Хранителен режим

Темата е заключена.
BA

10.08.06
21:48

Ставам в 9.00
9.30-Пет филий с кайма
11.30-100 грама фьстьци
2.00-Тренировка
4.00-3 цели яйца с две филий хляб
7.00-РибаМесо с две филий хляб
9.00-100 грама фьстьци
Целта ми не е да качвам само ММ а и мазно
188 висок 74 кила 17 години
Ще вмьквам от време на време плодове,зеленчуци и кисело мляко
Хляба ще го замествам с ориз или картофи когато имам вьзможност
Бива ли го горе долу режима или не става :?:

10.08.06
22:48

ако искаш и мазно яж вафли, бял хляб, банички ...... наблегни на сладкото и тестените изделия ( за предпочитане от бяло брашно)

EL

27.08.06
16:50

Бива си я програмата  8)

27.08.06
18:51

[quote author=“Bad_Boy_Killer”]Ставам в 9.00
9.30-Пет филий с кайма
11.30-100 грама фьстьци
2.00-Тренировка
4.00-3 цели яйца с две филий хляб
7.00-РибаМесо с две филий хляб
9.00-100 грама фьстьци
Целта ми не е да качвам само ММ а и мазно
188 висок 74 кила 17 години
Ще вмьквам от време на време плодове,зеленчуци и кисело мляко
Хляба ще го замествам с ориз или картофи когато имам вьзможност
Бива ли го горе долу режима или не става :?:

9.30сутрината прибави 100гр. овесени ядки
11.30 (няма смисъл от тези фъстъци ако имаш излишни пари тогава ) 200 ориз с 100 месо (за да имаш сили за трен.)
след тренировката 5 белтъка и 1едно цяло яйце с хляб и банан или още нещо (по твоя преценка)
6или7часа месо или риба с хляб
9часа някаква салата и извара

долу горе това е за минимални средства трябва да имаш поне 8 часа сън
но това ти е хранителния режим да речем за 3 дена от седмицата разрови се из форума и си направи сам за другите 4 дена като имаш в предвид че трябва да ядеш наи вече картофи ,ориз, месо, риба ,боб ,леща, фасул,повече хляб по 3-4 филии на ядене средно
дебели :)

BA

27.08.06
21:27

Да кажа една седмица реших да експериментирам и ядох по половин килограм фьстьк
Препорьчвам го на ектоморфите 3 кила за една седмица (2 от които мазно естествено)а най е хубавото е че не ги загубих
Ся бях на море 10 дена сьм ял малко храна а кат се премерих на кантара не бях свалил нищо :D

27.08.06
22:35

[quote author=“Bad_Boy_Killer”]Да кажа една седмица реших да експериментирам и ядох по половин килограм фьстьк
Препорьчвам го на ектоморфите 3 кила за една седмица (2 от които мазно естествено)а най е хубавото е че не ги загубих
Ся бях на море 10 дена сьм ял малко храна а кат се премерих на кантара не бях свалил нищо :D

хаххаха браво :) Почни по 1 килограма на ден да качиш 6 за една седмица и 2 да са ти чисти  :lol:  :D 8)
що не каза по рано :) щяхме да съставим програмаа с фъстъци ;)

П.П-зема и аз да пробвам :) може и бирени фъстъци да си зема 300гр бирен и 300гр. обикновенн фъстък ;)

27.08.06
22:59

хмммммм ако питаш мене е много зле ти за да качваш трябва да си добавиш 4 гр белтък на килограм тегло и 6-7гр въглехидрати ...... със мазно не се качва  :wink: а и мазно се качва пак с въглехидрати като се превърнат в мазнини ако не ги гориш ама аз като гледам кво си писал конструкцията ти е такава чеееее мн трудно ше омазниш .....

BA

28.08.06
22:16

[quote author=“Lucifer_”]хмммммм ако питаш мене е много зле ти за да качваш трябва да си добавиш 4 гр белтък на килограм тегло и 6-7гр въглехидрати ...... със мазно не се качва  :wink: а и мазно се качва пак с въглехидрати като се превърнат в мазнини ако не ги гориш ама аз като гледам кво си писал конструкцията ти е такава чеееее мн трудно ше омазниш .....

Пич ти как е мислиш тая
Да приемам над 300 грама протеин дневно
Аз ако имах пари и 500 щех да взимам :roll: ама нема

SP

28.08.06
22:29

[quote author=“Lucifer_”]хмммммм ако питаш мене е много зле ти за да качваш трябва да си добавиш 4 гр белтък на килограм тегло и 6-7гр въглехидрати ...... със мазно не се качва  :wink: а и мазно се качва пак с въглехидрати като се превърнат в мазнини ако не ги гориш ама аз като гледам кво си писал конструкцията ти е такава чеееее мн трудно ше омазниш .....

Той да не е на стероиди, че 4гр белтък на кило. :shock:
Повече от 2.5гр, че даже и от 2гр на кило отлитат директно в кенефа.

Поредната стара тема актуализирана от elfisha_np Заключвам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1