30.08.06
01:18
Понеже забелязах на доста места във форума да бъдат оплювани българските “боклуци” , искам да попитам хората , на мнение че БГ добавките не струват имат ли опит , или само на сляпо дуднат, понеже аз използвам протеини на Биогейм и съм доволен. Цената на кг достига до 35 лв и не разбирам защо трябва да бъдат подценявани , или просто по правило за всичко българско (без ракията :P ) се смята че не струва ...
30.08.06
01:43
биогеим не съм пил ,но за нутрим имам опит и знам че все едно си разтварям степче :wink: по точно не че няма изобщо протеин - има но не толкова колкото пише на етикета ,а след като си излъган 1 път ще повториш ли !?!? точно за това се оплюват толкова :wink:
30.08.06
02:29
chicksey - аз в момента не ползвам кола от 94та ама съм доволен. Означава ли, че е добра?! :shock:
Аз съм пробвал креатин и протеин на BioGame и имах добри резултати от към маса и сила па незнам :roll:
30.08.06
10:08
Хайде сега сляпо дуднене. Давай го малко по-кротко. Не знам какво и колко си пил, но ще ти кажа моите наблюдения:
1. От 2000 г. до 2001 г. съм пил гейнъра на Биогейм - не струва качваш прекалено много мазно дори и за човек с бърз метаболизъм като мен.
2. След гейнъра реших да им пробвам цялата гама протеини е останах впечатлен само от едно нещо толкова гадни на вкус протеини и до ден днешен не съм срещал.
3. През 2002 г. направих грешката да си взема техен креатин - с него и без него разлика никъква.
След БиоГейм преминах на Нутрим и нямаше разлика освен във вкуса.
Като изпиеш толкова “буклуци” колкото мен ела чак тогава да ме питаш защо ги “плюя”.
Па кадилака като е от 1964 лош ли е бе брат ? Не ми говори относително
30.08.06
11:53
Па кадилака като е от 1964 лош ли е бе брат ? Не ми говори относително
Добре. В конкретика. Ако си начинаещ дори и с соево брашно ще напредваш. Пил съм доста бози JK, Нутрин - освен, че се разтваряха ужастно и вкуса беше кофти напредвах ама до един момент. После странно като почнах Мусаши пак почнах да качвам!? А сега вече пия CN, разлика с Мусаши не мога да направя, но с бг протеините определено.
Значи препоръчваш Мусаши ? Щото като гледам те на цена са най-добре измежду прехвалените Вейдер, Оптимум, Юниверсал и Скайтек
30.08.06
12:33
Сигурен ли си за цените :lol:
30.08.06
12:40
chicksey - препоръчвам ти американски точно Уидър, Оптимум, Сайтек, Чемпион и тн... Но просто споменах, че не правя разлика между Мусаши(ВПЦ 85+ по точно) и whey на Чемпион.