Разлика: Бирена мая <> На Хапове, Течна....

NE

29.09.04
16:12

Такаа,видях и прочетох всички теми за бирената мая,ама така и не разбрах има ли някаква разлика м-у тази на хапчета,течната,и тази на бучки? От коя е наи-добре да си взема? И по колко се пие от течната и тази на бучките?

NI

30.09.04
18:34

знам че на хапчета е наи добра но не сам взимал и незнам по колко да взимаш

01.10.04
10:55

защо пък на хапчета да е най-добре ???
Най добре е течната ама да я взимаш от някоя пивоварна !!!

01.10.04
12:42

маята се взима по 5 хапчета сутрин,обед и вечер при усилена тренировка и 3 при обикновени условия.Възбужда глада и доколкото знам и съм пробвал предпазва от много вирусни заболявания.Между другото не съм спирал да пия бирена мая.От както се помня всеклидневно взимам.Вече като отида в аптеката и ми става неудобно. 8)  :lol:

01.10.04
13:35

Дерматолозите препоръчват бирената мая против акне пречиствала кръвта в тялото ама знам ли :?

01.10.04
15:36

А някой знае ли в 1 литър бирена мая какво точно има и в какви дози. Имам приятел дето бачка в бирената и може да ми зима колкото искам бирена мая.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1