28.08.06
21:42
:shock:[izvinete za latinicata]Otnasq se za SUPER GAIN na JC Nutrition.Spodelete mnenieto si za tozi gainer,nqkoi ot vas pil li go e,dali 6te mi pomogne da ka4a masa.Izob6to kvo mislite za dobavkite na JC nutrition?
28.08.06
21:50
искаш честно мнение - пълен боклук братле :?
Abe i na mene mi se struva samnitelen-tolkva evtin.Ma da te pitam ti pil li si go ili kvo…..
28.08.06
22:02
пил съм малка кутийка от 0.5 кг...все едно захар разтварях със шейкъра...протеин в тва няма...по-добре си купи само глюкоза ще ти излезне по евтино
ако разполагаш с по-малко пари и искаш количество Supermass 2100 3кг е 45.90 лв и е мн по-добър вариант
28.08.06
22:04
Не се лъжете по цената по добре си купи 1 ,5 кг на Юниверсал за тези пари отколкото 3 кг на този гейнер.Оставете парите айде както и да е , ами може и някоя беля да стане.Знаеш ли ги какво слагат вътре.Нямаш никаква гаранция за нищо.До колкото знам само Нутрим има сертификат на МЗ , а тези другите БГ фирми нямат, така че е съмнителна работата.
28.08.06
22:24
Боклук. И без да съм го пил - гарантирам. Ако ще е евтино поне си вземи декстроза на прах.
Mersi za infoto mom4eta.Realityman prav si za megamass 3000 na Universal-pil sum go,dobur e.No v momenta mi trqbva po golqmo koli4estvo a imam samo 50 kinta.Mojebi naistina 6te si vzema Supermass 2100,6toto i nego sum go pil i za tiq pari si e dobur.[bg marka za bg job].Sa mnogo qsno 4e kato imam pove4e para 6e si kupa ne6to ka4estveno q Universal q Optimum q na Ultimat nutrition ma v momenta sam s tiq 50lv kvo da se pravi.A za toq SUPER GAIN qsno mi stana kva bozi4ka e-ma na tiq firmi nqma li koi da uprajnqva kontrol be ebati iztre6tqlata rabota. :x
29.08.06
14:04
пих го едно време :arrow: никакъв ефект
аз мисля да си взема 1 такава кофа и да го пия по 4 пъти на ден... за 32лв колкото да е все ще има ефект това са 3 кила
Абе atanazov и аз в началото си мислех като тебе,викам си абе 3кг 6е има ефект.Ама после като прочетох постовете на хора дето според мен си разбират от тва онова и темите за лабораторно тестваните бг добавки на нутрим се отказах веднага.То нали знаеш че в краина сметка евтиното излиза скьпо....ама ти си знаеш де.Ще сам ти благодарен atanazov ако споделиш за ефекта след като го изпиеш.
01.09.06
09:25
ми до колкото си спомням на кутията пишеше 6гр. протеин в доза или нещо такова.....като се има на предвид че лъжат средно с 30-40% значи все едно си купуваш декстроза + някакви витамини :wink: