HELP!!!! Spe6no pomo6t za aminokiselinite !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Темата е заключена.
DN

09.05.04
21:33

Zanimavam se s fitnes ot godina a seriozno ot 3 meseca na 14 godini sam 50 kilograma vzimam surovata4en protein ot 1-1.5 meseca i imam rezoltat no iskam da vzimam i aminokisilini. 6te mi prepora4ate li niakoi opredeleni i kato se vzeme predvid tegloto, godinite i otita pop kolko na den i koga prez denia.  A i samo v dnite za trenirovka li ili i v tezi za po4ivka!!!!!!!!!!!!!!  Blagodaria vi predvaritelno   :D

Само от начина, по който си написал заглавието ми е ясна възраста ти - тук хората са интелигентни и без толкова удивителни могат да разберат. Даже има и специална тема за такива като теб, виж я - http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=471. Там ще ти стане ясно от мненията за аминокиселините какво да си вземеш.

29.08.06
19:18

Рано ти е още за ББ , ходи ритай топка

29.08.06
19:25

и що да му е рано...xaxaxa

ST

29.08.06
19:50

[quote author=“weenie”]и що да му е рано...xaxaxa

:roll:  :lol:  :lol:

BI

29.08.06
23:58

няма ло6о да тренира на тази вазраст ни наи ло6ото е 4е растежа 6те му спре. и няма да мое да се развие напално.затова след всяка тренировка е добре да виси илинекви растегателни опражнения.нее кам темата то4но ама ни6то полезна информация :D

DN

30.08.06
05:22

ХАХАХАХАХА  :D олеееее я вижте кога е пусната тая тема бе хора през 2004 година и сега ме изжестява че е отговорено  :D :D :D хахахахахахах 
BTW В онея години този форум ми беше безценен изжор на информация  :D :wink:

мда, и аз се учудих че dimitar.mihaylov е писал  :shock:
заключвам. manson

30.08.06
12:51

Да ве верно ебати ташака аз чак ся се загледах  :shock: :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1