах го със спазване на режим, подготвен от диетолог и със спорт, в началото пилатес и тае бо, от март месец и с фитнес, макар и с прекъсвания. Кожата на корема ми се е стегнала и събрала, но не мога да кажа, че имам стегнат корем, а толкова много ми се иска  :oops: Всъщност, никога не съм имала плочки, но никога не е късно, нали? :lol:
Ако има значение- висока съм 169см, 57 кг, на 30 години съм.

Приемам всякакви съвети!

FI

28.09.06
22:25

Както мисля ще прочетеш във всяка втора тема в клуба плочките се показват, когато се свалят мазнините по корема, които ги покриват. Това става само и единствено с диета. Иначе моите поздравления за килограмите! Браво! :D

29.09.06
09:53

Да, това за мазнините го знам  :?  , както и факта, че в тази област релеф се прави най- трудно и най- трудно се поддържа... Продължавам да дерзая по залите и се надявам до пролетта вече да има яко видим ефект :wink:
За поздравленията- благодаря. В интерес на истината, беше много по- лесно, отколкото си мислех, че ще бъде.

14.01.07
01:21

Мога да те посъветвам да правиш кардио и ако искаш може да си вземеш има едни големи пояси,  земи си сложи си го на корема и тренирай с него жидал съм и жени и мъже с такива.Казват че като го свалят после там са се изпотили най-много!Успех

Ducko, спри да изравяш теми по-стари от 3 месеца!
Владо Недков

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1