02.10.04
01:30
Еми не съм искал да те излагам. Извинявай.
Вярно е, че аз съм малко прекаляващ с приказките темерут и може да съм казал нещо прибързано. Така е; не искам да те обиждам на посоки.
Но истината е, че ти сам се излагаш с тея приказки.
След като - не стига че даваш такива съвети - ами и отгоре на това самия ти не си така вманиачен, направо нищо не те оправдава.
Поне ако беше маниак, имаше оправдание. Психика.
”Изписваш” на лапе едногодишен стероиден цикъл. Чуваш ли се какво приказваш?
Или си мислиш, че ако му се случи нещо, е невъзможно да те потърсят и намерят?
Или че отговорността ти е нулева, или какво?
Снимката ти ли те оправдава?
Или просто си приказваш?
Ама може да е за чужда сметка....
Kokoo, горд ли си, че си най-големия тук? И защо трябва да завиждаме :shock: , че си по-як? Какво от това?? Ако само с това можеш да се похвалиш по-добре си мълчи. Спомена за “славния” си, живот. Слушаме те, какво си постигнал в живота? Image е прав, като говориш за “професионалния спорт” къде си се изявявал? И като не взимаш “аматьорски дози” не на рупубликанското, ами защо не си на Олимпията? И още нещо, като от 18 годишен взимаш стероиди, сега на колко си? Чакаме снимките...
Не искам да те обидя по никакъв начин, просто ми е интересно да разбера нещо повече за теб.
02.10.04
12:01
снимките вече ги пратих на един в форума да ми ги прикачи.на дв ники1 ги пратих ся го чакам да ги прикачи.А не сам се явявал на никакви състезания и няма да ходя и в зала христо ботев щото нямам кой знай къв релеф въпреки че пак ми е мн добър.А и краката ми не са толкова големи за ръцете ми въпреки че също са големи.Аве преценете ме на снимката и ми казвайте каквото мислите без задръжки...
02.10.04
15:04
За теб решението си е твое. Няма да те преценям по снимките.
Става въпрос дали е редно да се дават такива “акъли” на деца?
Че бионабола бил бонбон дето трябвало да се дъвче осем месеца...
На снимката ако си си показал и дипломата за лекар, е, тогава вече мога и да се съглася с теб. Инак снимката нищо не ми говори. Това че си як, не значи, че разбираш от медикаменти.
Лошото е, че Ники според мен е склонен да си помисли обратното. За него е важен външният ефект.
А снимката показва мускулите ти. Нищо повече. Нито какво си взимал, нито какви са му били ефектите...
02.10.04
17:50
момчета извинявам се ако ви прекъсвам явно моята тема мн ви е харесала така че ще напрявя нова тема “Ретаболил&Бианабол” пишете вече там защото не мога вече да намирам новите ооговори които ми пишете благодаря ви за вниманието чакам ви във “Ретаболил&Беанабол” чао за сега.... :oops:
02.10.04
23:36
не само ти я чакаш
21.10.04
22:46
АЕ ДЕ КВО СТАНА С ТИЯ СНИМКИ???
МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ДА ГИ ВИДЯ
22.10.04
13:52
Офф: Що темата бе пич санкционирай потребителите! Който нарушава правилата да си носи последствията - няма да е честно спрямо останалите потребители да се трият теми в които поредния неграмотник е решил да драсне няколко реда на маймуница! Ако го даваш по тоя начин скоро няма и една тема да остане в тоя форум - ръчкай там неграмотниците и ги тормози по-здраво да пишат на кирилица!!! Айде със здраве и сори за офф топика ама не можах да се сдържа!
Няма да я затрия ама треа да се внуши респект в ламите!
vanisher