28.08.06
13:16
СЛушайте сега това е сериозно не се бъзикам. Значи тренирам от около две години и чета всякаква културистична литература и съм пробвал всякакви програми от кръгова тренировка до гигантски серии и двуразови тренировки, пия протеини креатини глутамини трибистан аминокиселини. Може да се каже че съм пробвал всичко без анаболи. Храненето също се старая да спазвам, но... Струва ми се че имам мн по-малък напредък от например хората кпоито започнаха да вдигат преди година и вече са по-яки от мен.
Искам да ви питам дали освобождаването често на сексуалната енергия(най-малко веднъж дневно) пречи на качването на маса и прогреса като цяло. Не се бъзикам ай някой да ми отговори(не говоря само за липсата сила,но и
за нивото на белтъци в организма).
[quote author=“icinho”]СЛушайте сега това е сериозно не се бъзикам. Значи тренирам от около две години и чета всякаква културистична литература и съм пробвал всякакви програми от кръгова тренировка до гигантски серии и двуразови тренировки, пия протеини креатини глутамини трибистан аминокиселини. Може да се каже че съм пробвал всичко без анаболи. Храненето също се старая да спазвам, но... Струва ми се че имам мн по-малък напредък от например хората кпоито започнаха да вдигат преди година и вече са по-яки от мен.
Искам да ви питам дали освобождаването често на сексуалната енергия(най-малко веднъж дневно) пречи на качването на маса и прогреса като цяло. Не се бъзикам ай някой да ми отговори(не говоря само за липсата сила,но и
определено!!! нали знаеш кой хормон спомага най-много за растежа - тестостеронът. а при всяко такова “освобождаване” се отделя тестостерон.
а пък сега и аз да ти кажа нещо сериозно - според мен е по-добре да се освобождаваш с някоя мацка редовно, отколкото да си огромен като вол и да не си виждал женско от 100 години:) щото ги има и такива. и кво, голяма работа, като ръката ти е 50, а не знаеш за какво да си използваш оная работа :wink:
Спри чекиите :)
[quote author=“ronnieC”][quote author=“icinho”]СЛушайте сега това е сериозно не се бъзикам. Значи тренирам от около две години и чета всякаква културистична литература и съм пробвал всякакви програми от кръгова тренировка до гигантски серии и двуразови тренировки, пия протеини креатини глутамини трибистан аминокиселини. Може да се каже че съм пробвал всичко без анаболи. Храненето също се старая да спазвам, но... Струва ми се че имам мн по-малък напредък от например хората кпоито започнаха да вдигат преди година и вече са по-яки от мен.
определено!!! нали знаеш кой хормон спомага най-много за растежа - тестостеронът. а при всяко такова “освобождаване” се отделя тестостерон.
а пък сега и аз да ти кажа нещо сериозно - според мен е по-добре да се освобождаваш с някоя мацка редовно, отколкото да си огромен като вол и да не си виждал женско от 100 години:) щото ги има и такива. и кво, голяма работа, като ръката ти е 50, а не знаеш за какво да си използваш оная работа :wink:
Не е много ясно, какво си отговорил - пречи или не пречи?
добре, айде пак с две думи:) прекаленото “освобождаване на сексуална енергия” (независимо дали са чекии или не:)) пречи на качването на мускули. затова, оставяй мацката да си почива поне през ден:)
Честно казано, мен лично ме съмнява от това да е...
Е, ако си някакъв маниак на тема бесен секс и го превръщаш в някаква зверска кардио тренировка, може и да ти е проблем. :)
[quote author=“ronnieC”]
а:
Абсолютни глупости :) в спермата няма тестостерон
колкото и да е странно имах едно филмче преди години (понеже обичам да гледам чат пат нещо докъментално ) и имаше едно филмче каде се разправяше че при полов акт се изразходвало сумати калории и това е доказано !!!
ТАКА ЧЕ НЕ ПРАВЕТЕ СЕКС !!! :lol: :lol: :lol:
щте се опитам да го намеря или някоя статия и ще го pass-tna в общи :)
28.08.06
17:30
И аз много съм се чудел за това. Имаше един въпрос от читател в Олимп преди време, който питаше същото. Крика му беше отговорил, че сексът не пречи, но само ако можеш достатъчно добре да си почиваш после. Да се наспиш, нахраниш и т.н. Все пак това е разход на калории, при това значителен.
Самир Банут нали бил казал, че без нормален полов живот, не било възможно да се постигнат големи успехи в спорта.
[quote author=“bobisz”]колкото и да е странно имах едно филмче преди години (понеже обичам да гледам чат пат нещо докъментално ) и имаше едно филмче каде се разправяше че при полов акт се изразходвало сумати калории и това е доказано !!!
щте се опитам да го намеря или някоя статия и ще го pass-tna в общи :)
A аз, наскоро гледах филмче, в което правеха изследвания, точно на това, само че върху футболисти. :)
Оказа се, че правилите секс, играят значително по-добре от неправилите. ;)
28.08.06
19:41
[quote author=“icinho”]СЛушайте сега това е сериозно не се бъзикам. Значи тренирам от около две години и чета всякаква културистична литература и съм пробвал всякакви програми от кръгова тренировка до гигантски серии и двуразови тренировки, пия протеини креатини глутамини трибистан аминокиселини. Може да се каже че съм пробвал всичко без анаболи. Храненето също се старая да спазвам, но... Струва ми се че имам мн по-малък напредък от например хората кпоито започнаха да вдигат преди година и вече са по-яки от мен.
Ти ма смля от смях бе човек!ТИ ко си набиеш 3 омнадрена знаиш колко чекии и колко пички ще наебеш!И пак ще си растеш!Тва е пълна ма пълна глупост!Нещо друго ти куца сам обмисли какво!
И в спермата няма тестостерон тва е 2рата голяма глупост!
28.08.06
19:46
[quote author=“x_3_mar”][quote author=“ronnieC”]
а:
28.08.06
20:43
Абе незнам чел съм мнения за и против а веднъж гледах некъв бг култорист по Недик (незнам как се казва предаването) и той разправяше че минимум 1 път на ден треа да се освобождава а пък други хора казват че от прекалено освобождаване има проблеми с простата.
А иначе повече от 1 седмица не изпразване е вредно :!:
Човек сам треа да открие как му е най -добре
И в край на сметка некой доктор от форума а каже има ли или не тестостерон в спермата и какъв е свободен, дихидро...
[quote author=“3230”]И в край на сметка некой доктор от форума а каже има ли или не тестостерон в спермата и какъв е свободен, дихидро...
Доктор ли специално трябва да го каже?!? Щото ако е така да ходя да викна баща си да го напише? Явно ние невежите от форума трябва само да четем...
Е добре бе хора-сега като прочетох ква тема съм сложил и какви дебати предизвиква тя-че доктори,тестостерони,едно-друго ме напуши смях,ама чесно :lol: Накратко да синтезирам казаното от вас-според едните секса и чекиите вредят на трениращите,според други пък точно обратното-не се ли свежда всичко до самата
тренировка,храненето след това и почивката?
28.08.06
22:10
В спермата нèма тèсто! Иначе .. ай няма да го казвам, че тия дето зобат ще ми се разсърдят :lol:
Сперматозоидите и тестостерона се образуват на едно и също място:в топките(тестисите)Обаче те се изхвърлят навън,а хормона-в кръвоносните съдове.Той води до растеж на мускулите.Ако секса го стимулира ще е добре,но ако след “освобождаването” хормона спадне в кръвта, ще е отрицателен ефект.Хормона приет външно във висока доза е токсичен за черния дроб.При някои предизвиква жълтеница и евентуално чернодробна цироза с фатален изход до 3-5 години.
29.08.06
11:04
[quote author=”Миро”]Сперматозоидите и тестостерона се образуват на едно и също място:в топките(тестисите)Обаче те се изхвърлят навън,а хормона-в кръвоносните съдове.Той води до растеж на мускулите.Ако секса го стимулира ще е добре,но ако след “освобождаването” хормона спадне в кръвта, ще е отрицателен ефект.Хормона приет външно във висока доза е токсичен за черния дроб.При някои предизвиква жълтеница и евентуално чернодробна цироза с фатален изход до 3-5 години.
Една дребна забележка,ако се приемат хапчета орално,ако се инжектират ролятата на черния дроб е пати по малка!
/оффТ Стана ми интересно, ако някой може да обясни. :)
..нали, така или иначе..все минава през ч.дроб?
Откъде идва разликата? Чистотата на медикамента или..
До голяма степен е вярно.Всички резорбирани(всмукнати,усвоени)в тънките черва вещества,минават директно по свързващ кръвоносен съд през черния дроб и то в най-висока концентрация.В медицината има термин”Първи пасаж”.Тоест първо преминаване на вещества(и токсични)през черния дроб.При което той е подложен на максималното възможно натоварване и обезврежда значителна част от погълнатите вещества.През храносмилането те постъпват директно в черния дроб концентрирано.При второто,третото и т.н. преминаване през него с кръвта концентрацията им е вече силно намалена.При инжектиране веществото по-бавно и постепенно преминава в кръвообращението.Размесва се с течащата кръв,разпределението в нея е по-равномерно.Веществото отива първо в тъканите(мускули и т.н.)и на един по-късен етап преминава обезателно и през черния дроб.Или по точно това което е останало от него.Но разбира се все пак токсичното вещество си е токсично,макар в по-малка концентрация.
С инжекции то се вкарва на 100%,а червата усвояват по-малко от него.
Честият секс вдига нивата на тестостерона, а не обратното. Това е и отговорът на въпроса.
29.08.06
11:56
Аз ще направя един извод:
здрава тренировка, здраво хранене, възстановяване и здрав секс.
Това е пътя към Успеха!
Отговор на Нео и Реалитиман.По принцип би трябвало да е така.Здравия секс...Зависи кой го прави.На един здрав
мъжкар може да повиши тесотстерона.А на някоя хилка...Не е толкова сигурно.Твърде големите физически усилия подтискат хормона.Има значение дали 50-килограмов слабак прави секс със 70-80 килограмово гадже.И той е изцеден като лимон.
29.08.06
12:33
[quote author=“bobisz”]колкото и да е странно имах едно филмче преди години (понеже обичам да гледам чат пат нещо докъментално ) и имаше едно филмче каде се разправяше че при полов акт се изразходвало сумати калории и това е доказано !!!
Човек ти или си тъп или си някой девственик, който завижда, че другите са го правили поне 1-2 пъти, а ти нито 1. А и за какво сме създадени - за да продължаваме поколението, а за да направиш дете, трябва да ебнеш :wink: