Хей някой да ми каже добре ли е така:P

27.08.06
14:52

Здравейте! :P Много приятно ми е, че пиша тук :D Всички сте многооо готини :P (айде айде стига толкова четки) :lol:

Та искам да си изясня няколко неща за да знам че правя всичко правилно и не си хвърлям паричките на вятъра :D

Така... Аз съм много активна личност на 19г. съм занимавам се с таекуондо от 3г. много активен спорт..

Въпреки това пак си има някои проблеми с килограмите и трябва някак да ги премахна...

Та така 1.84 -90кг. Целта ми е да сваля към 5-6кг. чиста мазнинка :D

Сега се върнах от 10 дневен тренировъчен лагер който беше с невероятни натоварвания по 6часа на ден тренировки и километри бягания... На лагера пиех аминокиселини и декстроза..

Ето кратка програма на лагера за 1 ДЕН!

I ставане 6.30 - бягане 2км за време -50мин спринтове и физ. натоварвания..
след това закуска-2 филийки и чайче :?
  почивка
II 10.30 -2часа физическа тренировка-30мин спринтове-лицеви скокове и т.н.- след това обяд
    почивка
III 17.00 тренировка 2 часа бягане,физическа, бокс ...-вечеря 19.30
Храната беше осигурена и доста оскъдна-достатъчна за 40кг. момиченце...но не и за мен но въпреки това не ядях хляб и др. боклуци...

Та сутрин преди тренировка пиех 2супени лъжици декстроза в 250мл. вода...след тренировката пак 2 супени лъжици декстроза+1 аминокиселина на AMINO ACID 3800(60таблетки са общо)..

на втората тренировка не пиех нищо...след това в тренировката от 17.00 преди нея отново 2 суп.декстроза а след нея пак 2 суп.декстр. и 1 аминокиселина

така...равносметката за 10дена без никакви сладки боклуци и хляб и др. храна е към 3кг. свалена чиста мазнинка :D и много травми :lol:

Искам да питам дали употребата на аминокиселините е била правилна...

Другото нещо е че от Вторник(днес е неделя) си започвам пак малко тренировки(САМ ще си потдържам форма) имам предвид бягане сутрин към 2км. към 7,30 сутринта... след това работа... след това имам време за малко фитнес от към 16.00 до 17.30-16.00 ...

Та храненето ми отново ще е е без сладки неща и хляб.. Дали ще успея да сваля още килограми и да изчистя тотално...Също така правилен ли е бил приема докато съм бил на тренировки за 10дена..а и дали да си купя някакъв ФЕТбърнар и каква ще е ползата от него :roll: .. Чакам някой да нахвърля някои отговори и да помогне :P

П.П фитнеса 4 дена в седмица ПВ ЧП ..бягане всеки ден без НЕДЕЛЯ...

28.08.06
16:42

ехоо някой няма ли да ми помогне :(  :(

28.08.06
20:16

Ако кажеш и какво точно ядеш ще е добре,но основно избягвай сладките неща(мед може,но по-малко),наблегни на месото(най-вече пилешко и телешко яж)...
А и гледам много тренираш за един ден това са си много дейности-според мен претренираш.

28.08.06
21:46

Ами в момента не тренирам толкова много... тези тренировки бяха само за 10дена...

сега програмата ми е сутрин в 7.00 бягане след това работа и към 16.00 фитнес...

А храненето не ям никакви сладки боклуци, не ям хляб....храня се разделно..месце, ориз и такива неща..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1