22.02.04
12:47
Здравейте,
Попринцип имам доста излишни мазнини и отскоро започнах да
тренирам, но се чудя как по ефикасно да сваля килограми или по
точно да превърна мазнните в мускулна маса. Интересува ме до каква
степен Fet Burner-ите и L-Caritin-a са ефикасни. И дали продукти
като Fat Loss Formula и L-Carnitine - Super Fat Burner на Musashi са
подходящи и ефикасни и как въздействат на организма ???
Мерси предварително,
:lol: :lol: :lol:
22.02.04
14:02
Л-карнитина не е много ефикасен,няма ефект при всички :( по-добре си вземи фет бърнър
За Мусаши мнението ми е че са неоправдано скъпи,по-добър избор са на Universal-Thermostack или на Saturn
Успех
L-carnitin e nai-efikasnoto sredstvo za svaliane na mazninite ot vsi4ki hranitelni dobavki. Toi e biaktivator, transportira6t mazninite do mitohondriite, kudeto te izgariat i se prevru6tat v energia. Vliqqt dobre na energiinite procesi i na miokarda. Uveli4ava i izdrujlivosta na organizma . Po4ti vsi4ki fat burneri sudirjat l-carnitin ili razli4ni lipotropici, 4rez koito mazninite po-lesno vstupvat v dobavianeto na energia. Fat burnerite sudurjat i vitamini, minerali, antioksidanti i naturalni fibri. Pomagat pri desintoksikacia, osvodojdavane ot izli6nata voda, predpazvat 4ernia drob i namaliavat holesterola v kruvta. Podtiskat usvoqvaneto na izli6nite kalorii. Ako tursi6 burz efekt si vzemi fatburner ili wigth loss. Produktite na musashi ne sa sus zavi6ena cena za ka4estvoto, koeto predlagat, a to e nai-dobroto. Koito e probval tehni produkti ne moje da kaje ni6to lo6o. Ako niama6 dostatu4no pari potursi druga firma, no ne vzimai nai-eftinoto za6toto posle 6te ti izleze skupo i preskupo. Kakto biaha kazali, ne sum dostatu4no bogat, za da si kupuvam eftini ne6ta. ( boklucite na niakoi firmi niama da ti pomognat)
22.02.04
16:27
Мерси за съветите.
Бих искал да попитам конкретно кой от продуктите вие сте ползвали и
мислите че ще е най удачен. Нека да спомена че предпочитем да дам
високата цена за нещо сигурно, отколкото да се блъскам с някъкви
боклуци от 15лв. Препоръчаха ми да си взема FAT LOSS FORMULA на
Musashi - някои да го е пробвал ???
ne sum dostatu4no bogat, za da si kupuvam eftini ne6ta
Brat mi vzima 4ist karnitin i e mnogo dovolen. Tazi formula e mnogo dobra, no spored men ia vzimai niakolko meseja i posle premini na po-4ist koncentrat ot l-carnitin. Pro4eti i kakvo sum ti napisal za hraneneto. Ne moje6 da raz4ita6 samo na hranitelnite dobavki, vupreki, 4e s tiah e mnogo po-lesno. Prosto triabva da ima6 i dobra dieta. Vij sega v temata za hraneneto…
23.02.04
09:14
Превръщането на мазнина в мускул е доста трудно нещо. Относно фатбърнер-ите аз лично ти препоръчвам да наблегнеш на диетата. Прочети в някое списание повечко за въглехидратите, протеините, мазнините и изцяло за хранителния режим. В раздел “Хранене: на форума също има какво да прочетеш и научиш. Аз лично имах същия проблем миналата година. Звех си фатбърнери - ефект никакъв,бягане,ефект пак ниакакъв...Една позната ми пресне от една Биохимия за мазнините и второто изречение беше:”Мазнините се горят, когато няма въглехидрат” (то беше малко по-научно де, ама :D). Та виж си една хубава нисковъглехидратна диета и резултата ще е налице, само малко търпение. Недей бърза с бърнери.
А относно тях, само ще ти кажа, че всички, които са от липотропици (Абе Л-карнитин, Холин, Инозитол, Метионин....) само помагат на черния дроб да обработи мазнините, ефекта за активация на мазнините е много малък. Ако си решил твърдо си вземи нещо, както беше казано по-горе Thermostack или нещо с ефедрин и кофеин.
Според мен обаче си дай парите за протеин, за да може да не загубваш много мускулна маса, а един евтин и елементарен фатбърнер е ЛЕЦИТИНА.
Айде че мойто май на лекция го избих...
По принцип л-карнитина най-добре действа при аеробна тренировка и диета иначе само си даваш парите.На Мусаши съм ги пробвал някои неща но са скъпи ,а ефект...... :?: :?: :o
23.02.04
19:00
Благодаря на всички за мненията. Моето персонално начинание е да
тренирам и да пазя диета, което и правя (въглехидратите са сведени
до 75гр чисти въглехидрати дневно).Та мисълта ми е да комбинирам
някой фет бърнър с тренировките и правилното хранене :))
Поздрави,
Fat_Burner
24.02.04
08:37
Само едно допълнение, което май трябва да е в раздел хранене. На всеки 5-6 дена увеличавай въглехидратите, демек хапвай повечко, ама да не прекалиш...Така ще шокираш организма и няма да му позволиш да забави метаболизма (което при ниски въглехидрати е проблем от важно значение, когато искаш и да сваляш).
emi spored men nai dobre e da probvash Carnitine ili L-Carnitine ...
za Fat Loss Formula samo sym go mirisal i ti kazvam che smyrdi ujasno :wink:
az li4no ti prepory4vam klenbuterol ama veche minavame kym zabranenieto medikamenti…inach eot dobavkite opredeleno carnitine-a che daje i sila se ka4va (2ma (dovereni izto4nici) mi kazaha che dosta im se e povishila silata za 1 mesec s carnitine)
11.03.04
11:27
az piq “lipozan” na “nutrima”.
kakvo mislite za nego i za firmata proizvoditel?
kolko vreme trqbva da go piq?(prepora4itelen period)
moga li da piq proteini prez sa6toto vreme?
mersi vi predvaritelno 8)