15.07.06
11:41
Здравейте!
След дълго търсене в нета, най-накрая открих амер. сайт, в който не правят проблеми за плащане с кредитни карти. Пиша това, защото бях обещал преди няколко месеца, но ме нямаше в страната. Сайтът е www.netrition.com . Цените са горе-долу като на останалите добри сайтове, доставката може да се избере да е с пощите, т.е. най-евтината. Вече чакам 2 поръчки, а да видим и какво ще направят в нашата митница (преди бях си порачал от друг сайт за около $55 и нямаше проблеми с мита, то и отвънка на колета нищо не пишеше като цена - мито има за колети с цена над 45 евро, когато е от фирма до частно лице, но за да разберат трябва да отворят колета и да видят фактурата вътре. Както и да то тоя сайт имаше само 2 хубави неща - Xenadrine за $20 и някакъв Glutamine 1000гр за $28. Абе има и други неща - вижте сами www.nutrazone.net .)
Айде, който иска да си поръчва!
15.07.06
12:30
Как става плащането, че сега нямам време да го разгледам?
Разгледах нетритион.ком има 3 начина за плащане.
кредитна карта
чек
money order - някой да обясни как точно става това.
15.07.06
13:15
моля ти се напиши като ти пристигне и този път колета, дали е нямало проблеми с мито и т.н. Ако е така то тогава направо ще си поръчвам и аз.
26.07.06
18:08
AC/DC
Най-евтината доставка е 75$ до тук. В bb.com e 40$. :?
26.07.06
19:24
[quote author=“tedo”]Гледах, че има опция - Airmail (1 to 2 weeks) $10.90 :roll:
то зависи какво поръчваш на мен за 10лб протеин и 2 кутии амино 75$ ми показа.
Еми ти как искаш - тези 4,5 кила протеин от САЩ да са 10$ ли? Само те са около 60$, но ако прибавиш и други неща като цяло доставката ще е по-евтина, отколкото поотделно. Затова и аз бях писал, че ако става то по-добре би било тежкия протеин да се поръча от нутришънтаргет от БГ, но както разбирам ще излезе по-скъпо след като видях цените за доставка над 1 кг и за всеки следващ. Все пак протеина ще ти излезе накрая по 38лв/кг, което си е добре за това качество. Ако ли не, поръчвай си само леки пласмасови шишета с хапове.
[quote author=“AC/DC”]Еми ти как искаш - тези 4,5 кила протеин от САЩ да са 10$ ли? Само те са около 60$, но ако прибавиш и други неща като цяло доставката ще е по-евтина, отколкото поотделно. Затова и аз бях писал, че ако става то по-добре би било тежкия протеин да се поръча от нутришънтаргет от БГ, но както разбирам ще излезе по-скъпо след като видях цените за доставка над 1 кг и за всеки следващ. Все пак протеина ще ти излезе накрая по 38лв/кг, което си е добре за това качество. Ако ли не, поръчвай си само леки пласмасови шишета с хапове.
Значи като си поръчам продукти за над 200$ доставката ще ми излезе по-малко от 60$,така ли?
Ако щеш си поръчай и за 1000$, доставката зависи само и единствено от теглото и дестинацията - това, което сайта ти изчислява накрая, това ще ти бъде взето от картата и нищо повече. Отделен е въпроса дали ще напишат по-ниска цена да избегнеш митото, което се плаща на получаване на колета в пощата и няма нищо общо сайта - то си е обяснено и в сайта. Те просто не знаят местните закони на всяка държава и не поемат разходи по местни мита, забрани за внос на определени стоки и т.н.
Ако искаш и в космоса можеш го прати, но НАСА искат около 1$ млн. за 1 килограм, така че се радвайте на тез цени!
сори за оффтопика. това горното сам си го слагам в бисери :lol: :lol: :lol:
27.07.06
00:08
[quote author=“AC/DC”]Еми ти как искаш - тези 4,5 кила протеин от САЩ да са 10$ ли?
Както написах от bb.com ми е 40$ за същите килограми. Едно е 40$ друго е 75$. Мерси все пак за сайтът и инфото.
[quote author=“Sportex”][quote author=“AC/DC”]Еми ти как искаш - тези 4,5 кила протеин от САЩ да са 10$ ли?
Както написах от bb.com ми е 40$ за същите килограми. Едно е 40$ друго е 75$. Мерси все пак за сайтът и инфото.
Ако говорим само за 10 либри и нищо друго, то доставката то от www.netrition.com ще е не 75 , а 60$. Вярно, че не е 40$, но това е положението. А не знам и точно как е в бб.сом, щото БГ я няма в списъка, а и пишат International shipping, а в netrition e USPS.
Не знам дали от това идва разликата, но например в www.bulknutrition.com 10 либри ON са 49$ но доставката пък е 80$ с International shipping. Така, че има разлики и пак повтарям - най-важното е да приемат картата ти, а от бб.сом не искат, а и трябва някъде да упоменаваш за БГ, щото я няма в списъка и да се надяваш да не се объркат, да им върнат колета и ти само да платиш shipping-a.
Както и да е - всеки избира сам какво и откъде да си купува.
27.07.06
10:46
Сега гледам за ErgoLean AMP ми пише 11 долара за AirMail i 92 долара за UPS! Ясно че разликата е в 2 седмици ама разликата е огромна. Иначе ако наистина може с доставка 11 долара да се поръча ще е супер. Сложих още един продукт(бърнър)но таксата не се качи ... Чак като прибавих 1 кило се увеличи. :roll:
А на мен ми е много любопитно само,след като поръчвате с дебитни карти не би ли трябвало да си давате и пинкода,защото иначе не знам те как ще изтеглят парите.Аз применро като ходя да си пазарувам от някой магазин нещо и плащам с дебитната карта на апаратчето си въвеждам пин кода и чак тогава става номера.Ако греша някъде бихте ли ми обяснили :D
Пин кода не е необходим - само номера на картата, валидноста (дата) и някъде искат security code , който е последните 3 цифри отзад на гърба на картата. От това става ясно, че яко намериш карта можеш да си поръчваш с нея, но мисля, че ако името на титуляра на картата е различно с това, до което ще се праща, то може би проверяват всичко с банката, издала картата или просто си приемат поръчката да им върви бизнеса и някой го издухвва.
27.07.06
23:27
[quote author=“AC/DC”]Пин кода не е необходим - само номера на картата, валидноста (дата) и някъде искат security code , който е последните 3 цифри отзад на гърба на картата.
На моята карта отзад като принтирано има нейния номер и още 3 цифри. Това ли значи е секюрити кода?
За тези, които се интересуват:
Пристигна и втората ми поръчка (около 8 кг и за 155$) и не платих и стотинка мито, просто защото тези от сайта са пичове и писаха цена 40$ за митницата. Предния път също писаха цена 25$, а беше 88$, така че досега не съм плащал мито за големи поръчки, при които шипинга излиза на далавера. Доставките са точни и идват около 8-9 ден след поръчката. Няма проблеми с плащане с карта. Който иска да си поръчва и да не се занимава с бълг.сайт - ще му излезе по-евтино и няма нищо да се разпилява по пътищата.
04.08.06
19:27
AC/DC
Мерси много за обясненията. за 8кг колко ти беше доставката 75$ ли?
И пак да те питам как комуникираш с тях и как и обясняваш за митницата?
Колета беше 8,1 кг и шипинга беше 79,54 $. Няма какво да комуникираш - просто си правиш поръчка и в обясненията пишеш:
за Enter any special instructions for the shipping company
“Do not put an invoice with the overall price on the parcel”
за Enter any special instructions for Netrition regarding this order
“Do not put an invoice with the overall price on the parcel. If you have to do that, please fill in the invoice for the customs price less than $45 in order to avoid the local tax of 25%. I hope that will not be a problem for you. Thank you in advance!”
Ако искаш да си сигурен, можеш да добавиш:
“Please let me know about your decision before you process my order. Awaiting your reply.”
По-подробно не знам как да ти го обясня и да ти го напиша.
04.08.06
19:58
AC/DC - мерси не знаех, че има такива полета. И се чудех по мейл ли си пишете. Още един път благодаря. :wink:
05.08.06
00:31
[quote author=“emzo”]@Sportex - мислиш ли да поръчваш ?
Ами още се колебая дали от тук или bb.com. В момента имам още кило и нещо на CN и затова не бързам.
[quote author=“Sportex”][quote author=“emzo”]@Sportex - мислиш ли да поръчваш ?
Ами още се колебая дали от тук или bb.com. В момента имам още кило и нещо на CN и затова не бързам.
Виждам, че мислиш да си поръчваш евентуално от бб.сом. Поръчвал ли си досега от тях, защото на мен ми се струва невъзможно плащането с карта - питал съм ги няколко пъти. Ако искаш да платиш по друг начин => оскъпяване за превода. Досега знам само за Рамбо дето пише статии да си поръчва от тях с парите дето му плащат. Ако успееш да поръчаш от тях, но да платиш с карта пиши!
То и аз исках да поръчвам от там, заради по-евтиния шипинг, но не става. А има и още нещо МНОГО ВАЖНО - доколкото разбрах от бб.сом могат да ти пишат цена на едро и това е, а ако поръчката е 100$ надали щепадне под 70$ примерно => мито. А тези от нетришън ми писаха 40$ а беше 155$ някъде. Само да не се прецакаш с митото, че 25% не са малко.
Все пак, ако успееш някакси да поръчаш от бб.сом пиши какво е станало.
05.08.06
11:49
[quote author=“AC/DC”][quote author=“Sportex”][quote author=“emzo”]@Sportex - мислиш ли да поръчваш ?
Виждам, че мислиш да си поръчваш евентуално от бб.сом. Поръчвал ли си досега от тях, защото на мен ми се струва невъзможно плащането с карта - питал съм ги няколко пъти. Ако искаш да платиш по друг начин => оскъпяване за превода. Досега знам само за Рамбо дето пише статии да си поръчва от тях с парите дето му плащат. Ако успееш да поръчаш от тях, но да платиш с карта пиши!
То и аз исках да поръчвам от там, заради по-евтиния шипинг, но не става. А има и още нещо МНОГО ВАЖНО - доколкото разбрах от бб.сом могат да ти пишат цена на едро и това е, а ако поръчката е 100$ надали щепадне под 70$ примерно => мито. А тези от нетришън ми писаха 40$ а беше 155$ някъде. Само да не се прецакаш с митото, че 25% не са малко.
Все пак, ако успееш някакси да поръчаш от бб.сом пиши какво е станало.
Аз още преди да си изкарам ВИЗАта чатих с оператор и писах, че искам за България щото я няма в списъка и тя каза няма проблем. А за митото вече ще го мисля после. Аз си мисля, че дори да е над 100$ пак няма да има мито само да са разнообразни продуктите, а не еднакви. Точната наредба за обмитяването не знам къде е и не съм сигурен какво е записано там.
Това за митото малко е съмнително. Наистина като питах митничарите в пощата ми казаха, че трябва да е за лично ползване, а не продажба, но пък ми казаха и че от фирма до частно лице трябва да е до 45 евро. Така че на мен не ми се рискува и затова предпочитам да не минавам границата нищо, че от сайта (нетришън имам предвид) пишат, че са лично ползване.
Трябва да ти кажа да не разчиташ много да платиш с карта. И аз бях така, уж нямаше проблеми, а после някакъв ми писа, че проверил и началника му му казал, че няма да стане плащане с карта от БГ и да съм избирал по някой от другите начини. След поредица от мейли накрая се съгласиха, но да изпратя по факса договора за картата ми от съответната банка - той пък е на български. Писах им и номера на банката и т.н., но никой не ми отговори - то и на кой би му се занимавало толкова за някой си от БГ за поръчка от няколко $ примерно. Така че се отказах от този сайт, а и нещата които ме интересуват ги има в другия сайт на същите цени +-1,2 $, а шипинга си го избивам с големи поръчки.
от кой сайт си се отказал :?: кой е другият сайт от който поръчваш и си доволен :?:
Да благодаря на AC/DC че ме насочи към сайта - направих поръчка от там на 14-ти август, днеска са дошли нещата, написали са 45$ за стойност така че нищо друго не се плаща. Пратено е в обикновенни пощи. Цената на доставката е 75$, като общо нещата тежат около 5 кг (11 паунда и нещо).
Едит - става въпрос за netrition.com
28.08.06
13:29
[quote author=“stani76”]Да благодаря на AC/DC че ме насочи към сайта - направих поръчка от там на 14-ти август, днеска са дошли нещата, написали са 45$ за стойност така че нищо друго не се плаща. Пратено е в обикновенни пощи. Цената на доставката е 75$, като общо нещата тежат около 5 кг (11 паунда и нещо).
Едит - става въпрос за netrition.com
Би ли казал как плати?
Платихме с кредитната карта на един приятел (затова и нещата отидоха в неговата поща в люлин). Но съм сравнително доволен от срока на доставка (макар че очаквах да дойдат миналата седмица) та мисля да си изкарам собствена карта и да поръчвам още неща.
28.08.06
14:35
Каква марка е картата?
visa bez deposit, FIB
1.5% mesechno pri prosrochi, 39 leva godishna taksa sled pyrvata godina
Цитирам :)
Мерси :wink:
manson
На мен ми пристигна и третата поръчка за $200, а те писаха $39.95 така че пак не платих нищо допълнително.
15.02.07
12:31
Аз поразгледах темите за пазаруване от интернет и мисля, че това е супер добро решение за тези, които искат да копуват добри добавки на сносни цени. Аз все още се чудя дали да си поръчам:
1. Има ли такава възможност аз да съм платил и да не ми пристигне колета (някой от пощата или по пътя насам да си го привитизира)?
2. 100% ли са оригинални продуктите (да не се продават ментета)?
3. Няма ли някой европейски саит за пазаруване на добавки от където доставката да ти излиза по-евтино?
15.02.07
14:07
[quote author=“diavolo_vam”]Аз поразгледах темите за пазаруване от интернет и мисля, че това е супер добро решение за тези, които искат да копуват добри добавки на сносни цени. Аз все още се чудя дали да си поръчам:
1. Има ли такава възможност аз да съм платил и да не ми пристигне колета (някой от пощата или по пътя насам да си го привитизира)?
3. Няма ли някой европейски саит за пазаруване на добавки от където доставката да ти излиза по-евтино?
1. Много ясно, че има, опастността започва, когато колета ти премине българската граница.
2. Да. Това все пак е Америка, не България!
3. Ако имаше, никoй нямаше да си прави труда да търси банкови карти да купува от САЩ.
15.02.07
15:01
[quote author=“fitday”][quote author=“diavolo_vam”]Аз поразгледах темите за пазаруване от интернет и мисля, че това е супер добро решение за тези, които искат да копуват добри добавки на сносни цени. Аз все още се чудя дали да си поръчам:
1. Много ясно, че има, опастността започва, когато колета ти премине българската граница.
3. Ако имаше, никoй нямаше да си прави труда да търси банкови карти да купува от САЩ.
Недeй са да баламосваш момчето...само го стряскаш..няма къде да му “изчезне” колета.След навлизане в българия минава през митницата веднага-има 2 варианта или го задържат за малко там и отиваш лично да си го вземеш,или го пращат към съответния пощенски пункт където никой няма интерес да ти свие протеинчетата :wink:
15.02.07
15:12
[quote author=“InDaHEad”][quote author=“fitday”][quote author=“diavolo_vam”]Аз поразгледах темите за пазаруване от интернет и мисля, че това е супер добро решение за тези, които искат да копуват добри добавки на сносни цени. Аз все още се чудя дали да си поръчам:
Недeй са да баламосваш момчето...само го стряскаш..няма къде да му “изчезне” колета.След навлизане в българия минава през митницата веднага-има 2 варианта или го задържат за малко там и отиваш лично да си го вземеш,или го пращат към съответния пощенски пункт където никой няма интерес да ти свие протеинчетата :wink:
Не бъди толкова сигурен, на мен ми свиха парфюм на хуго бос на митницата! :roll:
15.02.07
15:20
E едно е парфюм друго са някви безполезни прахчета^^
[quote author=“diavolo_vam”]Аз поразгледах темите за пазаруване от интернет и мисля, че това е супер добро решение за тези, които искат да копуват добри добавки на сносни цени. Аз все още се чудя дали да си поръчам:
Както съм писал досега при мен е нямало никакви проблеми. Въпреки евентуално по-скъпата доставка, американските сайтове си остават номер 1, защото продуктите им са доказани, произвеждат се в огромни количества за цял свят, от което пада цената. Разглеждал съм европейски сайтове, където всичко е около 1,5 пъти по-скъпо, продуктите са непознати (може и да са добри, но как да си сигурен), а американските ще ти излязат бая скъпо от европейски сайт). Друго важно предимство на амер. продукти е, че можеш да отидеш в някой международен форум и да разбереш хората от кое са доволни и кое върши работа - там се говори само за амер. продукти.